FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- brzitesanj
- Kontakt:
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Daj nam Barsu da se igramo. 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Farineli brate ti si car nema dalje 
ovo si srocio, svaka lijepa cura bi ti dala nesto vode iz bokala i slatki poljubac za dugo sjecanje.
Ima istine to u Vezi djavola, samo se ne slazem u vezi toga da bi Moyes mogao ostati upamcen kao Ferguson, covjek koji je mnogo godina ostao u Manchi i donio mnogo titula, budimo realni kao sto nekad rece Kazimir Hrastek Kazo u kultnoj seriji Bitange i Princeze..
Znaci ja sam vec govorio, volio bi ipak Manchu pa kud puklo da puklo, ali ZNAM pazite to nije skroman pojammm.. ZNAM da cemo izvuci Chelsea.. et toliko do petka o izvlacenju

ovo si srocio, svaka lijepa cura bi ti dala nesto vode iz bokala i slatki poljubac za dugo sjecanje.
Ima istine to u Vezi djavola, samo se ne slazem u vezi toga da bi Moyes mogao ostati upamcen kao Ferguson, covjek koji je mnogo godina ostao u Manchi i donio mnogo titula, budimo realni kao sto nekad rece Kazimir Hrastek Kazo u kultnoj seriji Bitange i Princeze..
Znaci ja sam vec govorio, volio bi ipak Manchu pa kud puklo da puklo, ali ZNAM pazite to nije skroman pojammm.. ZNAM da cemo izvuci Chelsea.. et toliko do petka o izvlacenju
FC Bayern !!!!!
- farinelli123
- Kontakt:
Ja sam za Manu
.. to je uvijek poslastica, osim kad je Bayern bio s njima u grupi(mislim 2002-to su bile utakmice za bogu plakat')..A moze i Barca da vidimo kako ce Pep da to sve postavi protiv svoih skolaraca.
Real ostaviti za kraj, dok Ronaldo ne osigura titulu najboljeh strijelca i ne zadovolji svoje egocentricne porive, pa ce i s njim biti lakse, bas da mu Lahm opet par puta probusi gume na poniju.
Real ostaviti za kraj, dok Ronaldo ne osigura titulu najboljeh strijelca i ne zadovolji svoje egocentricne porive, pa ce i s njim biti lakse, bas da mu Lahm opet par puta probusi gume na poniju.
Ne znam zašto prizivate Man Utd kad bi to bila utakmica mačke i miša.Treba nam protivnik koji će unijeti bar malo neizvjesnosti u dvomeč.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kladionice takodjer pucaju na United a znamo da iste malo ko kad za..be.
http://www.oddschecker.com/football/cha ... gue/winner" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.oddschecker.com/football/cha ... gue/winner" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Chelsea vidjecete, imam neki predosjecaj.
Novi dvoboj Guardiola-Mourinho
Siguran sam da bi nas namucili samo tako, ma ko ga hebe nek dodje ko hoce, cilj se zna.
Novi dvoboj Guardiola-Mourinho
Siguran sam da bi nas namucili samo tako, ma ko ga hebe nek dodje ko hoce, cilj se zna.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 20 mar 2014, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Neka, oni se uzdaju da mogu dodirnuti ovaj nevažan trofej.Saurman je napisao/la:Ne znam zašto prizivate Man Utd kad bi to bila utakmica mačke i miša.Treba nam protivnik koji će unijeti bar malo neizvjesnosti u dvomeč.
Njih klepiti, uvijek zadovoljstvo.
P.S. Ala Omer skida na brzaka.
Vom Jäger zum Gejagten
- Centre forward
- Kontakt:
Ma ono, bilo ko, samo ne MKO Londonium, oni su pravo zaebani i pubertetski naoštreni baš ko njihovi simpatizeri ovdje. Nemoj ni Jedinstvo, fasovali bi momački a Moyes bi vjerovatno poteg'o za konopac, ko bi ga na duši nosio?.
Raja, Roben i ove godine odlučuje finale.
Raja, Roben i ove godine odlučuje finale.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- farinelli123
- Kontakt:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Eu ... gue_finals" onclick="window.open(this.href);return false;
Verujem da ste upuceni u ovaj zanimljiv statisticki podatak, koji datira od sezone 08/09 na ovamo.
U zavisnosti od zemlje gde se odrzava finale, naredne sezone klub koji potice odatle uzima titulu.
Cak i da se nastavi ta tradicija, sumnjam da ce iduce sezone neki Portugalci to da postignu.
Sad, mozda Murinjo muljatorski uzme trofej u domovini.
Mada ja volim da verujem u 3x3 treble Bajerna.
Verujem da ste upuceni u ovaj zanimljiv statisticki podatak, koji datira od sezone 08/09 na ovamo.
U zavisnosti od zemlje gde se odrzava finale, naredne sezone klub koji potice odatle uzima titulu.
Cak i da se nastavi ta tradicija, sumnjam da ce iduce sezone neki Portugalci to da postignu.
•
Mislim da je vrijeme da se prekine sa tim(a i vrijeme je da neko i odbrani po prvi puta u novom formatu).Međutim, ne bih imao ništa protiv da ova tradicija ponovo započne kasnije, recimo nakon Berlinskog finalafarinelli123 je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Eu ... gue_finals
Što se tiče protivnika, nije mi ni bitno.Po meni, ovogodišnje četvrtfinale će biti najbolje u posljednjih nekoliko godina.Ne postoji loš protivnik i svi imaju određene(čak i podjednake usudio bih se da kažem) šanse za naslov.No, svakako smo navikli do kraja "gaziti" preko velikana
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- farinelli123
- Kontakt:
Sve je moguce, ekipe nikad jace, doduse, malo je onih koje znaju da se loptaju, ali dobro.
A, ovo za Berlin, nije iskljuceno, mada ce i Volfsburg do tad da postane velesila, i oni su gladni evropskih trofeja.
A, ovo za Berlin, nije iskljuceno, mada ce i Volfsburg do tad da postane velesila, i oni su gladni evropskih trofeja.
•
- Desperado2
- Kontakt:
Ja sam uvjeren da Bayo brani naslov lige prvaka, jednostavno, ne znam tim koji bi mogao da ga sprijeci, mozda neki evenutalni bunker, ono autobus pred gol pa ici na 0:0, one dosadne tekme i slicno, mada i to sumnjam. Ne sjecam se da sam gledo Bayern jaci, shodno tome vjerujem da moze da odbrani naslov lp, sto da ne, svakako je Mancho oslabljen, tj. dok se adaptira Moyes s ekipom, Barca nije ko sto je bila, mozda Real eto da bi mogo zadat koji problem u odbrani, eventualno Chelsea.
FC BAYERN MÜNCHEN
Saznali smo sve cetrvrtfinaliste i potencijalne protivnike .Unzada dvije tri stranice sam naceo da su moje zlje barca ili psg.Zasto
,iz prostoga razloga zato sto prvo Psg je nepoznanica za nas kao i oni za nas jaki su dosta ,ali imaju veliku manu a to je trener covjek koji nema iskustiva u samim zavrsnicama ,do sa druge strane mi imamo Pepa koji je zavrsnice porlazio vise puta ,iskusniji smo od njih sto se tice zavrsnica ,ako hocete i kvalitetniji malim djelom od njih ,ekipa koja ne zna igrati defanzivno ,a znamo ko se upusti hravati sa nama da izvuce deblji kralj.
Prcelona zasto nju
,iz prostog razloga sto imamo trenera koji se stovrio onu mocnu barcu od 2009 do 2011 koje je vec na zalasku ,covjek ih zna u dusu kako i ko sta igra i to je ogroman ogroman plus kao i iskusto u odnosu na tatu ,s obzirom na stil koji igramo a to je manje ni vise veoma slicno onome sto je barca igrala interesantno ce biti kada se sudare dav haman identicna sustava jedan koje je ne tako davno dozivio vrhunac,i novija verzija koja je vise od pola izgradjena a nekim primjesam atomskog fudbala a oba sustava je gradio a oba sustava je gradio nas sadasnji a njihov prijasnji trener Pep .Favoriti fi bili kazem u tome dvomecu barcu bi ubjedjen sam izbacili ali sigurno ne relutatom kao u porslosezonskome polufinalu.
Izmedju ovaga dvoja tu bi ubacio mozda manu iako je trenutno za ovakav bayern nedostojan protivnik,uz duzno postovanje na velicnu man utd.
Prcelona zasto nju
Izmedju ovaga dvoja tu bi ubacio mozda manu iako je trenutno za ovakav bayern nedostojan protivnik,uz duzno postovanje na velicnu man utd.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
ekstra uvod, nema sta.farinelli123 je napisao/la:E, sad, jes' da nije ni vrijeme ni mjesto za to, sto bi rek'o jedan od umetnika estradnog neba Balkana, cuveni misticki pesnik, šejh Edin Dervišhalidović, covek ciji je cijeli zivot Švicarska, kao i dobrom delu ljudi sa ovog podneva.. čarobnjak, Dino Merlin.
Ili sto je rek'o cuveni panonski ****..ovaj mornar "ovo je prica koju vrlo rado pricam"
burekom sa sirom
burek je s mesom, srbine.
...onda su pretjerali i zalutali iako, ruku na srce, i medju njima ima cestitih insana.Sve oko nas je emanacija ruzicastog bozanstva
i ja sam. iako su trnutno u qrcu, vjerujem da bi protiv baye mobilisali posljednje rezerve i pruzili briljantnu partiju.Astren je napisao/la:Ja sam za Manu
sto se tice ostalih mogucih protivnika, u dvomecu smo favoriti protiv svake ekipe.
problem je ako doguramo do finala i u istom se sretnemo sa celzijem ili realom.
celzijev bunker moze proci u jednoj utakmici, nikako u dvomecu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
ta je ovo momci niko nece sa nama da igra ko da smo sugavi

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/kladio ... 34970.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
ERDIN SHAQIRI požalio se njemačkim medijima jer njegov brat Xherdan nema zadovoljavajuću minutažu u dresu Bayerna. Erdin je poručio Pepu Guardioli da će čekati do ljeta, a ako se situacija ne popravi da će Xherdan potražiti sreću u nekom drugom europskom klubu.
"On ima 22 godine, a ne igra redovito. Mislim da mu upravo u ovoj dobit treba što veća minutaža", rekao je Shaqirijev savjetnik za Bild.
"Čekat ćemo do ljeta, znam da Xherdana prate klubovi poput Liverpoola, Manchester Uniteda, Intera i ostalih, a mi ćemo svakako razmisliti o njihovim ponudama", zaprijetio je Erdin.
Podsjećamo, Shaqiri je u Bayernu od ljeta 2012. godine, a Bavarci su ga doveli iz Basela za 12 milijuna eura.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/kladio ... 34970.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
ERDIN SHAQIRI požalio se njemačkim medijima jer njegov brat Xherdan nema zadovoljavajuću minutažu u dresu Bayerna. Erdin je poručio Pepu Guardioli da će čekati do ljeta, a ako se situacija ne popravi da će Xherdan potražiti sreću u nekom drugom europskom klubu.
"On ima 22 godine, a ne igra redovito. Mislim da mu upravo u ovoj dobit treba što veća minutaža", rekao je Shaqirijev savjetnik za Bild.
"Čekat ćemo do ljeta, znam da Xherdana prate klubovi poput Liverpoola, Manchester Uniteda, Intera i ostalih, a mi ćemo svakako razmisliti o njihovim ponudama", zaprijetio je Erdin.
Podsjećamo, Shaqiri je u Bayernu od ljeta 2012. godine, a Bavarci su ga doveli iz Basela za 12 milijuna eura.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 20 mar 2014, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- rob do bagro
- Kontakt:
Ako udjemo u finale u sto ne sumnjam uzecemo klempu, odigrace onoliko koliko ce im trebati za pobjedu, nesto kao protiv Arsenala. 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- farinelli123
- Kontakt:
@ secer
Ma, ovo za burek je bila neslana sala,ja znam da ce svaki okoreli Bosanac reci da ne postoji burek sa sirom.
a
Ako ikad budem dosao u Bosnu, prvo sto cu uciniti je porudzbina bureka sa sirom ili sa visnjama, dobro ajde, moze i picaburek.
E, a za emanaciju, i ruzicasto bozanstvo ne znam da li mislimo na isto. Mada si ti previse pametan covek da bih sumnjao.
Ma, ovo za burek je bila neslana sala,ja znam da ce svaki okoreli Bosanac reci da ne postoji burek sa sirom.
a
Ako ikad budem dosao u Bosnu, prvo sto cu uciniti je porudzbina bureka sa sirom ili sa visnjama, dobro ajde, moze i picaburek.
E, a za emanaciju, i ruzicasto bozanstvo ne znam da li mislimo na isto. Mada si ti previse pametan covek da bih sumnjao.
•
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.