Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
I ovo je licilo na bananu sad
Nije ovo dobro za sad
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ja ne znam sta je ovo isto koda u nekom strahu igra !
Evo Postave u PO:
Starteri: Deron , Livingston , Johnson , Pirs i Garnet
Klupa : Torton, Anderson , Blec , Plamli i Kirilenko . Mirza po svemu sudeci ispada iz rotacije
Evo Postave u PO:
Starteri: Deron , Livingston , Johnson , Pirs i Garnet
Klupa : Torton, Anderson , Blec , Plamli i Kirilenko . Mirza po svemu sudeci ispada iz rotacije
Zadnja izmjena: Freaza, dana/u 20 mar 2014, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
e ****, sad si sam sebi kriv... isto neki rookie ide nesigurno prema košu, u nekom strahu... bez samopouzdanja i to je očigledno. šteta.
nasikirah se bezze. laku noć svima
nasikirah se bezze. laku noć svima
Sad je pitanje hoce li dobiti minute u drugom poluvremenu ?Ovaj Mirza I onaj protiv Miamia ko nebo I zemlja.Bice bolje ako bog da vazno je da se zivo I zdravo .
- invincible1921
- Kontakt:
kontinuitet se cijeniBosnaSTL je napisao/la:Sad je pitanje hoce li dobiti minute u drugom poluvremenu ?Ovaj Mirza I onaj protiv Miamia ko nebo I zemlja.Bice bolje ako bog da vazno je da se zivo I zdravo .
=\_1921_/=
Ocigledno je da ga nije htjelo u napadu al mi stvarno nije jasno kako mu nista ne sviraju? Mislim na faule nad njim? Jel se meni cini ili opet izgleda malo izgubljeno u odbrani? Nemojte se ljudi nervirat, igrat ce on jos u drugom 
Nasikiram se ne mogu ni spavati sad 
Cekamo svaku utakmicu ko ozebo sunca I onda dodje vrijeme I ovo se desava.Svaku tekmu Netsa gledam ko da sam na iglama pogotovo kad je Mirza na parketu.heski je napisao/la:Ocigledno je da ga nije htjelo u napadu al mi stvarno nije jasno kako mu nista ne sviraju? Mislim na faule nad njim? Jel se meni cini ili opet izgleda malo izgubljeno u odbrani? Nemojte se ljudi nervirat, igrat ce on jos u drugom
Moje misljenje da Mirza nece igrati u drugom pol,nadam se da grijesim
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
daj ba opusteno ljudi mirza ce da dominira
suti, uzivaj i gledaj ili mrs u krevet
suti, uzivaj i gledaj ili mrs u krevet
Zadnja izmjena: zlatniljiljan89, dana/u 20 mar 2014, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
Najveći problem je što on nema kontinuitet, tako da ako i ispadne iz rotacije Kiddu nemamo šta zamjeriti.
- invincible1921
- Kontakt:
A to ti je brate protekcija zvijezda u odnosu na Rookie. Jednom je Payton reko za Jordana: "Ovog covjeka pogledas i sviraju ti faul" ...dok recimo neke Rookie mogu prebit pogotovo pod kosem nece bit faulaheski je napisao/la:Ocigledno je da ga nije htjelo u napadu al mi stvarno nije jasno kako mu nista ne sviraju? Mislim na faule nad njim? Jel se meni cini ili opet izgleda malo izgubljeno u odbrani? Nemojte se ljudi nervirat, igrat ce on jos u drugom
=\_1921_/=
Uvatila nas je panika ljudi !Bice bolje u drugom .Nesto nije uredu sa Pierceom pa mozda tako dobije koji minut .
- invincible1921
- Kontakt:
Najveci problem je sto ovo nije reprezentacija gdje on ima pravo da se ispucava dok ga ne krene. Svaka mu cast ali tako je bilo i na Eurobasketu, prve dvije ga nije islo kasnije jeste ali nema on u ntesima toliku slobodu. Isto je bilo i u Caji, imao je utakmica trojke 12/18, a imo ih je i 1/9 ali svaku je igro preko 30 minuta međutim u NBA se takve stvari ne prastaju osim ako nisi Superzvijezda. Jednostavno ono sto sam reko priej par dana a to je da je najveci mirzin problem nedostatak napadackih opcija u napadu izuzev suta za tri poena i to je sva mudrost. On u nba ne moze da odigra lejdima kosu i onda je prinudjen da sutira pa islo ne islo tako se i desi da jednu da 17 a iducu ne moze bazen.armin je napisao/la:Najveći problem je što on nema kontinuitet, tako da ako i ispadne iz rotacije Kiddu nemamo šta zamjeriti.
=\_1921_/=
A isti sam ti
. Mada nema potrebe da se nerviramo, uvijek je Mirza bio ovakav (nekonstantan), doduse ne bas u ovolikoj mjeri. Opet ce on sjevnut, ako dobije pravu priliku mozda vec i u drugom pol. Dobro bi bilo da do kraja regularnog dijela odigra solidno u kontinuitetu inace bi u PO mogao zaigrati samo u hitnim situacijama kad zatrebaju poeni s klupe.
Stao je Mirzu sut vec mjesec, dva. Odigrao je dobro 2 utakmice u tom periodu i to je sve.
Valjda ce biti bolje prije nego ispadne iz rotacije skroz
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
ovo ne moze biti do njega. sve kontam da ima veze sa treningom pa je mozda izgubio osjecaj u ruci. ne moze neko tek tako da nista ne pogadjaVGS je napisao/la:Stao je Mirzu sut vec mjesec, dva. Odigrao je dobro 2 utakmice u tom periodu i to je sve.
Bjezi Mirza nazad u evropu da ti se vrati sut 
Pa nije uopste imaoo normalan sut. Jedna daleka trojka, dva ulaza (vjerovatno oba pod faulom), jedan pokusaj iz ofanzivnog skoka na svoj promasaj polaganja i jednom izblokiran. Ne mozemo po tom reci da ga ne ide sut 
Igra totalno bez samopouzdanja, tako da je sve što da na terenu odlično s obzirom na to... 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.