Naravno. 0-5 je sve osim katastrofalnog šuta, mislim, ono, zaista?!?!heski je napisao/la:Pa nije uopste imaoo normalan sut. Jedna daleka trojka, dva ulaza (vjerovatno oba pod faulom), jedan pokusaj iz ofanzivnog skoka na svoj promasaj polaganja i jednom izblokiran. Ne mozemo po tom reci da ga ne ide sut
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Nama je Željo svetinja jedina.
Mozda dobije koji minut u drugo poluvremenu zbog toga sto ni PP ne igra neku utakmicu. U 1/4 je imao cijela 3 kontakta sa loptom, a evo do sada samo 2 poena. Kirilenko takodjer nije bio nista bolji.
Mirza jako nesiguran i dosta labavo je ulazio u duele. Veoma lako su ga zatvarali i blokirali, a zaista je imao prostora da odigra dobru utakmicu veceras.
Mirza jako nesiguran i dosta labavo je ulazio u duele. Veoma lako su ga zatvarali i blokirali, a zaista je imao prostora da odigra dobru utakmicu veceras.
Ma da, tako ce mu uvijek i biti... Samo eto svi bi volili da i to malo minuta bolje iskoristi...invincible1921 je napisao/la:Najveci problem je sto ovo nije reprezentacija gdje on ima pravo da se ispucava dok ga ne krene. Svaka mu cast ali tako je bilo i na Eurobasketu, prve dvije ga nije islo kasnije jeste ali nema on u ntesima toliku slobodu. Isto je bilo i u Caji, imao je utakmica trojke 12/18, a imo ih je i 1/9 ali svaku je igro preko 30 minuta međutim u NBA se takve stvari ne prastaju osim ako nisi Superzvijezda. Jednostavno ono sto sam reko priej par dana a to je da je najveci mirzin problem nedostatak napadackih opcija u napadu izuzev suta za tri poena i to je sva mudrost. On u nba ne moze da odigra lejdima kosu i onda je prinudjen da sutira pa islo ne islo tako se i desi da jednu da 17 a iducu ne moze bazen.armin je napisao/la:Najveći problem je što on nema kontinuitet, tako da ako i ispadne iz rotacije Kiddu nemamo šta zamjeriti.
Evo ga ocm ne vjerujem ahhahaa
Cuj Torhnton pogino na polaganju..nisam znao
**** odbranu i majku vise... i zellere i sve...
- storm_raider
- Kontakt:
E moj Mirza ccccc
Sad ce na klupu i to je to. Jako los i u odbrani i u napadu.
Jbg .Frustracija zesca.
Imao je dosta losih utakmica,ali ova ide na sami vrh mozda i najlosija...U oba pravca katastrofa
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
znači, POJEO ga je žućo....

jao, odavno nije ovako lose izgledao, sad već ima razloga za brigu za mjesto u rotaciji
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Ubi mi zelju za gledanjem kosarke .
Ma ja
Gledo sam sve utakmice al ovo se moze poredit haman sa ona tri airballa haman !dziza_23 je napisao/la:jao, odavno nije ovako lose izgledao, sad već ima razloga za brigu za mjesto u rotaciji
Ništa moj Mirza, sjedi malo sam sa sobom i skontaj da li si voljan da rizikuješ i forsiraš sam sebe, pa makar sam sebe i pokopao. Ili ćeš biti na terenu, i gledati kako ti saigrači letaju oko tebe, daju koševe, prave akcije, skaču i tako dalje.
Ovo večeras malo je reći da je očajno. Poradi na samopouzdanju jer znamo da kvalitet imaš.
Ovo večeras malo je reći da je očajno. Poradi na samopouzdanju jer znamo da kvalitet imaš.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Blatche je ozbiljno bolestan lik, majko mila...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ma nabijem ja njih sve na **** i Mirzu jbte ostajem svaku noc do 4 sata zbog njega , pa onda nabijem na **** sebe sto sam budala pa ostajem da gledam sranje, pa onda nbijem na **** tebe dzidza jer si fakin ne pravis vise video , pa onda nabijem Kidaa posten je cojk al cisto i njega malo , onda nabijem Saru na **** , pa onda nabijem one komentatore itd Eto pun mi je **** svega .dziza_23 je napisao/la:jao, odavno nije ovako lose izgledao, sad već ima razloga za brigu za mjesto u rotaciji
Postano kroz **** materina app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.