Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
to je naš @majstor10 pisao tako, a znate kako je on pisao, sa gramatikom na vi
ali to je trolanje naravno, pa eto, zato nije momčina, nego momčiluka 
Ako je od majstora, onda može 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Ako je od majstora, onda može
Aferim momciluko
FORZA MARŠAL !!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma to je ono momčiluk, a majstor je govorio momčiluka pošto nije dobar s našim jezikom i tako i ostalo. 
Ovo je najjačeQUARTERBACK je napisao/la:Ma to je ono momčiluk, a majstor je govorio momčiluka pošto nije dobar s našim jezikom i tako i ostalo.
majstorija10 je napisao/la:monologe sta je ovo momcino banovao si pola foruma mislim nije ti to dobro svoje ljude tako da ganjas
apelujem da vratis sve legende koje si poslao u banovicima dajem ti 24 sahata da to uradis ili dolazi seo trceci prema tebe bolje ti je da se pazis momciluko momak voli jesti sudzuke a inace hobi mu je boks i hrana i cesto ide na lovu u prirodu sa daidzima to se zove u jedan rijec legenda inace na sea mislim
- JackTheStripper
- Kontakt:
Spanci preplavili Seinu facebook stranicu uvredama.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Sead Kolašinac
Ma i Bosanci bi isto uradili da je obratno bilo, da je npr. Jese povrijedio Seu ovako pa propusta SP. Mogu se djelom razumjeti frustracije.JackTheStripper je napisao/la:Spanci preplavili Seinu facebook stranicu uvredama.![]()
![]()
![]()
Samo gori su ovi "nasi" sto placu za tim malim Spancem, i pljuju Seu zbog tog. Posebno jer nimalo namjere nije bilo, a to sto Ramos, Pepe pa cak i CR7 su znali i gore nagaziti igraca, za to nista..
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Haj' nek mu to kažu u facu.JackTheStripper je napisao/la:Spanci preplavili Seinu facebook stranicu uvredama.![]()
![]()
![]()
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Od sad kad se nesto prigovori seu zbog "grubosti", samo se ovaj klip postavlja:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sekunda yebena je falila da ovaj covjek slomi vrat i pogine, al ovo nije grub faul jer je ovaj lik ostao zdrav (logika onog @anonimusa)..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sekunda yebena je falila da ovaj covjek slomi vrat i pogine, al ovo nije grub faul jer je ovaj lik ostao zdrav (logika onog @anonimusa)..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Re: Odg: Sead Kolašinac
imperator10 je napisao/la:Ma,prolazak kroz omladinske skole fudbalskih klubova u BiH ti i nije bas veci nivo - ne vjerujem da su ikog ista treneri u ovoj zemlji naucili kako treba.Jer da jesu,shvatio bi da je ovo sto Kolasinac igra i onaj nacin na koji raznosi ljude,na koji se zalijece,nacin koji donosi prevagu za njega i njegovu ekipu u odnosu na njegovog protivnika.Ne bi se on zalijetao da nema vec nekoliko godina iskustva zalijetanja i da nije dovoljno inteligentan da ocijeni momenat kada se treba zaletit,uostalom ti je i Principatus gore dobro odgovorio na tvoj navod o njegovoj inteligenciji.Sto se tice brzine, po meni nije solidna, ona je daleko iznad solidne brzine, Njemci su i ponajvise impresionirani i hvale ga zbog svoje dinamike,i ja mislim da mu je ta dinamika, budnost, spremnost i brzina ono sto ga najvise istice.Ovaj fudbal s kojim je juce uletio u duel je fudbal koji ce ga odvest veoma daleko, fudbal s kojim ce biti sljedeci kapiten nase reprezentacije i fudbal s kojim je postao miljenik vecine ljudi u BiH. To je Seo rusiljende, jedan od nasih najboljih igraca trenutno.velez_mostar je napisao/la:Ne igram manager, igrao sam na vecem nivou, fudbal mi je opsesija, i poznajem ga jako dobro.
To je vec postala prelazna bolescurina kod nas, napises blagu kritiku na pristup igri(nikako pljuvanje), odmah si neprijatelj i pisu licne uvrede.
Ja sam jedan od rijetkih koji su ovog momka podrzavali uvijek, i uvijek osudjivao one koji su ga zvali Kokosinjcem.
Da ti ponovim,,momak se ne stedi, borben je, ima snagu, ali ponekad ide jako zestoko pri cemu ga inercija odvuce daleko.
Cak i ti to mozes skontati, nije tesko.
Svaka cast @imperator za ovaj post.
Par stvari koje sam uocio kod SEA
1. Mentalitet. Psiha. Tip (ne zaboravimo koiliko samo ima godina) donosi jednu novu dimenziju nasoj repci. Jesnostavno do sada nismo imali u repci igraca koji sa svojim fudbalskim stilom daje do znanja protivniku da nema predaje do zadnje kapi znoja (ako hocete i krvi
2.Inteligencija. Pogledao sam samo dvije utakmice SEA do sada. Fasciniran inteligencijom. Igra beka al razmislja kao half. Moze se desiti da nekada i propusti markiranje na svojoj strani i ostavi prostora krilima . Al svaki put kada to radi to znaci da je "gasio pozar" ispred gola. Krpi halfove , prepoznaje situacije prije drugih jednostavno pregled igre osjecaj inteligencija cista petica.
3.Brzina. Kao sto sam rece u jednom intervjuu svjestan je da nema brzinu na nivou najbrzih bekova absolutnog vrha al radi na tome . Svaka cast !!!!
4. Patriota.
5. Idol.
Nisam nikada mogao zamisliti da po svome drzanju , patriotizmu . personi moze da se pojavi igrac koji ce mi biti drazi od Vede ili Miralema. Al jednostavno SEO ima nesto sto me opcinjava, a nisam balavac 40 ljeta. Ne mogu zasmisliti da BH ima ovakvog sportistu i fudbalera.
6. Dres
Normala , cim se pojave adidasovi nema ni zrna sumnje cije ime ima da stoji na mojim ledjima. SEO
7. Ime
SEO mi je deset puta jace od MESSI
8. Buducnost
Sledecih 10-ak godina on i Besic ce da haraju half linijom bh repke.
9. Majstor
Najaci lik koji se ikada pojavio ili ce se pojaviti na bilo kom BH forumu. Oni njegovi postovi , nezaboravno. Pogotovo kada je cijela ova saga oko SEA dobila sretan kraj. Jesnostavno treba dati zadacu Zabranjenom Pusenju da napisu pjesmu o njemu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Re: Odg: Sead Kolašinac
Mene ce zena iz kuce istjerati zbog Sea.kimbo je napisao/la:imperator10 je napisao/la:Ma,prolazak kroz omladinske skole fudbalskih klubova u BiH ti i nije bas veci nivo - ne vjerujem da su ikog ista treneri u ovoj zemlji naucili kako treba.Jer da jesu,shvatio bi da je ovo sto Kolasinac igra i onaj nacin na koji raznosi ljude,na koji se zalijece,nacin koji donosi prevagu za njega i njegovu ekipu u odnosu na njegovog protivnika.Ne bi se on zalijetao da nema vec nekoliko godina iskustva zalijetanja i da nije dovoljno inteligentan da ocijeni momenat kada se treba zaletit,uostalom ti je i Principatus gore dobro odgovorio na tvoj navod o njegovoj inteligenciji.Sto se tice brzine, po meni nije solidna, ona je daleko iznad solidne brzine, Njemci su i ponajvise impresionirani i hvale ga zbog svoje dinamike,i ja mislim da mu je ta dinamika, budnost, spremnost i brzina ono sto ga najvise istice.Ovaj fudbal s kojim je juce uletio u duel je fudbal koji ce ga odvest veoma daleko, fudbal s kojim ce biti sljedeci kapiten nase reprezentacije i fudbal s kojim je postao miljenik vecine ljudi u BiH. To je Seo rusiljende, jedan od nasih najboljih igraca trenutno.velez_mostar je napisao/la:Ne igram manager, igrao sam na vecem nivou, fudbal mi je opsesija, i poznajem ga jako dobro.
To je vec postala prelazna bolescurina kod nas, napises blagu kritiku na pristup igri(nikako pljuvanje), odmah si neprijatelj i pisu licne uvrede.
Ja sam jedan od rijetkih koji su ovog momka podrzavali uvijek, i uvijek osudjivao one koji su ga zvali Kokosinjcem.
Da ti ponovim,,momak se ne stedi, borben je, ima snagu, ali ponekad ide jako zestoko pri cemu ga inercija odvuce daleko.
Cak i ti to mozes skontati, nije tesko.
Svaka cast @imperator za ovaj post.
Par stvari koje sam uocio kod SEA![]()
1. Mentalitet. Psiha. Tip (ne zaboravimo koiliko samo ima godina) donosi jednu novu dimenziju nasoj repci. Jesnostavno do sada nismo imali u repci igraca koji sa svojim fudbalskim stilom daje do znanja protivniku da nema predaje do zadnje kapi znoja (ako hocete i krvi). Vjera u sebe , u svaki duel 100% , svaki trk , svako pracenje protivnika , svaki metar.. sve do zadnje minute. TO DO SADA NIKADA NISMO IMALI , NITI SMO IMALI IGRACA TIH KVALITETA I TOG MENTALNOG SKLOPA. Znaci kada izadjes na teren da je tako bez obzira protiv koga igrao. To ce sigurno da se prenese na ostatak ekipe. Svaki protivnik ce to da zna i u startu smo u prednosti.
2.Inteligencija. Pogledao sam samo dvije utakmice SEA do sada. Fasciniran inteligencijom. Igra beka al razmislja kao half. Moze se desiti da nekada i propusti markiranje na svojoj strani i ostavi prostora krilima . Al svaki put kada to radi to znaci da je "gasio pozar" ispred gola. Krpi halfove , prepoznaje situacije prije drugih jednostavno pregled igre osjecaj inteligencija cista petica.
3.Brzina. Kao sto sam rece u jednom intervjuu svjestan je da nema brzinu na nivou najbrzih bekova absolutnog vrha al radi na tome . Svaka cast !!!!
4. Patriota.
5. Idol.
Nisam nikada mogao zamisliti da po svome drzanju , patriotizmu . personi moze da se pojavi igrac koji ce mi biti drazi od Vede ili Miralema. Al jednostavno SEO ima nesto sto me opcinjava, a nisam balavac 40 ljeta. Ne mogu zasmisliti da BH ima ovakvog sportistu i fudbalera.
6. Dres
Normala , cim se pojave adidasovi nema ni zrna sumnje cije ime ima da stoji na mojim ledjima. SEO
7. Ime
SEO mi je deset puta jace od MESSI
8. Buducnost
Sledecih 10-ak godina on i Besic ce da haraju half linijom bh repke.
9. Majstor
Najaci lik koji se ikada pojavio ili ce se pojaviti na bilo kom BH forumu. Oni njegovi postovi , nezaboravno. Pogotovo kada je cijela ova saga oko SEA dobila sretan kraj. Jesnostavno treba dati zadacu Zabranjenom Pusenju da napisu pjesmu o njemu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja ne pljujem po Seadu, nego kazem da nije borbeniji i srcaniji od Konjica, niti ce iko ikada biti. Lik je bio zivotinja i davao je ne 120% nego nema tog broja postotaka. To da je Konjic bio los igrac, to vise govori o tvom poznavanju tog perioda, nego o kvalitetama Konjica. Konjic moze biti samo Seadu uzorGoodison je napisao/la:Samo što Konjić već sad nije u ni petama ovog dečka.
Što se tiče starta nad Jeseom, ne vjerujem da i jedan igrač može s namjerom ići da nekoga udalji s terena pola godine. Desilo se, šta je tu je. Ako čovjek zna lopte, ne može mu ovakva povreda uništiti karijeru.
Ovi što se javljaju i pljuju po Seji, pokenjam vam se u usta smećari jedni.
Sto se tice starta, slazem se, sasvim normalan start i jedna velika nesreca da se momak povrijedio, ali nema potrebe za osudama Kolasinca.
Uglavnom, moj post se odnosio na lika koji je rekao da je Sead najborbeniji i najsrcaniji igrac kojeg smo ikada imali, ali to je Konjic, a ne Sead. Konjica nece niko nadmasiti, pa makar taj neko igrao i u Barceloni.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
maksum juce poceo igrati fudbal i vec sad se govori kako nema sanse da nesto postane, sjajno 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ko je to napisao?LenBias je napisao/la:maksum juce poceo igrati fudbal i vec sad se govori kako nema sanse da nesto postane, sjajno
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ti u prvoj recenici proslog posta, naravno ako ga ne editujes sadadriano_leite je napisao/la:Ko je to napisao?LenBias je napisao/la:maksum juce poceo igrati fudbal i vec sad se govori kako nema sanse da nesto postane, sjajno
da,sjećam se da je jednom izjavio da je oko dvije god.igrao sa duplom slikom,i doktori u Engleskoj su bili zapanjeni da jedan igrač sa tim problemom može da igraadriano_leite je napisao/la:Ja ne pljujem po Seadu, nego kazem da nije borbeniji i srcaniji od Konjica, niti ce iko ikada biti. Lik je bio zivotinja i davao je ne 120% nego nema tog broja postotaka. To da je Konjic bio los igrac, to vise govori o tvom poznavanju tog perioda, nego o kvalitetama Konjica. Konjic moze biti samo Seadu uzorGoodison je napisao/la:Samo što Konjić već sad nije u ni petama ovog dečka.
Što se tiče starta nad Jeseom, ne vjerujem da i jedan igrač može s namjerom ići da nekoga udalji s terena pola godine. Desilo se, šta je tu je. Ako čovjek zna lopte, ne može mu ovakva povreda uništiti karijeru.
Ovi što se javljaju i pljuju po Seji, pokenjam vam se u usta smećari jedni..
Sto se tice starta, slazem se, sasvim normalan start i jedna velika nesreca da se momak povrijedio, ali nema potrebe za osudama Kolasinca.
Uglavnom, moj post se odnosio na lika koji je rekao da je Sead najborbeniji i najsrcaniji igrac kojeg smo ikada imali, ali to je Konjic, a ne Sead. Konjica nece niko nadmasiti, pa makar taj neko igrao i u Barceloni.
- adriano_leite
- Kontakt:
To moze samo izjaviti neko ko ne zna da cita. S aspekta borbenosti niko nikada nece biti kao Konjic. Moze on biti bolji fudbaler i vjerovatno ce to i biti, jer ima sve uslove koje Muhamed nikada nije imao u ranom stadiju svoje karijere.LenBias je napisao/la:ti u prvoj recenici proslog posta, naravno ako ga ne editujes sadadriano_leite je napisao/la:Ko je to napisao?LenBias je napisao/la:maksum juce poceo igrati fudbal i vec sad se govori kako nema sanse da nesto postane, sjajno
Evo pocetak posta o kojem govoris:
Borbenost i srcanost nije nesto sto se moze nauciti, nego je nesto sto imas ili nemas, nesto s cim se rodis ili ne. Da se razumijemo, Sead je izuzetno borben, ali malo je onih koji su borbeni kao sto je Konjic bio, jer Konjiceva borbenost i pozrtvovanost je granicila sa zdravim razumom.Ja ne pljujem po Seadu, nego kazem da nije borbeniji i srcaniji od Konjica, niti ce iko ikada biti.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
poredis djete od 20 godina sa citavom karijerom konjica, gdje ti je tu zdrav razum? sta on sad treba odmah u startu dostici taj top nivo ludila, zrtve i ne znam cega sve ne?
pa nece ko djete odmah u startu se poceti na taj nacin glupirati i dokazivati na svim mogucim poljima, malo samo razmisli, sekundicu, on ima svo vrijeme svijeta i u svakom aspektu fudbala ce ostati kao bolji od jednog konjica, svaka njemu cast ali nemoj da se ipak toliko pretjeruje, samo polako, na kraju ce se pokazati ko je bio kakav ali kategoricki kao nema sanse da bude borben kao jedan konjic je nista do cista komedija kad se uzme u obzir kakav je karakter, temperament, igrac, masina i ne znam sta sve ne vise kolasinac koji je i dalje prilicno zelen sa svojih 20 godina
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma igrao je i kao takav, igrao je i sa slomljenom rukom, mislim da je igrao i sa slomljenim nosem sto je u to doba bilo nevjerovatno, jer danas je medicina mnogo napredovala, prave razne maske za zastitu itd. a toga tada nije bilo.zmaj348 je napisao/la:da,sjećam se da je jednom izjavio da je oko dvije god.igrao sa duplom slikom,i doktori u Engleskoj su bili zapanjeni da jedan igrač sa tim problemom može da igraadriano_leite je napisao/la:Ja ne pljujem po Seadu, nego kazem da nije borbeniji i srcaniji od Konjica, niti ce iko ikada biti. Lik je bio zivotinja i davao je ne 120% nego nema tog broja postotaka. To da je Konjic bio los igrac, to vise govori o tvom poznavanju tog perioda, nego o kvalitetama Konjica. Konjic moze biti samo Seadu uzorGoodison je napisao/la:Samo što Konjić već sad nije u ni petama ovog dečka.
Ovi što se javljaju i pljuju po Seji, pokenjam vam se u usta smećari jedni..
Evo jedan dio iz njegovog intevrjua:
Do Osijeka se sada putuje tri sata, a mi smo išli tri dana. Na tom putu smo doživjeli saobraćajnu nesreću u kojoj sam slomio ruku. Tako sam u novi klub došao sa dva gipsa na šakama. Svi su bili iznenađeni. Trebao sam pomoći da Belišće ne ispadne, a došao sam u zavojima. Nakon četiri dana, skinuo sam gips i na prvoj utakmici sam za vrijeme svakog duela kričao kao Monika Seleš. Gledaocima ništa nije bilo jasno, ali su bili oduševljeni kada su im iz kluba objasnili s kakvim sam povredama nastupio - kaže Konjić.
- Zbog problema s hrskavicom trebao sam mnogo ranije prekinuti karijeru, ali sam imao veliku želju da igram tako da nisam razmišljao ni o zdravlju. Sada mi je preporučena operacija kod doktora Nemeca, ali je, zahvaljujući fizioterapeutu Amiru Čukojeviću, još odgađam - iskren je Muhamed.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Onda je smijesno izjaviti da je Kolasinac najborbeniji igrac Bosne i Hercegovine ikada, kada postoji jedna takva ljudska i fudbalska gromada kao sto je Muhamed Konjic. Ponavljam, Kolasinac ima bolje uslove da napreduje, ima bolje uslove da bude bolji igrac, kako i ne bi jer je Konjic krenuo iz Tuzle, a Sead je rodjen u Njemackoj i poceo je karijeru u ekipi Karlsruher, sto je neuporedivo u samom startu. Konjic je od Slobode dosao do Monaca koji je u tom trenutku bio odlicna ekipa.LenBias je napisao/la:poredis djete od 20 godina sa citavom karijerom konjica, gdje ti je tu zdrav razum? sta on sad treba odmah u startu dostici taj top nivo ludila, zrtve i ne znam cega sve ne?pa nece ko djete odmah u startu se poceti na taj nacin glupirati i dokazivati na svim mogucim poljima, malo samo razmisli, sekundicu, on ima svo vrijeme svijeta i u svakom aspektu fudbala ce ostati kao bolji od jednog konjica, svaka njemu cast ali nemoj da se ipak toliko pretjeruje, samo polako, na kraju ce se pokazati ko je bio kakav ali kategoricki kao nema sanse da bude borben kao jedan konjic je nista do cista komedija kad se uzme u obzir kakav je karakter, temperament, igrac, masina i ne znam sta sve ne vise kolasinac koji je i dalje prilicno zelen sa svojih 20 godina
Ti kao na NBA temi pokusavas izvrtati rijeci, ali ohladi malo. Ne poredim karijere Kolasinca i Konjica, jer je Konjic davno zavrsio svoju, a Kolasinac tek poceo, ali nivo borbenosti se itekako moze porediti i moj post je bila replika, ponavljam, na post u kojem je lik izjavio da je Kolasinac najborbeniji ikada u dresu nase repke. Ti pokusavas da to prebacis da komentarisem cijelu karijeru Konjica i Kolasinca, a to uopste nije slucaj, nego ja poredim (ponavljam po ko zna koji put, ne bi li ti to skontao) njihovu borbenost.
Dakle, Sead je borben, ali malo koji igrac (ja kazem nema takvog igraca) ce dostici nivo borbenosti koju je posjedovao Konjic, ponavljam za bukvalce, borbenost, ne igracke kvalitete.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot], HariTz i 15 gostiju.