FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija89 » 02 feb 2010, 20:01

FK Sarajevo je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:ova ekipa je igrama u Europi dokazala da se moze prosetati kroz ovu ligu............igrali su sa 5 puta jacim ekipama koje igraju u nasoj ligi i bili ravnopravni................samo da budu onako fizicki spremni, te onako motivisani............mislim da pesimizmu nema mjesta....treba vjerovat u momke da su u stanju uzeti titulu, jer su pokazali da znaju igrati..........................a uprava je prica za sebe ........njih treba posebno gledati
Ma nije to problem i ja mislim da sa ovom ekipom mozemo u Europu pa i na titulu ali sta onda sta ako ni na ljeto ne dovedu nikoga,a vecina igraca ce se na ljeto prodati u to budite sigurni

ma nema sta prodat kad svima isticu ugovori :roll: :roll: ....tek na ljeto nas prava patnja ocekuje..ovo je nista.....

UPRAVA NAPOLJE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 02 feb 2010, 20:04

nikad_izvini je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:ova ekipa je igrama u Europi dokazala da se moze prosetati kroz ovu ligu............igrali su sa 5 puta jacim ekipama koje igraju u nasoj ligi i bili ravnopravni................samo da budu onako fizicki spremni, te onako motivisani............mislim da pesimizmu nema mjesta....treba vjerovat u momke da su u stanju uzeti titulu, jer su pokazali da znaju igrati..........................a uprava je prica za sebe ........njih treba posebno gledati
Mrtvi Helsinborg, Trnava su 5 puta jače ekipe od ovih naših. Mislim, stvarno veze nemaš onda o fudbalu kad to pričaš :mrgreen:
Također, ako pogledamo rezultate Cluja u EL gdje su bili među najlošijim ekipama sa 5 poraza i jednom pobjedom, postavlja se pitanje koliko su zaista jaki.

Zaključak: nema šanse da se proštetate ligom. Ako izborite Europu udarajte se nogama u guzicu :mrgreen:

Od vas su jaci 5 puta. ;)
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 feb 2010, 20:09

U globalu nemam namjeru da spamam, samo zaključujem da niste realni. Svaka čast, prošli ste ih, naklon od mene ali nije to baš neki kvalitet da se toliko furate.
Ima još 15 kola, vidjećemo šta će biti na kraju. Meni se čini da će biti spuštanje na zemlju :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 feb 2010, 20:10

nikad_izvini je napisao/la: Mrtvi Helsinborg, Trnava su 5 puta jače ekipe od ovih naših. Mislim, stvarno veze nemaš onda o fudbalu kad to pričaš :mrgreen:
Također, ako pogledamo rezultate Cluja u EL gdje su bili među najlošijim ekipama sa 5 poraza i jednom pobjedom, postavlja se pitanje koliko su zaista jaki.

Zaključak: nema šanse da se proštetate ligom. Ako izborite Europu udarajte se nogama u guzicu :mrgreen:
ako ti misliš da ste jači od njih, izvoli pa idi u europu pa ih pobijedi i doguraj do 4. pretkola
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 02 feb 2010, 20:14

Ti ako nemas sta pametnije napisat nemoj nista ni pisat smaras nas bezveze glupostima ili u najboljem slucaju nemoj nikako ni dolazit na ovaj dio foruma........idi u sumarak.
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 feb 2010, 20:15

Mirza_Hordas je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la: Mrtvi Helsinborg, Trnava su 5 puta jače ekipe od ovih naših. Mislim, stvarno veze nemaš onda o fudbalu kad to pričaš :mrgreen:

ako ti misliš da ste jači od njih, izvoli pa idi u europu pa ih pobijedi i doguraj do 4. pretkola
Čovjek je napisao da su ekipe sa kojima ste igrali u Europi 5 puta jače od ekipa iz naše lige. Cluj to nije a ne mrtvi Helsinborg i Trnava. Želju nisam spomenuo ;) Samo sam konstatovao da ste nerealni i da pojedini veze nemaju o fudbalu kad hvale te kloc ekipe :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

L!k@
Kontakt:

Post Postao/la L!k@ » 02 feb 2010, 20:30

Čovjek je napisao da su ekipe sa kojima ste igrali u Europi 5 puta jače od ekipa iz naše lige. Cluj to nije a ne mrtvi Helsinborg i Trnava. Želju nisam spomenuo ;) Samo sam konstatovao da ste nerealni i da pojedini veze nemaju o fudbalu kad hvale te kloc ekipe :mrgreen:

Jel to pokušavaš da umanjiš uspjeh Sarajeva u Evropi ove sezone il` su to ipak "samo" kompleksi...
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 02 feb 2010, 20:33

ne ne Litex je ekipa.........

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 02 feb 2010, 20:35

L!k@ je napisao/la:

Jel to pokušavaš da umanjiš uspjeh Sarajeva u Evropi ove sezone il` su to ipak "samo" kompleksi...
Ma normano da su komplexi i sujeta ......jedan igrac Cluja vrijedi ko cijeli tim Sarajeva, on ce nekom pricat da nema pojma o fudbalu..........balo ba obicni

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 feb 2010, 20:37

LJUBOMORA JE ČUDO
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 feb 2010, 20:43

Cluj vrijedi mnogo više i od Ventspilsa pa su uzeli isto bodova u EL gdje je Ventspils bio u težoj grupi. Baš ste ko osice :mrgreen:

Ne pokušavam i ne mogu da umanjim vas uspjeh u Europi kada je mi nismo vidjeli godinama :mrgreen: Ali mogu da konstatujem da te ekipe nisu 5 puta bolje od ekipa iz naše lige i da se nećete prošetati ligom. To su vaši snovi, realnost je malo drugačija :mrgreen:

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 02 feb 2010, 20:44

hebes i njega i ove klubove ......nego sto se tice nas kao tima ove sezone........imamo kompaktan tim.......fizicki mozda najspremniji u ligi, napokon da vecina igra zajedno bar 2 godine................imamo juniore koji nesto vrijede i koji ce sigurno iskoristiti svoju sansu..........ne trebamo zaliti za pojacanjima........nego vjerovati u igrace, podrzati ih kao u jesenjem dijelu.......i eto ga ..........

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 feb 2010, 20:47

nikad_izvini je napisao/la:Cluj vrijedi mnogo više i od Ventspilsa pa su uzeli isto bodova u EL gdje je Ventspils bio u težoj grupi. Baš ste ko osice :mrgreen:

Ne pokušavam i ne mogu da umanjim vas uspjeh u Europi kada je mi nismo vidjeli godinama :mrgreen: Ali mogu da konstatujem da te ekipe nisu 5 puta bolje od ekipa iz naše lige i da se nećete prošetati ligom. To su vaši snovi, realnost je malo drugačija :mrgreen:

po tebi je sramota zato što smo ispali od cluja :roll: :roll:

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 02 feb 2010, 20:53

nikad_izvini je napisao/la:Cluj vrijedi mnogo više i od Ventspilsa pa su uzeli isto bodova u EL gdje je Ventspils bio u težoj grupi. Baš ste ko osice :mrgreen:

ti se svezo tog 5 puta ............i to je sve sto imas konstatovat............konstatuj molim te sta su drugi timovi iz nase lige uradili u Europi prosle sezone, i uporedi sa onim sto je Sarajevo uradilo............nisam rekao da cemo se prosetati ligom , nego da imamo ekipu da se proseta ligom,ako budu igrali kao u Europi................. realno je i to da smo za klasu iznad vas...........cinjenica je da nas je od konkurenata jedino Siroki dobio kod njih i da su nam oni najozbiljniji konkurent za titulu.........a ti ovo sve neces sebi priznat, nisam ni ocekivao vise.......

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 feb 2010, 21:28

http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpg igrači su motivisani ko niko....svaki put izjave da jedva čekaju da počne prvenstvo 8-)

http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg kaže čala "nema potrebe da igramo više kontrolnih utakmica, jer mi imamo ekipu koja duži period igra zajedno"

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 02 feb 2010, 21:31

Ma vi niste normalni, spustati se na nivo simpatizera nekakvog NK zeljeznicara i jos raspravljati s njima o necemu sto je za njih misaona imenica, je totalno neozbiljno

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 feb 2010, 09:09

PIRKE33 je napisao/la:
ne ne Litex je ekipa.........[/quote]
A Basel nije ekipa, nikako .. :) Bez provokacija.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 feb 2010, 09:18

basel-litex......rezultat bi bio 7-0 :D
ja sto nemogu ovih strumfova kad se dovuku na ovu temu i pricaju o evropi...cccc....boze dragi,daj im bar jedno pretkolo da vide kako je to...imam osjecaj da je pola one generecije sto je gledala selju u evropi pomrlo :D :D :D
imate ba svoju temu pa opletite.....ako nemate sta pametno pisati nebudite dosadniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
nego,sprematel se ba za tuzlu ...imam osjecaj da ce bruka raje ici :D ja koga god pitam,kaze da ide :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

n4n3
Kontakt:

Post Postao/la n4n3 » 03 feb 2010, 11:20

imam osjecaj moje misljenje, najmanje oko 400 u Tuzli 8-) ...sto kazes svi govore idu :D...svi su pozeljeli tekme...nase Sarajevo...a posebno HORDANJE 8-) :lol:
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 03 feb 2010, 11:22

johnnyHZ je napisao/la:basel-litex......rezultat bi bio 7-0 :D
ja sto nemogu ovih strumfova kad se dovuku na ovu temu i pricaju o evropi...cccc....boze dragi,daj im bar jedno pretkolo da vide kako je to...imam osjecaj da je pola one generecije sto je gledala selju u evropi pomrlo :D :D :D
imate ba svoju temu pa opletite.....ako nemate sta pametno pisati nebudite dosadniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
nego,sprematel se ba za tuzlu ...imam osjecaj da ce bruka raje ici :D ja koga god pitam,kaze da ide :D
Jest' svi idu do dana polaska, a onda odjednom imaju neodloživih obaveza, pa na kraju ode 100 ljudi...
Uvijek ista priča ;)
Zato buraz kažeš ja znam da JA idem, a za ostale me libo racku :D
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, Google Adsense [Bot], muhamedhulk, Rule_hz, SamoDaKazeem, sekac, Tatamata1946 i 59 gostiju.