Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
pa stvar je u tome, COVJECE, sto ne mozes porediti borbenost maksuma od 20 godina, heeeeelou 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- adriano_leite
- Kontakt:
Naravno, u tim godinama je Konjic sa slomljenim rukama igraoLenBias je napisao/la:pa stvar je u tome, COVJECE, sto ne mozes porediti borbenost maksuma od 20 godina, heeeeelou
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Sto Su se firauni okupili pa oplakuju ovog jada. SEO slijedeci put vrat lomi pa nek ova balavurdija crkne od muke.
Sent from my RM-846_eu_euro2_308 using Tapatalk
Sent from my RM-846_eu_euro2_308 using Tapatalk
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Mogao bi Seo Konjića za tjelohranitelja uzeti.adriano_leite je napisao/la:Naravno, u tim godinama je Konjic sa slomljenim rukama igraoLenBias je napisao/la:pa stvar je u tome, COVJECE, sto ne mozes porediti borbenost maksuma od 20 godina, heeeeelou.
Pa šta igrao sam i ja sa slomljenom rukom u kantonalnoj ligi pa se ne smatram jačim od Sea.
Da ga je namjerno slomio pa haj', ovdje wanna be navijači Reala kukaju više nego oni iz Madrida. Uglavnom ja još ne vjerujem kakvu smo mašinu dobili, još od Brace Salihamidžića koji je takođe debitovao za A reprezentaciju u ovim godinama kao Seo, nismo imali ovakvog igrača.
Konjić i nešto nije vele inteligentan. Ustvari, zapitaj se koliko neko mora biti glup da to uradi da ne bi neko Belišće ispalo iz lige.adriano_leite je napisao/la:Naravno, u tim godinama je Konjic sa slomljenim rukama igraoLenBias je napisao/la:pa stvar je u tome, COVJECE, sto ne mozes porediti borbenost maksuma od 20 godina, heeeeelou.
U svemu treba imati granicu, sve ostalo je glupost.
Zadnja izmjena: Goodison, dana/u 20 mar 2014, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- Blek_Stena
- Kontakt:
Nije valjda da spanski ped.er.cici i dalje psuju Rusioca???
Seo drugi put mu nogu iz kuka izvali 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Povećao je sebi šanse za 90% da u budućnosti zaigra za Barcelonu.

mandraX je napisao/la:Povećao je sebi šanse za 90% da u budućnosti zaigra za Barcelonu.![]()
naprijed rejal
Ode i ova tema u krasni qrac radi guranja igraca Real Madrida. 
samo da ga akoBogda povrede zaobidju...on ce biti otkrovenje SP-a, on i Besic (ako ga susic pozove i dadne mu priliku)...
a navijaci reala su IDIOTAS...to je pacurlija kojoj je mozak vec odavno ispran...
a navijaci reala su IDIOTAS...to je pacurlija kojoj je mozak vec odavno ispran...
Svaka cast majstore, uzeo si mi rijeci sa tipkovnicevelez_mostar je napisao/la:Kolasinac je igrac izuzetne fizicke snage, solidne brzine, ali preniske fudbalske inteligencije.
U vise navrata sam ga pratio, kao pit bul se zalijece bez ikakvog razloga jako cesto, kad je "nicija lopta" i pitanje je ko ce je stici, on ili protivnik, on ide tako zestoko da ga nijansa dijeli da povrijedi igraca, napravi crveni, ili da ovaj drugi "stane na loptu" i Kolasinac proleti..cak ni sebe ne stedi pa postoji opcija da i sebe podvuce pod protivnika i povrijedi se.
Protiv Egipta svi su hvalili njegov start, ali je to bilo pogubno, protivnicki igrac bukvalno "pobjegao", i cudom se cudio...dok ga je Bale, ili bilo koji drugi igrac sa znanjem vozao po terenu.
Vjerujem da ce sa vise utakmica u nogama, i dodatnim iskustvom bolje se postavljati, i inteligentnije ici na loptu i oduzimati je.
Da ne bi balavurdija pocela sa nebulozama tipa "pljuje se Kolasinac", ovo nije pljuvanje, ovo je konstatacija koja je potaknuta vecerasnjim grubim startom na igraca u utakmici gdje je sve vec odluceno.
Ma mlad je on jos, pratimo svi fudbal svaki dan i vidimo da igraci zadnje linije prave partije pruzaju tek sa 25+krmpotich je napisao/la:Svaka cast majstore, uzeo si mi rijeci sa tipkovnicevelez_mostar je napisao/la:Kolasinac je igrac izuzetne fizicke snage, solidne brzine, ali preniske fudbalske inteligencije.
U vise navrata sam ga pratio, kao pit bul se zalijece bez ikakvog razloga jako cesto, kad je "nicija lopta" i pitanje je ko ce je stici, on ili protivnik, on ide tako zestoko da ga nijansa dijeli da povrijedi igraca, napravi crveni, ili da ovaj drugi "stane na loptu" i Kolasinac proleti..cak ni sebe ne stedi pa postoji opcija da i sebe podvuce pod protivnika i povrijedi se.
Protiv Egipta svi su hvalili njegov start, ali je to bilo pogubno, protivnicki igrac bukvalno "pobjegao", i cudom se cudio...dok ga je Bale, ili bilo koji drugi igrac sa znanjem vozao po terenu.
Vjerujem da ce sa vise utakmica u nogama, i dodatnim iskustvom bolje se postavljati, i inteligentnije ici na loptu i oduzimati je.
Da ne bi balavurdija pocela sa nebulozama tipa "pljuje se Kolasinac", ovo nije pljuvanje, ovo je konstatacija koja je potaknuta vecerasnjim grubim startom na igraca u utakmici gdje je sve vec odluceno.
Seo je dijamant kojeg ce svabe izbrusiti 100%
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Seo je vec sada odlican igrac i jedan od najvecih odbranbenih potencijala na svijetu,bez ikakve sumnje.
Mislim da bi sad komotno imao mjesta i na spisku Njemacke a jos malo kasnije da i ne govorim.
Radi se o WC potencijalu.
Mislim da bi sad komotno imao mjesta i na spisku Njemacke a jos malo kasnije da i ne govorim.
Radi se o WC potencijalu.
On treba Bale - a zaustaviti da bi' pokaz'o forumašima da je top - class.
Niko ovdje ne govori da je on top - class igrač, nego su ljudi zadivljeni profesionalnošću, disciplinom, i odnosom prema dresu, koji se rijetko viđa u posljednje vrijeme od strane naših igrača.
Na prste jedne ruke se takvi igrači u reprezentaciji mogu nabrojat'.
Niko ovdje ne govori da je on top - class igrač, nego su ljudi zadivljeni profesionalnošću, disciplinom, i odnosom prema dresu, koji se rijetko viđa u posljednje vrijeme od strane naših igrača.
Na prste jedne ruke se takvi igrači u reprezentaciji mogu nabrojat'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Malo je igraca koji ce zaustavit balea
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sent from my HTC One V using Tapatalk
- Juventinisimo
- Kontakt:
Vi kako hocete..ali moj slijedeci dres ADIDASA je KOLASINAC..red je da se "nagradim" prije SP 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Divi cepsbi

I uporedi ga sa ovim pored njega 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.