Ma to su kreteni zesci sto pisu. Kolko sam puta im slao mail malte ne moleci da malo vise informisu o nasim mladjim selekcijama. Odigraju prijateljsku il sta vec i neznas uopste ko je igro, nit ko je dao gol nit nista.. I nikad odgvor/e nisam dobio.Forestt je napisao/la:A ovi sto vode stranicu saveza kofol zabunom stavili slike![]()
![]()
![]()
Znali su oni da ce neko naletit.Mislim da su ovo postavili da vide kakve ce reakcije biti
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Pogledaj te sivanje na sorcu na kraju nogavice. Ovo nije adidas original oprema, vec kineska kopija. Sramota da neki levat tu sliku stavlja na stranicu NFSBiH. Cirkus...
Zadnja izmjena: samoposmatram, dana/u 20 mar 2014, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ebes dres šuškavac me interesuje, daj neko sliku šuškavca.
T.ata ti je panj.anonymousHD je napisao/la:Ovaj drummer panj veliki, ko mu dozvoli da bude na forumu?!
Dresovi sa stranice saveza on govori da to nisu ti, bla bla, kakav lik.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 20 mar 2014, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema se tu sta dopustati, kakav ugovor potpises tako ce ti biti. Samo se interes gleda..Edviin je napisao/la:Jesu ljudi naivni, pa vi stvarno mislite da bi si adidas dopustio da se ide na sp u neki slabim dresovima?? Jes da njiha briga za bosnu, al jih nije briga za reklamu za novac itd... dobar dres znaci, dobra rekla dobra prodaja... onaj dres nije za drugu bosansku ligu, a da ne govorim za sp... 1.6. Ce se znati kakvi su
A mi nikako ne mozemo biti sto se interesa tice u rangu sa Njemackom ili Spanijom, prihvatite vise da smo mi Evropsko dno. Ovo jeste ili nije dres BIH novi ali ocekuj nesto u rangu sa Izraelom npr
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 mar 2014, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ma tanki dresovi zbog velikih temperatura u brazilu 
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Hahahahaha
Ode i ovaj pdf u helac... Kud me djavo natjera da udjem na njihovu stranicu i vidim dresove...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Da bi postavo na stranicu saveza taj neko mora imati pristup a ne vjerujem da ce nekom levatu dati pristupsamoposmatram je napisao/la:Pogledaj te sivanje na sorcu na kraju nogavice. Ovo nije adidas original oprema, vec kineska kopija. Sramota da neki levat tu sliku stavlja na stranicu NFSBiH. Cirkus...
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Svjetsko prvenstvo 2014 u Brazilu, predstavit će našu najsavremeniju tehnologiju, uključujući i najnovije Adidas dresove federacija - najnaprednije i najlakše koje smo do sada kreirali – kazao je Bauman.
Ono je zavrlo da je to to i gotovo.U redu je,idem ja.

- DonCorleone
- Kontakt:
Naravno da je kopija, vidi na sta lici, materijal nula bodova, providno, vidim da je bijeli dres Dzekin kada je providan skroz, neovisno o broju, ovaj kvalitet je bio na pijaci 2003te
. Ni na pijaci nema vise ovako providne robe, uzas ba. Ako nije kopija, onda ne znam dalje
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nema veze sta smo mi, vazno je sta je adidas, slab dres je slaba reklama za njih... kolko ja znam biti na spju igrati protiv argentine na maracani nije dno... Svabe su dobro svjestne da ima puno naseg narod sto ce da nabavi dres, a imati jednu repku vise na sp-ju toliko veci plus...tuzlak1987 je napisao/la:Nema se tu sta dopustati, kakav ugovor potpises tako ce ti biti. Samo se interes gleda..Edviin je napisao/la:Jesu ljudi naivni, pa vi stvarno mislite da bi si adidas dopustio da se ide na sp u neki slabim dresovima?? Jes da njiha briga za bosnu, al jih nije briga za reklamu za novac itd... dobar dres znaci, dobra rekla dobra prodaja... onaj dres nije za drugu bosansku ligu, a da ne govorim za sp... 1.6. Ce se znati kakvi su
A mi nikako ne mozemo biti sto se interesa tice u rangu sa Njemackom ili Spanijom, prihvatite vise da smo mi Evropsko dno
-
samoposmatram
- Kontakt:
Dijaspora pliz, u savezu imas Ivicu Osima, gospodina, sve ostalo su levati.Forestt je napisao/la:Da bi postavo na stranicu saveza taj neko mora imati pristup a ne vjerujem da ce nekom levatu dati pristupsamoposmatram je napisao/la:Pogledaj te sivanje na sorcu na kraju nogavice. Ovo nije adidas original oprema, vec kineska kopija. Sramota da neki levat tu sliku stavlja na stranicu NFSBiH. Cirkus...
Dino Begić?samoposmatram je napisao/la:Dijaspora pliz, u savezu imas Ivicu Osima, gospodina, sve ostalo su levati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Očito da su dresovi autentični, dovoljno je uporediti font sa drugim WC2014 adidas majicama:

A i liniju iznad imena igrača.

A i liniju iznad imena igrača.
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 20 mar 2014, 17:24, ukupno mijenjano 2 puta.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Tvoj post sve govori.Virtu4l je napisao/la:Dino Begić?samoposmatram je napisao/la:Dijaspora pliz, u savezu imas Ivicu Osima, gospodina, sve ostalo su levati.
Ovaj ljubicasti je extra dres 
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa sto bi bio fake jbt.
. Bas ce neko uzeti kreirati dres, i postaviti na stranicu saveza.
Moguce da su ovi dresovi prijedlog, tj. da nisu konacni, ali ima sigurno nesto u ovome. Po meni, ovo su nasi dresovi. Eno @Chuckie vam je objasnio.
Moguce da su ovi dresovi prijedlog, tj. da nisu konacni, ali ima sigurno nesto u ovome. Po meni, ovo su nasi dresovi. Eno @Chuckie vam je objasnio.
Sigurno će biti doradjeni... Ako samo pogledate na Adidasovoj stranici dresove ostalih reprezentacija, svaki od njih ima neku specifičnost po kojoj se razlikuje od ostalih 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Dres je sranje i ovo sigurno nece biti dres na svejtskom, ako pogledate sve dresove adidasa za svjetsko svi imaju neki specifica moderni dizajn dok je ovo klasicni staromodni dres, boli me ku**c sto se ovo kao nalazilo na stranici saveza ovo nije dres. Ocekujte da pravi dres izace negdje sredinom aprila.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: budzak, Diadora, IgmanskiVukovi, LondonBlues, RobijasiZenica1988, Roki50, Shategabri i 82 gosta.