Safet Sušić - Pape
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
[youtube][/youtube]
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Sta je rekao Vedo Safetu na ovom klipu? Ozbiljno pitam,ne mogu da desifrujem nikako 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- velez_mostar
- Kontakt:
Ono sto je i zasluzioRios je napisao/la:Sta je rekao Vedo Safetu na ovom klipu? Ozbiljno pitam,ne mogu da desifrujem nikako

- velez_mostar
- Kontakt:
Dobar si momak, vidi se da zelis dobro repci, za razliku od ovog kontrasa koji dezuranjem i branjenjem selektora, i njegovih nebuloza pokusava stupiti u kontakt s nekim barem na forumu, jer ocigledno privatnog zivota, drustva, i komunikacije nema.Juventinisimo je napisao/la:Mozes vidjeti da sam registrovan ovdje,haman 11 dana poslije tebe(stariji si)Virtu4l je napisao/la:E jesi našao kome ćeš odgovarati dugim postom. Nisu oni vrijedni da toliko vremena potrošiš na njihJuventinisimo je napisao/la:Eto ja malo oduzio...valjda ce i meni neko odgovori na prijasnji post a da ne ubacuje![]()
![]()
![]()
![]()
..gotovo 6 godina...ali nemam puno postova...pa mozda zbog toga nekima nisam pogodan da bi se uputili u razgovor..
Repka me najvise interesuje i Juventus...ta nepotrebna situacija u repki mene boli...svakodnevno citam ovaj site..od kako postoji...dodjem,vidim...popljuvasmo i izvrijedjasmo sve okolo...napisem nesto(pokusavam biti objektivan)...pitam pitanje te pljuvace...niko da trzne..![]()
Onda kontam..to smo mi...ne valja drzava..ne valja repka..ne valja Susic..ne valja Dzeko..ne valja Osim...niko ne valja..
Trazis soluciju...NIKO JE NEMA...mada TVRDIMO da nesto ne valja..
Hajmo strusiti kucu..hajmo..gdje cemo spavati...jednostavan odgovor dobijes..ma j3baji ga,samo da strusimo..
Stilic i Bunoza iz Wisle(drugoplasirana ekipa Poljske lige,veliki klub,ova dva igraca nosioci igre),Besic,Muslimovic,Zahirovic,Ibricic,Stevanovic i Arslanagic(ukoliko sredi papirologiju) trebaju dobiti poziv za SP u Brazilu! Rjec je o provjerenim fudbalerima,i mislim da zasluzuju poziv prije Hadzica,Tina Susica,Kvrzica,pa i Vrsajevica....Svaki navijac Zmajeva ce se sloziti s tim da niti jedan igrac iz HNL ne zasluzuje poziv u reprezentaciju,prije spomenutih igraca.... u tom slucaju u reprezentaciju bi usli preko reda,ima puno igraca koji prije njih zasluzuju poziv,ako selektor zeli biti korektan i posten vjerujem da ce bar razmisliti o tome,jer samo sa zadovoljnom ekipom,dobrom atmosferom i fer odnosom svih mozemo u Brazilu doci do dobrog rezultata!
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, ti klubovi i lige u kojima nastupaju nasi igraci ne moraju biti odlucujuci faktor hoce li taj igrac zaigrati za repku ili ne. Naravno, bolje je imati igraca u Cityu nego u Bochumu, ali puno je faktora koji uticu na to hoce li neki igrac naci bolji angazman ili ne: agenti, menadzeri, treneri, mogucnost prilagodbe itd. Evo, recimo Zahirovic, klupska karijera u qurcu ali on je meni odlicno igrao za reprezentaciju kad bi igrao na poziciji veznog, i sve svoje nedostatke je pokrivao ludom trkom i zalaganjem, sto je nekada i najvaznije.
Treba imati malo osjecaja za situaciju i na prvenstvo pozvati igrace koji mogu pomoci da ostvarimo dobar rezultat, a ne da glavni kriteriji bude 90 minuta u domacim ekipama, borba za opstanak i sl. pa da se na osnovu toga pravi spisak.
Treba imati malo osjecaja za situaciju i na prvenstvo pozvati igrace koji mogu pomoci da ostvarimo dobar rezultat, a ne da glavni kriteriji bude 90 minuta u domacim ekipama, borba za opstanak i sl. pa da se na osnovu toga pravi spisak.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Upravo tako.velez_mostar je napisao/la:Ono sto je i zasluzioRios je napisao/la:Sta je rekao Vedo Safetu na ovom klipu? Ozbiljno pitam,ne mogu da desifrujem nikako
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
gringobih je napisao/la:Znas da ostanes uvijek kratkih rukava kad se boris protiv istine...emir79 je napisao/la:Jah, Vedo,Pjanic,Begovic,Mujdza, cisti amateri, oni se mnoze inace sa nulom. Sram da ih bude ,kako mogu tako da se ponasaju, sto i oni ne bojkotuju Safeta i igraju preko qrca u drzavnom dresu,tako se trebaju ponasati pravi profesionalci. Na utakmici treba izmisljati povrede, a 3 dana nakon toga u klubu gristi kao lav, to je stav profija. Mozda i ono dodavanje protivnickim igracima u vlastitih 16 metara trebaju primjeniti, jer to je pravi stav, a nakon 3 dana biti najbolje ocjenjen igrac kluba. Tako da moji pomnozeni sa nulom, Pjanicu,Begovicu, Vedo, Mujdza, ucite od starih lisaca, sta je profesionalizam
Specijalno za tebe od Vede, posto znam da nasi mediji cuvaju svetu bordo kravu, ja sve snimam i drzim u sehari...![]()
![]()
Procijeni sam da ti ne prevodim (mimiku) pozdrav Safetu![]()
ebem sam sebe glupa!
Posaljte u PP sta govori

"U Pi... ti je... mat.."ibish1995 je napisao/la:gringobih je napisao/la:Znas da ostanes uvijek kratkih rukava kad se boris protiv istine...emir79 je napisao/la:Jah, Vedo,Pjanic,Begovic,Mujdza, cisti amateri, oni se mnoze inace sa nulom. Sram da ih bude ,kako mogu tako da se ponasaju, sto i oni ne bojkotuju Safeta i igraju preko qrca u drzavnom dresu,tako se trebaju ponasati pravi profesionalci. Na utakmici treba izmisljati povrede, a 3 dana nakon toga u klubu gristi kao lav, to je stav profija. Mozda i ono dodavanje protivnickim igracima u vlastitih 16 metara trebaju primjeniti, jer to je pravi stav, a nakon 3 dana biti najbolje ocjenjen igrac kluba. Tako da moji pomnozeni sa nulom, Pjanicu,Begovicu, Vedo, Mujdza, ucite od starih lisaca, sta je profesionalizam
Specijalno za tebe od Vede, posto znam da nasi mediji cuvaju svetu bordo kravu, ja sve snimam i drzim u sehari...![]()
![]()
Procijeni sam da ti ne prevodim (mimiku) pozdrav Safetu![]()
ebem sam sebe glupa!
Posaljte u PP sta govori![]()

Stavi na 720p pa ces vidjeti...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Safete, odradi jos ovo SP i cao...samo da te vise ne gledam...glavni krivac za ovaj nemir (drzi godinama neke igrace u reprezentaciji koji nisu sakupili ni 90 minuta, a poziva neke na probu za koje budala zna da nemaju kvalitet, a dr.namjerno izbjegava, i jos tome dodaj da ne poziva one koji su ostavili traga u reprezentaciji, a koji su bolji od svih ovih ranije spomenutih...mislim, ono...plus taktika bez zadnjeg veznog)...mada vjerujem da ce se sve izgladiti do prvenstva...
Safete, hvala ti za plasman, ali ziv bio nemoj nas voditi i u kvalif.za EP u francuskoj...porfavor...
Ja sam ubijedjen da bi CIRO s ovom reprezentacijom pojeo Argentinu...u najmanju ruku ne bi izgubio...(jer kao sto rece bivsi selektor hrvatske, Bilić: "i kad igras protiv estonije, ciro te toliko napali da mislis da igras protiv brazila")
Safete, hvala ti za plasman, ali ziv bio nemoj nas voditi i u kvalif.za EP u francuskoj...porfavor...
Ja sam ubijedjen da bi CIRO s ovom reprezentacijom pojeo Argentinu...u najmanju ruku ne bi izgubio...(jer kao sto rece bivsi selektor hrvatske, Bilić: "i kad igras protiv estonije, ciro te toliko napali da mislis da igras protiv brazila")
-
- Kontakt:
HA? S ovom reprezentacijom da pobijedis Argentinu? Jesi li mislio na Argentinu za koju igra Messi?hurem je napisao/la:Safete, odradi jos ovo SP i cao...samo da te vise ne gledam...glavni krivac za ovaj nemir (drzi godinama neke igrace u reprezentaciji koji nisu sakupili ni 90 minuta, a poziva neke na probu za koje budala zna da nemaju kvalitet, a dr.namjerno izbjegava, i jos tome dodaj da ne poziva one koji su ostavili traga u reprezentaciji, a koji su bolji od svih ovih ranije spomenutih...mislim, ono...plus taktika bez zadnjeg veznog)...mada vjerujem da ce se sve izgladiti do prvenstva...
imperator10 je napisao/la:HA? S ovom reprezentacijom da pobijedis Argentinu? Jesi li mislio na Argentinu za koju igra Messi?hurem je napisao/la:Safete, odradi jos ovo SP i cao...samo da te vise ne gledam...glavni krivac za ovaj nemir (drzi godinama neke igrace u reprezentaciji koji nisu sakupili ni 90 minuta, a poziva neke na probu za koje budala zna da nemaju kvalitet, a dr.namjerno izbjegava, i jos tome dodaj da ne poziva one koji su ostavili traga u reprezentaciji, a koji su bolji od svih ovih ranije spomenutih...mislim, ono...plus taktika bez zadnjeg veznog)...mada vjerujem da ce se sve izgladiti do prvenstva...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- The_Target
- Kontakt:
Svima ( osim nekoliko izuzetaka ) je jasno da selektor pojma nema 

Rođeni brato
Ma vala, kad' sam ga trpio 4 godine, mogu ga istrpiti još ovih par mjeseci. Doduše prvu godinu sam vjerovao u njega, pogotovu jer je došao nakon šarlatana Ćire, al' s vremenom jednostavno primjetiš da čovjek nije za ovog posla, da mi je otac rođeni. Uzdam se samo da će u igračima nekakav poseban inat proraditi na SP, da ne budemo topovsko meso, jer taktike nećemo imati.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja vjerujem da smo svi dobri momci ovdje...neko malo trvdoglaviji..neko malo "zesci" pri odgovorima...neko malo vise/malje realan..ali tu smo..velez_mostar je napisao/la:Dobar si momak, vidi se da zelis dobro repci, za razliku od ovog kontrasa koji dezuranjem i branjenjem selektora, i njegovih nebuloza pokusava stupiti u kontakt s nekim barem na forumu, jer ocigledno privatnog zivota, drustva, i komunikacije nema.Juventinisimo je napisao/la:Mozes vidjeti da sam registrovan ovdje,haman 11 dana poslije tebe(stariji si)Virtu4l je napisao/la:
E jesi našao kome ćeš odgovarati dugim postom. Nisu oni vrijedni da toliko vremena potrošiš na njih..gotovo 6 godina...ali nemam puno postova...pa mozda zbog toga nekima nisam pogodan da bi se uputili u razgovor..
Repka me najvise interesuje i Juventus...ta nepotrebna situacija u repki mene boli...svakodnevno citam ovaj site..od kako postoji...dodjem,vidim...popljuvasmo i izvrijedjasmo sve okolo...napisem nesto(pokusavam biti objektivan)...pitam pitanje te pljuvace...niko da trzne..![]()
Onda kontam..to smo mi...ne valja drzava..ne valja repka..ne valja Susic..ne valja Dzeko..ne valja Osim...niko ne valja..
Trazis soluciju...NIKO JE NEMA...mada TVRDIMO da nesto ne valja..
Hajmo strusiti kucu..hajmo..gdje cemo spavati...jednostavan odgovor dobijes..ma j3baji ga,samo da strusimo..
Medjutim cilj nam je isti samo su nijanse u pitanju..
Nikada necemo biti svi zadovoljni..zato i kazu "sto ljudi,sto cudi"...sa nama je to uvijek malo drugacije...sto ljudi dvjesto cudi ..

Iskreno ja nebi u ovoj situaciji da maknemo Susica...jednostavno ne vidim da neko bolji zeli doci,koliko god to neki prizeljkivali..imamo neka imena ali cisto sumljam da bi se iko od njih tog posla prihvatio u ovom momentu..
Meni najvise pada to da su nase legende,nasi velikani uopste mogli da dopuste da se tako nesto desi..moraju sjesti,uz savez i to rijesiti kao da se nikada nije desilo..ali mi nebi bili mi...to je jako tesko ali ja i dalje vjerujem u sve njih..
Na SP mozemo da budemo hit..imamo dobar tim..jak tehnicki..jak individualno..jak u prekidima(sto je jako bitno za takvo takmicenje) imamo dobre pucace i sa lijeve i sa desne strane..znali smo odigrati i fizicki poprilicno dobro..ali samo kad nametnemo i igramo svoju igru(ne nabijanje lopte na Dzeku)

Ako budemo igrali najbolje kako znamo,vjerujem da mozemo do cetvrtfinala/polufinala...mada za mene je uspijeh ako prodjemo grupe..jer svaka repka ce imati svojih problema..ne samo nasa...kad prodjes grupe onda je sve otvoreno..iznenadjenja uvijek ima na takvim takmicenjima..zasto da to ne budemo mi

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ovdje si se prevario. Ciljevi nam nisu isti. Reci ti meni šta je cilj jednom navijaču koji baca drvlje i kamenje na dva zadnja selektora koji su nas vodili?Juventinisimo je napisao/la:Medjutim cilj nam je isti samo su nijanse u pitanju..
Ja znam jedan od razloga, npr. glavni konkurenti prilikom izbora su im bili ljudi iz njihovih gradova, pa im je to kao zasmetalo, što se itekako da pročitati između redova...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sunjic i Vrsajevic u albumu za svjetsko. E moj Pape...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Juventinisimo
- Kontakt:
Vjerujem da mislis na Barbareza???...on je trebao prihvatiti ponudjeno mjesto i biti tu...poslije Susica u svakom slucaju je dobrodosao...samo ne bez ikakvog trenerskog iskustva...Virtu4l je napisao/la:Ovdje si se prevario. Ciljevi nam nisu isti. Reci ti meni šta je cilj jednom navijaču koji baca drvlje i kamenje na dva zadnja selektora koji su nas vodili?Juventinisimo je napisao/la:Medjutim cilj nam je isti samo su nijanse u pitanju..
Ja znam jedan od razloga, npr. glavni konkurenti prilikom izbora su im bili ljudi iz njihovih gradova, pa im je to kao zasmetalo, što se itekako da pročitati između redova...
Vjerujem da je mogao dosta toga pomoci,za isto vrijeme polako se i sam pripremati..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Jos nije podnio ostavku?Steta ako ne podnese.Mi imamo obicaj prvo pustiti da sve upropastimo pa onda reagujemo.A bilo bi dobro da odmah reagujemo kad vidimo da idemo u propast i preduhitrimo i sprijecimo nezeljeno.
A mozemo to.
A mozemo to.
Zasto ljudi izlaze na proteste???Virtu4l je napisao/la:Ovdje si se prevario. Ciljevi nam nisu isti. Reci ti meni šta je cilj jednom navijaču koji baca drvlje i kamenje na dva zadnja selektora koji su nas vodili?Juventinisimo je napisao/la:Medjutim cilj nam je isti samo su nijanse u pitanju..
Ipak to je nasa vlast, i sto je najgore ti su isti ljudi njih izabrali na funkcije???
U ovom slucaju sa selolektorom imamo potpuno pravo da krtikujemo njegovo ponasanje a jos ga nismo mi izabrali nego nam je nametnut...

Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 20 mar 2014, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.