Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Ajax » 20 mar 2014, 17:27

Bijeli dres je los. Ovaj ljubicasto plavi malo bolji. Sve u svemu prema ocekivanjima. Ako zelis "ne"sablonski dres minimum je da se dogovoris 8 -12 mjeseci prije svjetskog. Kao i sve ostale repke. Mi smo to uradili u zadnji cas. I dobili smo neki obicni dres sa tri adidas crte.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 mar 2014, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 20 mar 2014, 17:27

A zasto ovi svi lijepo stoje a nas ne moze stajati jer je pero laka? :)

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 20 mar 2014, 17:28

BigBigBang je napisao/la:Dres je sranje i ovo sigurno nece biti dres na svejtskom, ako pogledate sve dresove adidasa za svjetsko svi imaju neki specifica moderni dizajn dok je ovo klasicni staromodni dres, boli me ku**c sto se ovo kao nalazilo na stranici saveza ovo nije dres. Ocekujte da pravi dres izace negdje sredinom aprila.
Sto se prije pomiris sa realnoscu, bit ce ti lakse. Vec sam stavljao dresove Nigerije i Grcke sa SP 2010 u JAR-u. Nista cudno da se ide sa takvim dizajnom.

slika
Don't believe the hype.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 mar 2014, 17:29

BigBigBang je napisao/la:Dres je sranje i ovo sigurno nece biti dres na svejtskom, ako pogledate sve dresove adidasa za svjetsko svi imaju neki specifica moderni dizajn dok je ovo klasicni staromodni dres, boli me ku**c sto se ovo kao nalazilo na stranici saveza ovo nije dres. Ocekujte da pravi dres izace negdje sredinom aprila.
Ozbiljno pitanje sada. Sta je specificno sa spanskim gostujucim dresom? Imaju li oni kakvu simboliku sa crno-neon zelenom bojom?

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 20 mar 2014, 17:30

Samo se ti tješi ;) Dres se najbolji ocjeni kad je na igracu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 mar 2014, 17:31

Chuckie je napisao/la:Očito da su dresovi autentični, dovoljno je uporediti font sa drugim WC2014 adidas majicama:

slika
slika

A i liniju iznad imena igrača.
Dobro ako nista. Bar su nam brojevi i slova identicni Argentini i Njemcima. Nazalost bas zbog identicnosti tih brojeva. Ovo su 99% nasi dresovi. Sumnjam da bi neko bez veze napravio dres. Stavio ga na internet. I onda skino za par minuta. A gdje su adidas linije na ljubicastom dresu ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 mar 2014, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 20 mar 2014, 17:31

Smiri se. Ovo je dres. :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 mar 2014, 17:34

Cuj ti molim te pacijenata vide dres Grcke iz 2010 i misli da ce jedan brend kao sto je adidas koji je najveci u fudbalu sebi dozvoliti to da starim modelom dresova ide na mundijal, nije to fazon sto nama prave vec sto je u pitanju njihov brend nije ti to neka bosanska mahalska firma gdje sve moRe...

Sto se tice tog treceg dresa Spanije, sta treba biti simbolike na trecem dresu, na tom dresu je dovoljno da se vidi da je novi dizajn i drugacije boje od tradicionalnih boja te zemlje kao sto su uvijek treci dresovi bili.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

EmNer
Kontakt:

Post Postao/la EmNer » 20 mar 2014, 17:34

dzaba se tjesite, dres je bezveze, ako je stvarno ovo izgled !

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 20 mar 2014, 17:35

Hahaha...kako je nekima drago sto je ovo dres,valjda vole sto je losiji,ko ce ga znati :mrgreen:
Ne znam samo kako se uvuce u ovu raspravu,ovo je za modne gurue i sa igrom nema puno veze.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 20 mar 2014, 17:37, ukupno mijenjano 2 puta.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 20 mar 2014, 17:35

drummer je napisao/la:Halo ba,ovo ne moze biti originalan dres nikako,ovo je neka zaebancija.
Pogledaj ime domena. http://nfsbih.ba/nsbih_userfiles/image/ ... /dres1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Dakle sa sajta saveza. Slika je originalna. Vjerovatno je neki koncept dres, sto znaci da ce zvanicni liciti na ovaj.

Ne znam sto se uopce raspravljamo oko dresa... :S
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 20 mar 2014, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 mar 2014, 17:36

BigBigBang je napisao/la:Cuj ti molim te pacijenata vide dres Grcke iz 2010 i misli da ce jedan brend kao sto je adidas koji je najveci u fudbalu sebi dozvoliti to da starim modelom dresova ide na mundijal, nije to fazon sto nama prave vec sto je u pitanju njihov brend nije ti to neka bosanska mahalska firma gdje sve moRe...

Sto se tice tog treceg dresa Spanije, sta treba biti simbolike na trecem dresu, na tom dresu je dovoljno da se vidi da je novi dizajn i drugacije boje od tradicionalnih boja te zemlje kao sto su uvijek treci dresovi bili.
Momak ovaj dres je Spanija koristila u domacem dvoboju na Calderonu protiv Italije. Dakle ako ti stvarno mislis da je treci dres onda se grdno varas. Pito sam te licno jer si toliko samouvjeren bio u svom proslom postu da sam jednostavno morao da te ispitam. Po ocekivanju, odgovor nije zadovoljio. :)

sa fifine stranice: adidas Spain 2014 Away Soccer Jersey

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 mar 2014, 17:36

Ovaj plavi dres mi je sumnjiv,sorc je od sintetike jbt ko oni od treninga za LEGEA :roll:
1946

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 mar 2014, 17:37

Ai ta prica kao slucajno stavili na stranicu saveza dres mi je malo reci sumnjiva ej ono objavis vijest da si potpisao ugovor sa adidasom i onda slucajno u jednom kliku otvoris folder sa slikama dresova sa lagera i onda opet slucajno to sve uploadujes na stranicu ma ja povjerovali smo mozes mislliti :lol:

Ti sajo nisi normalan ocigledno, sta ako je spanija taj dres koristila u prijateljskoj utakmici to znaci da je prvi je li? To je bila samo promacija dresa zna se da je crveni home garnitura Spanije to svaka budala zna.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 20 mar 2014, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 mar 2014, 17:37

Pirke je napisao/la:
drummer je napisao/la:Halo ba,ovo ne moze biti originalan dres nikako,ovo je neka zaebancija.
Pogledaj ime domena. http://nfsbih.ba/nsbih_userfiles/image/ ... /dres1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Dakle sa sajta saveza. Slika je originalna. Vjerovatno je neki koncept dres, sto znaci da ce zvanicni liciti na ovaj.

Ne znam sto se uopce raspravljamo oko dresa... :S
Kakve su nam ovo crne crte jaro na rukavima ?? :shock: :shock:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 mar 2014, 17:37

Nisu mogli napravit dosadniji dres da su probali. I ova plava boja je grozna.

To jest ako je ovo pravi dres.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 mar 2014, 17:38

Ajax je napisao/la:
Chuckie je napisao/la:Očito da su dresovi autentični, dovoljno je uporediti font sa drugim WC2014 adidas majicama:

slika
slika

A i liniju iznad imena igrača.
Dobro ako nista. Bar su nam brojevi i slova identicni Argentini i Njemcima. Nazalost bas zbog identicnosti tih brojeva. Ovo su 99% nasi dresovi. Sumnjam da bi neko bez veze napravio dres. Stavio ga na internet. I onda skino za par minuta. A gdje su adidas linije na ljubicastom dresu ??
Ovo je 100% naš novi dres, međutim također sam 100% siguran da igrači neće igrati u dresovima ove kvalitete, nego da će kvaliteta materijala biti bolja, ovo je vjerovatno probni dres, čisto da NSBIH bude upoznat sa dizajnom dresova.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 20 mar 2014, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 mar 2014, 17:38

Safet hakovo stranicu pa malo trolla raju.slika
1946

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 mar 2014, 17:40

BigBigBang je napisao/la:Ai ta prica kao slucajno stavili na stranicu saveza dres mi je malo reci sumnjiva ej ono objavis vijest da si potpisao ugovor sa adidasom i onda slucajno u jednom kliku otvoris folder sa slikama dresova sa lagera i onda opet slucajno to sve uploadujes na stranicu ma ja povjerovali smo mozes mislliti :lol:

Ti sajo nisi normalan ocigledno, sta ako je spanija taj dres koristila u prijateljskoj utakmici to znaci da je prvi je li? To je bila samo promacija dresa zna se da je crveni home garnitura Spanije to svaka budala zna.
Haha ja sam jos gluplji sto pokusavam uspostaviti normalnu diskusiju sa ne normalnom osobom. Odma defanziva, psovka etc. ;) ;)

Nista sacekaj kao i ostali ovi Legea-ljubimci :lol: maj mjesec pa cemo tad vidjet koje ce dresove igraci nositi u Brazili. A do tad se tjesi.
Head je napisao/la:Safet hakovo stranicu pa malo trolla raju.slika
Jasta haha, samo mi je jos to palo napamet posle 9 sati radnje u fabrici hahah..

Nista vidjetcemo sa vremenom kako ce to sve izgledati.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 20 mar 2014, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 mar 2014, 17:40

SORRY LEDJEA !!!!
Nismo htjeli izvinite. Jeli sve puklo izmedju nas ??

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.