Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Marketing sluzba odradila posao za 4 minute, dizajnerima je trebalo 5 minuta, gremium je potvrdio oblik dresova za 2 minute, produkcija dresa je u Indoneziji trajala 15 minuta, dvoje djece je to sklepalo na brzake. Elem, da skratim, dobili smo dres za 26 minuta komplet. Prije 7 dana poslan iz Indonezije. danas stigao, remek djelo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Izgleda naši sparili uzorke 2 različita modelapisac je napisao/la:Opet Sjeverna Irska ima isti drugi model kao i mi![]()
http://jdsports.scene7.com/is/image/JDS ... op_usm=1.1
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Meni je ovaj dres prejak.pisac je napisao/la:Opet Sjeverna Irska ima isti drugi model kao i mi![]()
De nabacite sad plavu boju i nas grb.
1946
Pa i Irska ima isto tako.VanBasten je napisao/la:Izgleda naši sparili uzorke 2 različita modelapisac je napisao/la:Opet Sjeverna Irska ima isti drugi model kao i mi![]()
Znaci samo su nam prekopirali iste modele kao i njima u nasim bojama naravno.
Je, ali to im je stari dres. Novija verzija je ova ko Ruminiji, evo i Iraca u njima (pisac je napisao/la:Pa i Irska ima isto tako.VanBasten je napisao/la:Izgleda naši sparili uzorke 2 različita modelapisac je napisao/la:Opet Sjeverna Irska ima isti drugi model kao i mi![]()
Znaci samo su nam prekopirali iste modele kao i njima u nasim bojama naravno.
). Prva varijanta je stari bijeli od S: Irske, druga nova varijanta njihovg zelenog. Možda i griješim..al čini mi se da je tako Vala bilo i ljepših modela, ako su imali već priliku da biraju... Ove varijante su baš tanke
Ova debela linija na rukavima kod nas ide prema dole a u Iraca prema gore i to je jedina razlika
- Neutralan88
- Kontakt:
ja se nadam da cemo dobiti "unikat" dres prvi BiH a ne neke kopije kao neke ostale repke
treba nam nešto orginalno
treba nam nešto orginalno
Ma da, i nema ovih linije po stranama dresa. To je novija varijanta istog modela u biti. "All in" - mensečini da se tako zove. Rumuni su svoj prestavili prije nekih mjesec dana.Forestt je napisao/la:Ova debela linija na rukavima kod nas ide prema dole a u Iraca prema gore i to je jedina razlika
Dres reprezentacije BiH
£52 cijena irskog, mashala. Znaci nas je 60€. Mozda i vise.
KINESKA KOPIJA.
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
http://jdsports.scene7.com/is/image/JDS ... op_usm=1.1[/quote]
Izgleda naši sparili uzorke 2 različita modela
[/quote]
Pa i Irska ima isto tako.
Znaci samo su nam prekopirali iste modele kao i njima u nasim bojama naravno.[/quote]
Je, ali to im je stari dres. Novija verzija je ova ko Ruminiji, evo i Iraca u njima (
). Prva varijanta je stari bijeli od S: Irske, druga nova varijanta njihovg zelenog. Možda i griješim..al čini mi se da je tako 
Vala bilo i ljepših modela, ako su imali već priliku da biraju... Ove varijante su baš tanke
[/quote]
Nije to stari dres. To je aktuelni away dres od S. Irske.
http://www.footyheadlines.com/2013/11/n ... eased.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A ovaj drugi zeleni model im je takodje 2014.
footballfashion.org/wordpress/2013/11/06/northern-ireland-adidas-201314-home-kit/
Znaci kao i u nasem slucaju, imaju dva modela dresova za gostujuce i domace.
Izgleda naši sparili uzorke 2 različita modela
Pa i Irska ima isto tako.
Znaci samo su nam prekopirali iste modele kao i njima u nasim bojama naravno.[/quote]
Je, ali to im je stari dres. Novija verzija je ova ko Ruminiji, evo i Iraca u njima (
). Prva varijanta je stari bijeli od S: Irske, druga nova varijanta njihovg zelenog. Možda i griješim..al čini mi se da je tako Vala bilo i ljepših modela, ako su imali već priliku da biraju... Ove varijante su baš tanke
Nije to stari dres. To je aktuelni away dres od S. Irske.
http://www.footyheadlines.com/2013/11/n ... eased.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A ovaj drugi zeleni model im je takodje 2014.
footballfashion.org/wordpress/2013/11/06/northern-ireland-adidas-201314-home-kit/
Znaci kao i u nasem slucaju, imaju dva modela dresova za gostujuce i domace.
Ma vidicemo sta je,vjerovatno ce se i savez oglasiti jer se ovo prosirilo velikom brzinom
- Papastathopoulos
- Kontakt:
http://www.footyheadlines.com/2014/03/a ... 4.html?m=1" onclick="window.open(this.href);return false;
"Just a few hour after the new Bosnia and Herzegovina Adidas Kit deal was announced, the new Bosnia and Herzegovina 2014 Adidas Kits were accidentally posted on the federation website, and deleted shortly after."

"Just a few hour after the new Bosnia and Herzegovina Adidas Kit deal was announced, the new Bosnia and Herzegovina 2014 Adidas Kits were accidentally posted on the federation website, and deleted shortly after."
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
U opste nisam zadovoljan , izgleda da su ocekivanja kod vecine bila iznad prosijeka? Tako da

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
solidno izgledaju novi dresovi.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Nije lose. Samo onaj ljubicasti nevalja. Sa bijelo-crnim krajevima rukava. Treba da budu ili cijeli bijeli ili cijeli crni. Ne i jedno i drugo.Zodiac je napisao/la:
To je onda to.
XDonCorleone je napisao/la:Marketing sluzba odradila posao za 4 minute, dizajnerima je trebalo 5 minuta, gremium je potvrdio oblik dresova za 2 minute, produkcija dresa je u Indoneziji trajala 15 minuta, dvoje djece je to sklepalo na brzake. Elem, da skratim, dobili smo dres za 26 minuta komplet. Prije 7 dana poslan iz Indonezije. danas stigao, remek djelo.
- Neutralan88
- Kontakt:
imaju na klixu neke nove varijante sa Džeko 11 brojem
nadam se da nisu takve varijante
nadam se da nisu takve varijante
- Donnie Darko
- Kontakt:
Baš su ok dresovi.
Ne znam kakve su detalje ljudi ocekivali, zmajeve, ljilljane, stecke
Ne znam kakve su detalje ljudi ocekivali, zmajeve, ljilljane, stecke
Klasika. Možda će se ubaciti neki detaljčić, ali sve u svemu ok.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.