Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Lose.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
isti kao u Finske

namucili se iz adidasa

namucili se iz adidasa
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Columbus iz MLS-a ima iste, samo sa baklavama kao dodatnim detaljem:
http://3.bp.b.lo.g.s.p.o.t.com/-pN74aoD ... Jersey.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
http://3.bp.b.lo.g.s.p.o.t.com/-pN74aoD ... Jersey.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Neutralan88
- Kontakt:
žao mi je oni sa pijace koji su nakupovali LEGEA dresova, trenerki šalova itd 
ma vala solidni dresovi, sigurno da ce na igracima puno ljepse stajati.
nadam se da ce biti malo vise uz tijelo, ovi gore irski me malo podsjecaju na ledzeu, pogotovo kod ovog prvog cike.
nadam se da ce biti malo vise uz tijelo, ovi gore irski me malo podsjecaju na ledzeu, pogotovo kod ovog prvog cike.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam sto su se mnogi prepali zbog materijala. Pa nije neka lijeva marka, adidas je, materijal ce biti kvalitetan za dresove, citam komentare da je materijal kao krpa..
pa nisu Begic i ostali glupi, a bgm nije ni adidas, bice ovo dobro.
Ja iskreno vise i nisam ocekivao, ovo je za mene apsolutno ok ovi dresovi. Jedino mi je nijansa boje kod plavih dresova upada u oci. Ali ostatak, o tom, po tom, ovo nije LEGEA da sad dobivamo unikatne dresove.
Ja iskreno vise i nisam ocekivao, ovo je za mene apsolutno ok ovi dresovi. Jedino mi je nijansa boje kod plavih dresova upada u oci. Ali ostatak, o tom, po tom, ovo nije LEGEA da sad dobivamo unikatne dresove.
Vjerovatno će i nama dodati neki detalj i to bi bilo to za početak. Paraderi će ponovo ostati razočarani, jer dres nije šik...VanBasten je napisao/la:Columbus iz MLS-a ima iste, samo sa baklavama kao dodatnim detaljem:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moguće da je do osvijetljenja pa baca na ljubičastu.Goalgetter je napisao/la:
Helem, ono što je najsra baš je da se na ovakav način i to na zvaničnoj stranici saveza prestavi, odnosno pokuša prestaviti dres. Mogla ih je Slavica bar popeglat u pm. Niđe veze..
Mislim da nije slucajno sto su na stranici saveza objavili one slike.
Nista se slucajno ne radi, marketing je danas cudo
P.S. Ovaj sto je postavio Finske dresove, ne nije isti model u pitanju.
Nista se slucajno ne radi, marketing je danas cudo
P.S. Ovaj sto je postavio Finske dresove, ne nije isti model u pitanju.
Evo stavili na stranicu saveza,da ce Midhat 6 aprila predstaviti dresove.Tad je inace dan grada Sarajeva.
1946
Je li iko od vas vidio da je to bilo na sajtu saveza ili su u pitanje obicne pizdarije na osnovi rekla-kazala, inace glavni sport na ovom forumu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Jeste, vidio sam ja. Uostalom, link slike je sa nfsbih.ba, ne znam sta im bi, pa smaknuse ovako brzo.Cartman je napisao/la:Je li iko od vas vidio da je to bilo na sajtu saveza ili su u pitanje obicne pizdarije na osnovi rekla-kazala, inace glavni sport na ovom forumu?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa onaj skandinavac sajo10, koji je ovo i "zakuhao" je odatle uzeo slike..Cartman je napisao/la:Je li iko od vas vidio da je to bilo na sajtu saveza ili su u pitanje obicne pizdarije na osnovi rekla-kazala, inace glavni sport na ovom forumu?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Koji amateri yebote. Mora da je ona Pecikoza bila u akciji.Goalgetter je napisao/la:Jeste, vidio sam ja. Uostalom, link slike je sa nfsbih.ba, ne znam sta im bi, pa smaknuse ovako brzo.Cartman je napisao/la:Je li iko od vas vidio da je to bilo na sajtu saveza ili su u pitanje obicne pizdarije na osnovi rekla-kazala, inace glavni sport na ovom forumu?
Opet kazem, ovo nije nasa plava boja. Ovo je ljubicasto. I dresovi su nikakvi. Dobro je onaj rekao, isti dres da je Legea napravila svi bi govorili da ne valja, stavi adidas i ima ovih sto ga brane.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 20 mar 2014, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- DonCorleone
- Kontakt:
Pa drug, sta da ti kazem, informacije su relevantnije nego one sto posjeduje Virtual na primjer, eh sada ti procjeni sam, da li je to tebi dovoljno ili nijeCartman je napisao/la:Je li iko od vas vidio da je to bilo na sajtu saveza ili su u pitanje obicne pizdarije na osnovi rekla-kazala, inace glavni sport na ovom forumu?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Tako je upravu si. Skroz OK dresovi. Nisu unikatni ali su ipak Adidas. Sad samo da se napravi neki uspjeh na svjetskom. I eto nam unikatnih za sljedeci ciklus. Samo da smo pod Adidasom to je vazno. Da se ne brukamo vise sa tom Legeom.Goalgetter je napisao/la:Ne znam sto su se mnogi prepali zbog materijala. Pa nije neka lijeva marka, adidas je, materijal ce biti kvalitetan za dresove, citam komentare da je materijal kao krpa..pa nisu Begic i ostali glupi, a bgm nije ni adidas, bice ovo dobro.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 mar 2014, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Bogami ovaj Finski hebe kevu
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- samo_lijevo
- Kontakt:
sada ne valja ni Adidas
ko oni bi da dobiju poseban kroj,veliko misljenje.
ko oni bi da dobiju poseban kroj,veliko misljenje.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Papastathopoulos je napisao/la:pa onaj skandinavac sajo10, koji je ovo i "zakuhao" je odatle uzeo slike..Cartman je napisao/la:Je li iko od vas vidio da je to bilo na sajtu saveza ili su u pitanje obicne pizdarije na osnovi rekla-kazala, inace glavni sport na ovom forumu?
Pa ako naši žele i ako za to nije kasno može se ovdje dodati štošta na obe varijante.Virtu4l je napisao/la:Vjerovatno će i nama dodati neki detalj i to bi bilo to za početak. Paraderi će ponovo ostati razočarani, jer dres nije šik...VanBasten je napisao/la:Columbus iz MLS-a ima iste, samo sa baklavama kao dodatnim detaljem:
Mene više zanimaju neki detalji iz ugovora, jel bilo i žive love, ili samo u opremi itd