Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Vi stalno zaboravljate na Atletico...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
U petak ćemo vidjeti šta možemo očekivati. Mislim da nismo favoriti samo protiv Bayerna, barem sudeći po sadašnjoj formi (iako, realno, nismo briljiraji niti u jednoj od pet derbija u prvenstvu i Ligi prvaka). Dosad sam se nadao da ćemo ih izbjeći, ali bih volio da ukrstimo koplja pa da vidimo na čemu smo. Ili ako ne mi sa Bayernom, onda barem Barcelona.

De pripremi se, mogli smo ići đe zajedno proslaviti ono čemu se nadamo i što realno očekujemo od El Clasica. Znamo obojica kako je završio zadnji derbi koji smo zajedno gledali dole u Senatorusuhi je napisao/la:Mozemo mi odrzati i +1 do kraja
- Consigliere
- Kontakt:
Poredani po pozeljnosti
Manchester United
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Barcelona
PSG
Chelsea
Bayern Munchen
Ovo je realno stanje stvari za izvlacenje. Neko, naravno, bi odmah htio Bayern, ono da se ne ceka bezveze, ali to su vec zelje i pozdravi
Manchester United
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Barcelona
PSG
Chelsea
Bayern Munchen
Ovo je realno stanje stvari za izvlacenje. Neko, naravno, bi odmah htio Bayern, ono da se ne ceka bezveze, ali to su vec zelje i pozdravi
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ne bi volio Spance , jer bi smor bile utakmice.
Mada Atletiku ne bi dali udarati u LP kao u primeri , al opet bolje PSG il ko vec.
Mada Atletiku ne bi dali udarati u LP kao u primeri , al opet bolje PSG il ko vec.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
BVB moja jedina zelja 
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 21 mar 2014, 12:54, ukupno mijenjano 2 puta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Osveta!?emir18 je napisao/la:BVB moja jedina zelja
ooo damandraX je napisao/la:Osveta!?emir18 je napisao/la:BVB moja jedina zelja
naprijed rejal
Oko za oko zub za zubmandraX je napisao/la:Osveta!?emir18 je napisao/la:BVB moja jedina zelja
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ne znam po kojoj logici je nekom od vas Barcelona pozeljniji protivnik od PSG-a? 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
eki u rasuluemir18 je napisao/la:Oko za oko zub za zubmandraX je napisao/la:Osveta!?emir18 je napisao/la:BVB moja jedina zeljaOni su nas prosle godine kad smo bili u rasulu sad se njima to desava idealan protivnik za nas
šta ima rasulo
Real vs Bayern

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Benz spreman za Clasico 
Imal kakvih naznaka jel krecemo sa daniom ili ramosom na beku,odnosno kolka su muda u carla?
Sretno zmajevi!!
PSG je jači trenutno od Barce.Lillard je napisao/la:Ne znam po kojoj logici je nekom od vas Barcelona pozeljniji protivnik od PSG-a?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ne bulazni..Kawhi je napisao/la:PSG je jači trenutno od Barce.Lillard je napisao/la:Ne znam po kojoj logici je nekom od vas Barcelona pozeljniji protivnik od PSG-a?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sutra izvalci Real - B.Dortmund 
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
United .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja priželjkujem da izvučete Chelsea.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.