Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
drug ja znam da ce tako biti ako padne, zbog tog u nedjelju jos free i zavrsavamo s tim.Consigliere je napisao/la:Imam osjecaj da ce sva ova prica oko dojava zavrsiti yebavanjem majki i svetaca po forumu zbog izgubljene love... Mozda gresim, ali ja sam takvog dojma
A ybg brate Consigliere , eno vidio si onda sa tobom šta je bilo , takvi su ljudi , nikada to nije sigurno i ako je 99% prije meča bilo sigurno ne mora da znači , da će ispasti na kraju tako . Mislim ono nemam ja šta sad' tu da solim pamet , ili pravim se neki filozof , ali ako čovjek već napiše dojavu , nije on tebi naredio da ti uplatiš 100 km ili koliko već , fino je sinoć rek'o za onu dojavu da igra na sitno pa eto . Samo laganica i bit će dobro , meni je krivo onda kad' su tebi oni mamlazi glumili , a bio si jedan od jačih likova u duplanju i samo tako nastavi , žalim što mi nema Kurble , ali eto ovi što psuju otjeraju tako likoveConsigliere je napisao/la:Imam osjecaj da ce sva ova prica oko dojava zavrsiti yebavanjem majki i svetaca po forumu zbog izgubljene love... Mozda gresim, ali ja sam takvog dojma
reko sam ti samo opusteno..mene su blatili nakon 10 pogodjenih parova i ja heknem jedanesti i odma ospi po njemuHaHu1x2 je napisao/la:drug ja znam da ce tako biti ako padne, zbog tog u nedjelju jos free i zavrsavamo s tim.Consigliere je napisao/la:Imam osjecaj da ce sva ova prica oko dojava zavrsiti yebavanjem majki i svetaca po forumu zbog izgubljene love... Mozda gresim, ali ja sam takvog dojma
ma okani se ti toga prijatelju.Ne mislim na dojave nego pisanju dojava na ovaj forum ili bilo gdje.Vidis da su ljudi pohlepni, naravno ne svi ali evo ima pojedinaca koji zele kao zaraditi na tim dojavama sto je, barem po meni, nemoguce.Nisu svi prijelazi prolazni, a kada prođe- zahvale i dizanja u nebesa, a kada padne pljuju po tebi...Ako zelis, posalji nekomu ne PP ili prodaj, mozda je to najbolje...hehHaHu1x2 je napisao/la:drug ja znam da ce tako biti ako padne, zbog tog u nedjelju jos free i zavrsavamo s tim.Consigliere je napisao/la:Imam osjecaj da ce sva ova prica oko dojava zavrsiti yebavanjem majki i svetaca po forumu zbog izgubljene love... Mozda gresim, ali ja sam takvog dojma
njemačku ligu od neki dan mi se baš neda tražiti,a za tomića ima po više foruma.IndependenT je napisao/la:Servette - Lugano 1 (kv. 1.75) ili h1 2.40 +1.5
Servet vodi u seriji sa 3:1 i ovo moze biti poslednja utakmica u sezoni za Lugano ako izgube. Lugano je pre 2 dana izgubio vaznu utakmicu na svom terenu i sad mu samo cudo moze pomoci da se vrati i igru jer je Servet , barem do sad bio jako ubedljiv na svom terenu. Na poslednjem mecu na ovom terenu ih je pobedio sa 7:1. Sve meceve u ovoj sezoni protiv Lugana Servet je resio u svoju korist na ovom terenu i sve sa barem 2 gola razlike. Lugano je na poslednja 2 gostovanja na ovom terenu postigao ukupno 2 gola. Mislim da su i psihicki pali nakon poraza na svom terenu i da ce ovo danas biti rutinska pobeda domacina i to sa barem 2 gola razlike.
Sretno..
e a tvoji postovi puni inteligencije, ili ''ajmo,bravo'' ili **** majki tenisačimagolub je napisao/la:Pogresan forum sigurno, al hajd, nek rastu postovi to je najvaznije![]()
O legendo pa nema te nigdjebevanda4 je napisao/la:Pozdrav ekipa, ima li sreće otkad ne obitavam po forumu?
Pljačkaju li se poslovnice?![]()
Nadam se da je krenulo, jer onu veljaču nitko u plusu nije izašao..
I meni da igram Lovernja višeBrezovac je napisao/la:Sta meni bi da igram Bogdanovica iz Partizana manje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.