Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZgemboAdislic
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la ZgemboAdislic » 20 mar 2014, 21:26

Dresovi su OK. Nista manje, nista vise. Ako su ono pravi dresovi, onda ne vjerujem da ce bas bas odusevit nase ljude, ali isto ne vidim da ce ih iko bas mrzit. Pravo srednji, neutralni.

U glavnom su bolji od Legeinih, pogotovo brojevi i slova (fuj kakvi su bili kod Legee). I plus sto je bolja marka. Njihov minimalisticni i jednostavni dizajn znaci da ce se moc nosit puno godina u buducnosti. Sve u svemu ja sam sretan.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 mar 2014, 21:27

Adidas poslao majice iz skladista i ovi drkaju na to. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 20 mar 2014, 21:29

Bolje drkat na majice od adidasa nego na šrot vrece od legee :D :D

EmNer
Kontakt:

Post Postao/la EmNer » 20 mar 2014, 21:33

Jel neko pronasao kako izgleda ostala oprema Sjeverne Irske, dukserice, trenerke, suskavci i td.. Da vidimo kako bi to izgledalo u nasim bojama !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 mar 2014, 21:35

EmNer je napisao/la:Jel neko pronasao kako izgleda ostala oprema Sjeverne Irske, dukserice, trenerke, suskavci i td.. Da vidimo kako bi to izgledalo u nasim bojama !
http://www.jdsports.co.uk/search/Northe ... allocation" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 mar 2014, 21:40

Cartman je napisao/la:Adidas poslao majice iz skladista i ovi drkaju na to. :lol:
A dobro realno, znalo se da će to biti neki generički dizajn, samo je bilo pitanje koji od njih. Ovako blizu Svjetskom, sigurno neće praviti neki poseban dizajn, posebno ne reprezentaciji koja nije u samom svjetskom vrhu. U svakom slučaju, imamo kvalitetnije dresove i opremu, radi se o većem brendu (sigurno je svakom navijaču draže i prije će kupiti Adidas nego Legeu), i sigurno su fine pare u pitanju, i (najvjerovatnije :mrgreen: ) ništa ne ide u džep glavešinama u savezu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 mar 2014, 21:42

Jedina smo repka na SP koja ide bez unikatnih dresova. Svi ostali su dobili posebne dresove za SP, mi majice iz skladista Adidasa. Bravo za savez.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 mar 2014, 21:44

:lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 mar 2014, 21:48

Cartman je napisao/la:Jedina smo repka na SP koja ide bez unikatnih dresova. Svi ostali su dobili posebne dresove za SP, mi majice iz skladista Adidasa. Bravo za savez.
Ovo cak nije ni smijesno :?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 mar 2014, 21:49

Cartman je napisao/la:Jedina smo repka na SP koja ide bez unikatnih dresova. Svi ostali su dobili posebne dresove za SP, mi majice iz skladista Adidasa. Bravo za savez.
Bolje biciklom u kurvanje nego Mercedesom na posao.
1946

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 20 mar 2014, 22:04

pisac je napisao/la:
soxx je napisao/la:Niko ne kaze da nevalja adidas nego da nevalja dizajn. Ne mora se svima ni svidit ako je adidasov. O kvalitetu ne mozemo pricat dok ne dobijemp dres u ruke

Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sta to fali ovom dizajnu?
Ne fali nista, nebo i zemlja - nas i ovaj.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 20 mar 2014, 22:06

kako ces ti jarane saam sebe demantovati nakon 3.juna, nisi ni svjestan toga...zapeo si za neke unikatne dresove?! to unikatno se odnosi samo na boje dresa dok je ostalo sve isto jedan te isti kroj..ali dzaba tebi objasnjavati..ti ili ne zelis da shvatis ili si...da te sad ne vrijedjam...najlosiji adidas dres je jedno 10 puta bolji od legeinog najboljeg...a tu sad dodaj i trenerke i ostalo sto uz to ide...da malo bolje pogledas vidio bi da je onaj plavi dres apsolutno isti kao i kod Spanije...jedina razlika je naravno boja...ako ti se ne svidja i ako vec toliko hvalis Legeu pa brate nastavi da kupujes Legeu, niko ti to ne brani

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 20 mar 2014, 22:07

Isto tako smo jedina repka na SP koja ide na SP po prvi put. Budi sretan da smo se otarasili Legee.

Uostalom, mozda bi trebali sacekat da Adidas potvrdi da ono u stvari jesu dresovi koje ce nam repka nosit u Brazilu.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 mar 2014, 22:10

soxx je napisao/la:
pisac je napisao/la:
soxx je napisao/la:Niko ne kaze da nevalja adidas nego da nevalja dizajn. Ne mora se svima ni svidit ako je adidasov. O kvalitetu ne mozemo pricat dok ne dobijemp dres u ruke

Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sta to fali ovom dizajnu?
Ne fali nista, nebo i zemlja - nas i ovaj.
Pa to je isti model kao i onaj nas plavi sto bi trebao biti.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 20 mar 2014, 22:10

ZgemboAdislic je napisao/la:
Isto tako smo jedina repka na SP koja ide na SP po prvi put. Budi sretan da smo se otarasili Legee.

Uostalom, mozda bi trebali sacekat da Adidas potvrdi da ono u stvari jesu dresovi koje ce nam repka nosit u Brazilu.
zasto objasnjavati nezahvalnim stvorenjima?? on se nasao da pljuje po adidasu a lik jos dresa nije vidio...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 mar 2014, 22:11

bijela adidas majica > unikatni dres legea
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 20 mar 2014, 22:12

ZgemboAdislic je napisao/la:

I da jesu, potpisali smo ugovor par mjeseci prije SPa.......... Zbog prijasnjeg saveza koji je potpisao ugovor do 31 maja, godine SP-a... :roll: :roll: Levati da ne mogu biti gori....

Kao sto Zgemba kaze, dobro je da se ovaj savez uopce i rijesio Legee.

Ako smo jedini u sablonskim dresovima na SPu, zar nisu to onda jedini takvi dresovi na SPu? :D :D :D
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 20 mar 2014, 22:18

Kakve veze ima Savez bogati? Jel to savez pravi dresove -.-, sta ti je ba momak, koliko imas godina pa moras za sve savez kritikovati -.-'.Jel se Bayern bunio sto je dobio iste dresove ko i Chelsea samo crvene?
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 20 mar 2014, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 mar 2014, 22:19

I Nigeria ce nastupiti u ovom modelu kao sto je nas plavi, znaci opet nismo unikat :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 mar 2014, 22:22

slika
Dakle od kvalifikacija za Euro dobijamo unikatne dresove.
Zadnja izmjena: Head, dana/u 20 mar 2014, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
1946

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, HariTz, Micron, napapijri1987, zikerrz21 i 45 gostiju.