KK Partizan
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: KK Partizan
Svaka cast , odlicna partija Partizana i kapa do poda Duletu i igracima.
U subotu krecem u lov na karte za utakmicu protiv Barce.
U subotu krecem u lov na karte za utakmicu protiv Barce.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
Naravno čestitke Duletu Norrisu
i igračima.Samo probrani mogu dobiti PAO u OAKA-i.Sad već nemoguća misija zvana "četvrtfinale", postaje itekako moguća.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bravo crno-beli, zaista vredna pobeda, i svaka vam čast na ovakom sjajnom uspehu. Nadam se još mnogo dobrih rezultata Partizana.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
odluci sePastuh je napisao/la:Bravo crno-beli, zaista vredna pobeda, i svaka vam čast na ovakom sjajnom uspjehu. Nadam se još mnogo dobrih rezultata Partizana.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
????
Editovo sam ja post prije nego što si ti moj citirao. Mislim , ma znaš već na što mislim. Vidiš da gore ne piše da sam edit. Također, namjerno sam to napisao, jer ipak je Partizan klub iz Srbije.
Editovo sam ja post prije nego što si ti moj citirao. Mislim , ma znaš već na što mislim. Vidiš da gore ne piše da sam edit. Također, namjerno sam to napisao, jer ipak je Partizan klub iz Srbije.

ma vidis da sam i ja stavio smajli naravno crno beli prvi na tabeli 

А % не " ове $ " у " него у ? "? ја ? $ " ? " Арену & ?The Game je napisao/la:Moja greska jbg, malo se zaniogavra je napisao/la:Partizan je u TOP 16 a imaju sanse za prolaz medju 8ali eto sada imaju fine sanse za top 16![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sreca pa dolazi novi mjesec i novi limit jer sinocnju pobjedu nisam mogao gledati, od iduceg kola uzivam![]()
"" ПУТ ""
Moja greska jbg, malo se zanio
Sreca pa dolazi novi mjesec i novi limit jer sinocnju pobjedu nisam mogao gledati, od iduceg kola uzivam
[/quote]
А % не " ове $ " у " него у ? "? ја ? $ " ? " Арену & ?[/quote]
tenis se igra u to vrijeme.......

Sreca pa dolazi novi mjesec i novi limit jer sinocnju pobjedu nisam mogao gledati, od iduceg kola uzivam

А % не " ове $ " у " него у ? "? ја ? $ " ? " Арену & ?[/quote]
tenis se igra u to vrijeme.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Bily Piton
- Kontakt:
A sutra..Barsa...jedva čekm početak
...Barselona je favorit po svimparametrima..ALI....Partizan je Partizan,onakvog trenera,publiku i srce nema nijedna ekipa na svijetu,100%...Šanse za pobjedu su 40 % Partizan 60 % Barselona....Partizan ipak može do pobjede ,7000 ludaka u poniru ,Dule i veomadobri igrači su garant za to,mnogi Barsu nazivaju svemircima...ali relano gledano oni do sad nisu osigrali neku Jaču tekmu u Evroligi sem Montepaski Sijene,sve ostalo(Asvel,Cibona,Žalgiris,Fener,Marusi...)su ipak ekipe koje ne spadaju u gornji dom evropske košarke u zadnje 2-3 godine,uz svo poštovanje,ovim ne želim umanjiti kvalitet Barse...Mislim da će im Crno-beli biti pravi protivnik....
VOLIM PARTIZAN!!!

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
-
- Kontakt:
ima lio negdje youtube snimak pjevanja partizanovih navijača one pjesme prije početka tekme,čini mi se da je to pjesma "dok palme njišu grane"
Prije pocetka oni pjevaju da volim crno bele...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ima lio negdje youtube snimak pjevanja partizanovih navijača one pjesme prije početka tekme,čini mi se da je to pjesma "dok palme njišu grane"
-
- Kontakt:
The Game je napisao/la:Prije pocetka oni pjevaju da volim crno bele...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ima lio negdje youtube snimak pjevanja partizanovih navijača one pjesme prije početka tekme,čini mi se da je to pjesma "dok palme njišu grane"
ok,onda ovu pjesmu koju sam ja spomenuo pjevaju za vrijeme tekme
veceras sretno partizanu...imal li link na kojem se moze pogleadt utakmica
E jbg imao sam kartu za ovu tekmu ali sam opet povredio nogu pa je dao drugu da ide,steta valjda cu protiv Paoa otici.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nisu normalni, respekt. Ubiti Barcu ovako u 1\4, wow.
jaooo imali su napad za pobjedu...a i napad prije kad je barsa izjednacila dopustili su da lakovic puca tricu
свепреносе ' $ $
http://www.atdhe.net/7461/watch-partiza ... -barcelona
а онај % " " ? са &, нон стоп ' ? $ " &
http://www.atdhe.net/7461/watch-partiza ... -barcelona
а онај % " " ? са &, нон стоп ' ? $ " &
"" ПУТ ""
kapa do podaaaaaaaaaaaaaa
dule gigantuuuuu <3
dule gigantuuuuu <3
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
da li sam dobro upucen ovo je prvi poraz barselone u euroligi ove godine...CESTITKE PARTIZANU KAPA DOLE, NAKLON I SVE OSTALO

- alan_kardec
- Kontakt:
Dobiti u sedam dana PAO i Barcu, to definitivno ne može niko u Evropi trenutno. Kapa dole!!!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.