Čekam, čekam, i u istoj minuti pade gol na sve 3 tekme

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
http://www.youjizz.com/" onclick="window.open(this.href);return false;van gall je napisao/la:Gdje mogu pratit ove strelce
Takođe da igram Loverenja više, izgleda samo će me on oboriti na narodnom.Ethel je napisao/la:I meni da igram Lovernja višeBrezovac je napisao/la:Sta meni bi da igram Bogdanovica iz Partizana manje
jest da si fan bayerna ali ajde reći ću tivan gall je napisao/la:Gdje mogu pratit ove strelce
bolje da nema druže, otišao na kratku pauzicu od kladionice, nenadano se odužila i osjećam se izliječen.Sabinho je napisao/la: O legendo pa nema te nigdje![]()
Poslovnice se pljackaju, jutros sam procitao u novinama da je negdje naouruzani rabojnik odnio 100kmU nekom drugom smislu one pljackaju nas
ma da, nisam ni znao o kome se radi, samo sam rekao da "prijelazi" ne znače nužno dojavu ili namješten par.. U većini slučajeva (kod ljudi koji tako zarađuju na naivcima) je u pitanju samo dobro studiranje ponude i međ. omjera.. Ali većina to nikako da shvati. Čestitke na dobitkuHaHu1x2 je napisao/la:@bevanda druze vidim nisi u toku, 2 DOJAVE sam pogodio u nekoliko dana, postavio sam ih na forum da svi vide, NISAM PRODAVAO
hoceContentissimo je napisao/la:hoce li se nastaviti tekma salzburg vs basel
vraćaju se na terenContentissimo je napisao/la:hoce li se nastaviti tekma salzburg vs basel
Polako, sad ce im ga Jackson zabiberitDesimaL je napisao/la:Koji ocaj je ovaj Porto.
A treba mi samo da oni daju gol,ali kako je krenulo tesko da ce imati sut u okvir gola.
Evo ja navlacim brate bgmSarajlijc@ je napisao/la:Polako, sad ce im ga Jackson zabiberitDesimaL je napisao/la:Koji ocaj je ovaj Porto.
A treba mi samo da oni daju gol,ali kako je krenulo tesko da ce imati sut u okvir gola.![]()
Haj svi navlacite treba mi Betis - Sevilja bar 2 gola u drugom![]()
Tip je napadacki sterilanKrokodil je napisao/la:Kakva je rinaka ovaj Lovernje, velahavle!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.