Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sta se ima diskutovat. Da je covjek sa jednom malom repkom na debitantskom nastupu osvoji TRECE MIJESTO NA SVIJETU. Izbacio jednu velesilu Njemacku. U polufinalu izgubio od domacina ( sa Zidanom ) 2:1. Uz sve to jedan Thuram zabio prvi i zadnji put gol ( dva gola ) za repku. Da je samo to postigao dovoljno je.
A dali je los covjek to mi nije bitno dok ima rezultate. A mislim da nije. Kao sto ih sad OPET ima sa Slobodom.
Kao sto sam rekao ne mislim da je Pape los covjek. Ali mislim da radi tri velike greske. Koje sam vec opisao gore. Niti imam nista protiv njega licno. Ali mislim da ne izvlaci optimum iz ove repke. A svadja sa igracima je kap koja je prelila casu. Pa susjedi se nam svi smiju. Cuj ide covjek na televiziju pljuvat svoje glavne igrace. Gdje to ima.
A dali je los covjek to mi nije bitno dok ima rezultate. A mislim da nije. Kao sto ih sad OPET ima sa Slobodom.
Kao sto sam rekao ne mislim da je Pape los covjek. Ali mislim da radi tri velike greske. Koje sam vec opisao gore. Niti imam nista protiv njega licno. Ali mislim da ne izvlaci optimum iz ove repke. A svadja sa igracima je kap koja je prelila casu. Pa susjedi se nam svi smiju. Cuj ide covjek na televiziju pljuvat svoje glavne igrace. Gdje to ima.
Ti si pozitivan dobronamjeran covjek. Ali previse mislis sa emocijama srcem, zeljama a ne gledas realno.haver je napisao/la:Pa Zahirović i Rahimić,oba su igrači koji igraju poziciju zadnjeg veznog.
Drugo što se ovdje ista priča vrti u krug ne igraju bla bla ovaj star, onaj ne može u Bohumu a istina je to da i Rahimić i Zahirović uvijek dobro odrade posao kada igraju.
Rahimic ima 37 godina na prvenstvu ce imat 38 godina. Uz sve to cak ni neigra. To je prosla stvar, nazalost,
Zahirovic od 20 utakmica pocne 3,4 to nije dovoljno za vrhunski nivo ( svjetsko prvenstvo ). Cak i da je bolji igrac nego sto to on jeste. Tih par utakmica nisu dovoljno da odrzi optimalnu natjecateljsku formu. Njega jedino spasava da od zadnjih 15 utakmica pocne npr. 10. onda je to OK. Inace moze na siri spisak nista vise.
Znaci treba pozvati pod hitno ( trebao je vec protiv Egipta ):
1) BESICA
2) SALATICA
3) VRANCICA ili nekog boljeg
4) Probat KOLASINCA na poziciji zadnjeg veznog. On je to igrao i postoje naznake da bi bio mnogo bolji od Zahirovica. Salihovic bi se prekomandovao na poziciju lijevog bocnog.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bas me zanima kako bi nasi igraci koji kucaju na vrata A reprezentacije (recimo Besic, Prcic) reagovali na to da selektor ode moliti nekog balavca koji je odradio dva treninga sa A ekipom (recimo, Tankovica) da igra za BiH. Na taj ste faktor izgleda skroz zaboravili, u vasoj ocajnickoj potrazi za materijalom da kritikujete selektora. Na stranu sve to, kod Tankovica su u kuci sjedili ljudi iz saveza i to je po meni sasvim dovoljno. Da je otisao Susic da ga moli da igra za BiH ja bih mu prvi zamjerio zbog srozavanja reprezentacije. Da je neka zvijezda tipa Diego Costa pa bih shvatio ali ici nekim balavcima i moliti ih... no way. Dovedite Capella umjesto Susica, ali ni on ne bi isao da ih moli.
Ajax je napisao/la:Sta se ima diskutovat. Da je covjek sa jednom malom repkom na debitantskom nastupu osvoji TRECE MIJESTO NA SVIJETU. Izbacio jednu velesilu Njemacku. U polufinalu izgubio od domacina ( sa Zidanom ) 2:1. Uz sve to jedan Thuram zabio prvi i zadnji put gol ( dva gola ) za repku. Da je samo to postigao dovoljno je.
Cuj gdje ima

Sta's mora i Safet nekad da pogrijesi

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Grijesis VASOJ. Ja nisam ni u kakvom klanu. Mada citajuci neko vrijeme vidim da ima jedinih za i jednih protiv Papeta i pojedinih igraca. Mene zanima samo uspjeh repke.calcio je napisao/la:Bas me zanima kako bi nasi igraci koji kucaju na vrata A reprezentacije (recimo Besic, Prcic) reagovali na to da selektor ode moliti nekog balavca koji je odradio dva treninga sa A ekipom (recimo, Tankovica) da igra za BiH. Na taj ste faktor izgleda skroz zaboravili, u vasoj ocajnickoj potrazi za materijalom da kritikujete selektora. Na stranu sve to, kod Tankovica su u kuci sjedili ljudi iz saveza i to je po meni sasvim dovoljno. Da je otisao Susic da ga moli da igra za BiH ja bih mu prvi zamjerio zbog srozavanja reprezentacije. Da je neka zvijezda tipa Diego Costa pa bih shvatio ali ici nekim balavcima i moliti ih... no way. Dovedite Capella umjesto Susica, ali ni on ne bi isao da ih moli.
Besic i Prcic. Nije njihova stvar s kim selektor razgovara niti se ih to tice. Njihovo je da kad se pozovu. Da daju svoj maksimum i da zadovolje, pridonesu ekipi. Ako ne. Cao. Ko su oni da ih to zanima. Nije problem Tankovic. Problem je nepostojeci zadnji vezni. I to mnogi dobronamjerni ljudi ovdje ne govore tek tako. Jer ta pozicija ima svoje mjesto i funkciju u timu. I drugi problem su za mene naruseni odnosi. Sad je ionako kasno da trazi druge igrace po svijetu. Jedino mu presotaje da isproba Besica, Salatica i Kolasinca ( na zadnjem veznom ) pa mozda jedan zadovolji. Naravno to moze da znaci da nece Tino Susic ( ili Medunjanin ) biti u udarnih 11. Ali sta cemo sad. Neka dokaze Susic svima da mu je repka ispred licnih interesa.
Svako malo nalete kojekakvi plaćenici s istom pričom, znamo mi to matori sve 

Odbrana je dovoljno tanka i sa Kolasincem a kamoli da se njega prebaci u vezni red. Za Salatica i Besica zasto da ne, ali opet nisu top igraci koji ce napraviti prevagu u vezi budimo realni. U nedostatku klase nadjimo bilo sta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Drug kada je Zahirović odigrao loše u repki? Čovjek uvijek odradi posao korektno bez nekih većih grešaka + sve ovo se dešava ( loša igra ) otkako on i Rahimić ne igraju tak da. A zašto gurati Salatića pored Bešića? Ja sam za nove igrače u repki i uvijek ću bit ali ako će oni donijeti određeni kvalitet istoj.Dok ova vaša priča oko Cocalića i ku.r..a.c.a palaca ne pije vodeAjax je napisao/la:Ti si pozitivan dobronamjeran covjek. Ali previse mislis sa emocijama srcem, zeljama a ne gledas realno.haver je napisao/la:Pa Zahirović i Rahimić,oba su igrači koji igraju poziciju zadnjeg veznog.
Drugo što se ovdje ista priča vrti u krug ne igraju bla bla ovaj star, onaj ne može u Bohumu a istina je to da i Rahimić i Zahirović uvijek dobro odrade posao kada igraju.
Rahimic ima 37 godina na prvenstvu ce imat 38 godina. Uz sve to cak ni neigra. To je prosla stvar, nazalost,
Zahirovic od 20 utakmica pocne 3,4 to nije dovoljno za vrhunski nivo ( svjetsko prvenstvo ). Cak i da je bolji igrac nego sto to on jeste. Tih par utakmica nisu dovoljno da odrzi optimalnu natjecateljsku formu. Njega jedino spasava da od zadnjih 15 utakmica pocne npr. 10. onda je to OK. Inace moze na siri spisak nista vise.
Znaci treba pozvati pod hitno ( trebao je vec protiv Egipta ):
1) BESICA
2) SALATICA
3) VRANCICA ili nekog boljeg
4) Probat KOLASINCA na poziciji zadnjeg veznog. On je to igrao i postoje naznake da bi bio mnogo bolji od Zahirovica. Salihovic bi se prekomandovao na poziciju lijevog bocnog.

I nemoj uzimat ovu temu k srcu

- Ona koja danonoćno pljuje Safeta i zbog stvari za koje je kriv,a i za koje nema nikakve krivice
- Onu koja ga brani od ovih iznad.
Ovaj ti je povratnik.Sheyi je napisao/la:Svako malo nalete kojekakvi plaćenici s istom pričom, znamo mi to matori sve
Gori su ovi što se upuštaju u diskusiju, k'o da se ima reći nešto novo, a da nismo rekli već sto puta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Meni su svi ovi sa datumom registracije poslije 15.oktobra sumnjivi.Sheyi je napisao/la:Svako malo nalete kojekakvi plaćenici s istom pričom, znamo mi to matori sve

- legenda reala
- Kontakt:
Nama ne treba prevaga, nego neko tipa Kolašinca ili Zahirovića izbi,nabij,presjeciSabinho je napisao/la:Odbrana je dovoljno tanka i sa Kolasincem a kamoli da se njega prebaci u vezni red. Za Salatica i Besica zasto da ne, ali opet nisu top igraci koji ce napraviti prevagu u vezi budimo realni. U nedostatku klase nadjimo bilo sta.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cuj placenici.Sheyi je napisao/la:Svako malo nalete kojekakvi plaćenici s istom pričom, znamo mi to matori sve

Ma znas ti moj *urac.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 mar 2014, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pometi prvo pred svojim pragom. Toliko braniti covjeka. Pritome od 100 dokaza. Niti jedan da ne prihvatis. Od 20-tak razlicitih forumasa. To ja nebi uradio ni bratu rodjenom. Ja zelim najbolje za repku.Virtu4l je napisao/la:Ovaj ti je povratnik.Sheyi je napisao/la:Svako malo nalete kojekakvi plaćenici s istom pričom, znamo mi to matori sve
Gori su ovi što se upuštaju u diskusiju, k'o da se ima reći nešto novo, a da nismo rekli već sto puta.
Ti zelis ispromovisat selektora ( PR ) najbolje a repka sta bude. Mnogo vise si ti nerealan od mene.
TAKO JE. Nisu svjetska klasa. Ali su bolji od ovih sto imamo. Nemoguce je igrat bez zadnjeg veznog kvalitetno. Besic je za buducnost osim ako ne iznenadi sve pozitivno. Salatic je gotov proizvod spreman za upotrebu. Treba ga samo uigrat sa ekipom. Salihovic je pokretljiviji bocni igrac od Kolasinca koji bi isto mogao biti odlican zadnji vezni. Igranje Hadzica mogu razumjet na toj poziciji protiv Egipta. Tina Susica vec teze. Posto nisam komentarisao prije. Tin Susic bi se trebao strpiti, Moze da ide na spisak 23 igraca. Neka ga u Brazilu. On ili Prcic trebaju zamjeniti Misketa za 2,3 godine. Polako ih uvoditi vec u sljedecim kvalifikacijama protiv laksih timova. Na poziciju ofanzivnog veznog. A ne da se ga gura da on uklizava igracima i oduzima lopte. Jer on to NE ZNA.Sabinho je napisao/la:Odbrana je dovoljno tanka i sa Kolasincem a kamoli da se njega prebaci u vezni red. Za Salatica i Besica zasto da ne, ali opet nisu top igraci koji ce napraviti prevagu u vezi budimo realni. U nedostatku klase nadjimo bilo sta.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 mar 2014, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
calcio je napisao/la:Meni su svi ovi sa datumom registracije poslije 15.oktobra sumnjivi.Sheyi je napisao/la:Svako malo nalete kojekakvi plaćenici s istom pričom, znamo mi to matori sveMozda sam malo paranoican... ali BiH je mala bara ali puna krokodila. Premije, Brazil, mundijal, politicki poeni, svasta nesto tu ima privlacno

Virtual PR Safeta, prima par milja maraka mjesečno, lahko a paraliVirtu4l je napisao/la:Evo sad mi je krivo.

Kad vidim Džekinog PR-a gospodina Ligatu, shvatim da je moja vrijednost neprocjenjivaSheyi je napisao/la:Virtual PR Safeta, prima par milja maraka mjesečno, lahko a paraliVirtu4l je napisao/la:Evo sad mi je krivo.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam ne boj se. Nego meni vec duze vrijeme koliko pratim ovaj forum nije jasna jedna stvar u vezi tvog stava oko Susica. Nije mi jasno zasto ga branis pod svaku cijenu. To ja nikad ne bi radio. Evo ja priznajem da je uradio covjek dobar solidan posao. Ali eto siguran sam da radi i poneke greske.Virtu4l je napisao/la:Kad vidim Džekinog PR-a gospodina Ligatu, shvatim da je moja vrijednost neprocjenjivaSheyi je napisao/la:Virtual PR Safeta, prima par milja maraka mjesečno, lahko a paraliVirtu4l je napisao/la:Evo sad mi je krivo.
Ali za tebe je jednostavno covjek bezgrjesan. Najvise me zanima kakvo imas opravdanje da covjek ne igra sa zadnjim veznim niti trazi adekvatne igrace ?? Siguran sam da itekao znas vaznost te pozicije za ekipu. Da se ekipa bez tih igraca raspada, Posebno mi koji pod Papetom igramo sa 4 u vezi. Pregazit ce nas iole jaca ekipa. Da nismo imali protiv Slovaka onako grlate navijace i da nismo odigrali na horuk, bilo bi svega. Uostalom i bilo je protiv Slovaka.
Da si malo bolje pratio, vidio bi da ja našeg dragog vođu itekako kritikujem, ali ne ponavljam to kao papagaj.
Trenutno mu zamjeram Vršajevića u ekipi i neopreznu izjavu za Prcića, ostalo je sve manje-više ok. Zadnjeg veznog je počeo tražiti, ima sasvim dovoljno utakmica do SP da se nađe prava kombinacija.
Vidiš, sve stane u dvije rečenice.
Trenutno mu zamjeram Vršajevića u ekipi i neopreznu izjavu za Prcića, ostalo je sve manje-više ok. Zadnjeg veznog je počeo tražiti, ima sasvim dovoljno utakmica do SP da se nađe prava kombinacija.
Vidiš, sve stane u dvije rečenice.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.