Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Ovo vec lici na dizajn adidasa za svjetsko 2014. Ako pazljivije pogledate postoje u biti dva modela samo to je ovaj sa ovakvom kragnom ko na ovom plavom dresu i onaj sa okruglom kragnom ko u Spanaca i Rusa i ta dva modela imaju sve adidasove reprezentacije a trebali bi i mi, boje i ostali detalji su stvar koje su tradicionalne boje dresova tih sto ih nose.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Tako je. Ako se je islo na kopiju. Trebali su napravit kopiju ove ljepote. Ili je i Kolumbija za nas svjetska sila.Cartman je napisao/la:Jedina smo repka na SP koja ide bez unikatnih dresova. Svi ostali su dobili posebne dresove za SP, mi majice iz skladista Adidasa. Bravo za savez.

Koliko ja vidim mi smo ovdje jedini ispusili. Od 10 repki adidasovih. 9 ima unikatne dresove ?? Nas jedini sablonski. Koji ce se koristiti i u sljedecim kvalama.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 mar 2014, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Pa vidiš li ti da je to isti templete kao naš plavi? Samo dodane te linije na sredini. A njihov rezervni je isti ko kod Rumunije prvi dres. Šta je za vas unikat? 
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 20 mar 2014, 23:53, ukupno mijenjano 2 puta.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Pa isti model dresa kao nas plavi.Ajax je napisao/la:Tako je. Ako se je islo na kopiju. Trebali su napravit kopiju ove ljepote. Ili je i Kolumbija za nas svjetska sila.Cartman je napisao/la:Jedina smo repka na SP koja ide bez unikatnih dresova. Svi ostali su dobili posebne dresove za SP, mi majice iz skladista Adidasa. Bravo za savez.
Ja vas fakat ne kontam.
sad nekima ne valja ni adidas, to stvarno moze samo kod nas u pm..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Nekako mi ljepse izgleda sa tim linijama. A i ona crna crta, pa grb. Idem da potrazim u boljoj rezoluciji.VanBasten je napisao/la:Pa vidiš li ti da je to isti templete kao naš plavi? Samo dodane te linije na sredini. A njihov rezervni je isti ko kod Rumunije prvi dres. Šta je za vas unikat?
Neki su choravi pored ociju. Identican nasem ali nas ne valja.pisac je napisao/la:Pa isti model dresa kao nas plavi.Ajax je napisao/la:Tako je. Ako se je islo na kopiju. Trebali su napravit kopiju ove ljepote. Ili je i Kolumbija za nas svjetska sila.Cartman je napisao/la:Jedina smo repka na SP koja ide bez unikatnih dresova. Svi ostali su dobili posebne dresove za SP, mi majice iz skladista Adidasa. Bravo za savez.
Ja vas fakat ne kontam.
Ovdje je najveci problem sto ljudi nemaju blage veze sta je unikat 
Njima je jedino unikat recimo kockice kod hrvata
Ne gledaju na kakvom modelu se te kockice nalaze
Njima je jedino unikat recimo kockice kod hrvata
Ne gledaju na kakvom modelu se te kockice nalaze
Jedne prilike je Steve Jobs rekao sljedece:
Kada bih slusao zelje korisnika, nikad ne bih proizveo ni jedan iPhone!
Eh tako je isto sa Adidasom...
Kada bi isti slusali zelje navijaca klubova i reprezentacija siguran sam da bi propali.
Sto se mene tice licno sam vise nego zadovoljan sa dresovima i konacno cu moci kupiti orginal dres svoje reprezentacije...
Kada bih slusao zelje korisnika, nikad ne bih proizveo ni jedan iPhone!
Eh tako je isto sa Adidasom...
Kada bi isti slusali zelje navijaca klubova i reprezentacija siguran sam da bi propali.
Sto se mene tice licno sam vise nego zadovoljan sa dresovima i konacno cu moci kupiti orginal dres svoje reprezentacije...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pogledajte dobro nijanse. Kod te crne crte i detalje oko grba. Kao i sam kvalitet izrade. Ako bude kod nas takav onda super. Ovaj kolumbijski je strava. I jos bijeli sorc.

Ma meni nikako ne idu u glavu one linije na rukavu i dole sa strane. Da su ovakve linije stavili kao u ovog zutog il nesto slicno pa da kazes ima nekakve logike. Naravno, pricam u bijelom.
Kad cete prestati sa kvalitetom izrade?Ajax je napisao/la:Pogledajte dobro nijanse. Kod te crne crte i detalje oko grba. Kao i sam kvalitet izrade. Ako bude kod nas takav onda super. Ovaj kolumbijski je strava. I jos bijeli sorc.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Identican kao nas, samo sto su kod naseg izbacene te uzasne linije i sto je nas u ljepsim bojama. Ali eto... Mogu mislit reakcija tek da su kod nas neke ovakve linije stavili, pogotovo zute
Ovaj Kolumbijski je ubjedljivo najruzniji adidasov dres na ovom prvenstvu.
Ni Nigerija ako se ne varam nema unikatne dresove.
A ovi sto pricaju o kvalitetu
Pa nije fazon pođoniti njihovu varijantu u detalj. Imaš 2-3 templete-a, jedian razlika je u tim dodatnim detaljima. Kojih mi nemamo nikako.Ajax je napisao/la:Nekako mi ljepse izgleda sa tim linijama. A i ona crna crta, pa grb. Idem da potrazim u boljoj rezoluciji.VanBasten je napisao/la:Pa vidiš li ti da je to isti templete kao naš plavi? Samo dodane te linije na sredini. A njihov rezervni je isti ko kod Rumunije prvi dres. Šta je za vas unikat?
- tuzlak1987
- Kontakt:
100 ljudi 100 cudi, ja dugo nisam vidio ljepseg dresaDonnie Darko je napisao/la:I
Inače ova ista varijanta ali sa polo kragnom je meni ljepša.
Jedan s tom V, jedan s polo... ko bombona. Ovaj s linijama preko rukava je bezveze.
http://www.footyheadlines.com/2014/01/v ... eaked.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan s tom V, jedan s polo... ko bombona. Ovaj s linijama preko rukava je bezveze.
http://www.footyheadlines.com/2014/01/v ... eaked.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 21 mar 2014, 00:06, ukupno mijenjano 2 puta.
- Donnie Darko
- Kontakt:

Ima watermark koji se vidi sa udaljenosti manje od jednog metra, kako je unikatan jbt
NIGERIADonnie Darko je napisao/la:Identican kao nas, samo sto su kod naseg izbacene te uzasne linije i sto je nas u ljepsim bojama. Ali eto... Mogu mislit reakcija tek da su kod nas neke ovakve linije stavili, pogotovo zute![]()
![]()
![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje su kao nas, kod nas neke crte nakoso. Usrali ga da valja sa njima...
Ovi od nigerije bar izgledaju standardno, bez previse izmisljanja. Kod nas cak i na sorcu povukli neku kosu
Ovi od nigerije bar izgledaju standardno, bez previse izmisljanja. Kod nas cak i na sorcu povukli neku kosu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.