FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Na nama je da Tusanj napunimo protiv Biscana,sigurno će to GIGANTU biti draze nego bilo kakve nagrade.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
zar jos postoji taj smijesni izbor sportiste godine
...vidim da se berbina igracka ovaj famozni OKK fino udomio...cak se i nagrade dijele
...fino,fino..kad nema rezultata na sportskom polju a ti udri po plakatama i znackama
...koja komedija,jbt....i jos bi se trebao ljutit sto predsjednika tu nema....od mene im hvala sto ga ni spomenuli nisu 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma sudije su da bog saklon i sacuva..nekog ce poderat, sad vidjet cemo na ciju stranu ce povuc...pomocni je blizak Jedinstvu, glavni (i familija mu) su nas znali sakatit al su znali i na nasu stranu malo vuc (prosli put kuci protiv Radnickog)...nekog ce sudije poderat, valjda nece nas ali nisam optimista
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ma sad kad Benjo rece da je bio pomocni na utakmici Gradina - Jedinstvo s.j.e.b.o sam se
sakatit ce nas samo tako
a i ovi Lukavcani nam udarili pricu o povredama i kartonima imat ce kompletnu ekipu 
Sloboda Tuzla
Ne znam kakve su ono price bile od nekih iz Lukavca da nece biti 7 prvotimaca u ekipi, to oni nama nasli palamudit nesto a danas Mesic govori da ce igrati svi pa i on, i da su se dole mladji igraci nabrijali skroz, njega boli racku nema nekih prevelikih emocija za taj derbi igrat ce hladno ipak je njemu 33 godine.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Ma nije vazan sudija niti Vojvodina ekipa,vazni smo mi i nasa igra. Ako budemo pravi u nedelju,nema tu razloga za bojazan od bilo cega i koga. Sto se tice kvalitete igraca,mudrosti i iskustva na klupi,nema tu mjesta strahu. Idemo tamo da pobjedimo,svaka druga opcija je nedopustiva.
ma problem je sto ovdje sve sudije kroje
sjecam se gostovanja u Orasju ko da je jutros bilo. svi nabrijani ubjedjeni u pobjedu, suncan dan, hladne pive....... i lagano nas sudija zguzi
frajer ponisti Mici cist gol i to je bilo to
da smo imali damu trebali smo uletiti na teren pa kad jedan sudija dobije po labrnji ostali ce dvaput razmisliti
a ovako hajd sto nas kradu u gostima neg nas ni kod kuce ne stede 
Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
o j.e.b.o vas vise i sudija i namjestanje...gori ste od biscana
....sta nas boli briga jel neko laze oko sastava i sudija...imamo sasvim ok ekipu za ovaj rang takmicenja i trebamo ici na sve jednu pobjedu...trebo bi se mirze mesica bojat
..taj da i malo valja nebi u lukavcu igro...kvalitetniji smo 3 puta od njih...bit cemo tamo aBd...imat ce podrsku i to veliku sa tribina....nema izgovora

Maaaaaaaaaalo više da razmišljamo kakav mi sastav imamo a kakav protivnik i kakvog stratega imamo na klupi ne bi ni sekunde razmišljali o nekim drugim stvarima i pitanje naše pobjede.Slažem se da u ovoj ohrndaloj ligi pola posla odrade i sudije ali šta je tu je.Govorim/o oko igračkog kadra,pa mi sa ovim sastavom u PL možemo najmanje biti sredina tabele uz još bolja/jača pojačanja zna se šta se dobije 
Pobjeda je bolja od orgazma!
vi se brinete da l' ćemo pobjedit' u Lukavcu 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ja se bgm brinem za svaku tekmu
kad se ne brinem i budem siguran da cemo pobijediti desi se Branitelj
kad se ne brinem i budem siguran da cemo pobijediti desi se Branitelj
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
za Lukavac ne sumnjam ni sekunde u pobjedu, malo mi frka za Kakanj i Gračanicu .. 
-
fukara1919
- Kontakt:
Danas nakon zavrsetka treninga izlazi Oma iz svlacionica i na pitanje "Oma imal' umora? Oma:odgovara: Ma bjezi je.bo ga crko sam ne znam sta je ovo, il je do vremena il do neceg drugog". Ciro ih dere izgleda pravo, a pricam s Shacirijem kao nada se da bi mozda mogo uletit u neku soluciju da dobije par minuta, i danas mali Karlos odradi trening bez problema.
Pa gdje neće pogledaj/te samo slike (klikni) sa treninga RAD-RED-DISCIPLINA..što nam je prije jaaaaaaako falilo! 
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Malo informacija o nasem jarcu. Jel se sprema za jedinstvo, cesljanje, kupanje, oprema...? Moze par slika.
Svaka cast Fukarama za jarca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jarac je vec rentan do kraja sezoneProbisvjet je napisao/la:Malo informacija o nasem jarcu. Jel se sprema za jedinstvo, cesljanje, kupanje, oprema...? Moze par slika.
- Probisvjet
- Kontakt:
Salihović: Pozivam sve navijače da dođu u nedjelju da nas podrže!
Petak, 21 Mart 2014 07:54
Gostovanje u Jošiku oduvijek je nosilo posebnu draž za fudbalere i navijače našeg kluba.
Salihović obećava maksimalno zalaganje protiv rivala iz komšiluka
Ovoga puta nedjeljni komšijski derbi za Crveno - crne nosi posebnu težinu, jer smo pod velikim iperativom pobjede. Stoper Adnan Salihović, baš kao i ostatak ekipe, pred sobom će imati tešku zadaću:
"Sigurno da se nijedom igraču nije lako nositi sa pritiskom koji je na našim leđima. U svakoj utakmici imamo imperativ pobjede, međutim tu smo mi saigrači da podržimo i bodrimo jedni druge. Takođe, tu je i stručni štab koji nas svojom pričom podiže i stavlja do znanja da smo mi ti igrači koji imaju čast da nose dres Slobode i tako nam daju dodatno samopouzdanje i energiju pred svaki izazov.".
Salihović je ove polusezone u tandemu sa Jasminom Moranjkićem neprelazan stoperski dvojac. Gol razlika 11:0 najbolje govori o snazi crveno - crne odbrane. Domaćin sa Jošika sigurno će učiniti sve da pobijedi i to na krilima naših bivših igrača (Mešić, Jogunčić, Čejvanović, Jaganjac...).
"Radnički je kvalitetna ekipa! Imaju dosta igrača koji su igrali kod nas i koji su predvođeni dobrim trenerom. Oni su dosta čvrsta ekipa i mislim da su najjači iz prekida. Na taj segment njihove igre moraćemo obratiti posebnu pažnju", kaže Salihović koji ističe da je atmosfera u svlačionici Crveno - crnih dobra i da su već spremni za komšijski derbi:
"Dobro je što smo kompletni, što nema povrijeđenih. Atmosfera se podiže iz kolo u kolo, na visokom je nivou. Pozvao bih sve naše navijače da dođu u nedjelju da nas podrže. Ja obećavam naše maksimalno zalaganje koje će rezultirati zajedničkim slavljem na kraju!".
Petak, 21 Mart 2014 07:54
Gostovanje u Jošiku oduvijek je nosilo posebnu draž za fudbalere i navijače našeg kluba.
Salihović obećava maksimalno zalaganje protiv rivala iz komšiluka
Ovoga puta nedjeljni komšijski derbi za Crveno - crne nosi posebnu težinu, jer smo pod velikim iperativom pobjede. Stoper Adnan Salihović, baš kao i ostatak ekipe, pred sobom će imati tešku zadaću:
"Sigurno da se nijedom igraču nije lako nositi sa pritiskom koji je na našim leđima. U svakoj utakmici imamo imperativ pobjede, međutim tu smo mi saigrači da podržimo i bodrimo jedni druge. Takođe, tu je i stručni štab koji nas svojom pričom podiže i stavlja do znanja da smo mi ti igrači koji imaju čast da nose dres Slobode i tako nam daju dodatno samopouzdanje i energiju pred svaki izazov.".
Salihović je ove polusezone u tandemu sa Jasminom Moranjkićem neprelazan stoperski dvojac. Gol razlika 11:0 najbolje govori o snazi crveno - crne odbrane. Domaćin sa Jošika sigurno će učiniti sve da pobijedi i to na krilima naših bivših igrača (Mešić, Jogunčić, Čejvanović, Jaganjac...).
"Radnički je kvalitetna ekipa! Imaju dosta igrača koji su igrali kod nas i koji su predvođeni dobrim trenerom. Oni su dosta čvrsta ekipa i mislim da su najjači iz prekida. Na taj segment njihove igre moraćemo obratiti posebnu pažnju", kaže Salihović koji ističe da je atmosfera u svlačionici Crveno - crnih dobra i da su već spremni za komšijski derbi:
"Dobro je što smo kompletni, što nema povrijeđenih. Atmosfera se podiže iz kolo u kolo, na visokom je nivou. Pozvao bih sve naše navijače da dođu u nedjelju da nas podrže. Ja obećavam naše maksimalno zalaganje koje će rezultirati zajedničkim slavljem na kraju!".
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
jarca bi mi mogli i kupitiProbisvjet je napisao/la:Malo informacija o nasem jarcu. Jel se sprema za jedinstvo, cesljanje, kupanje, oprema...? Moze par slika.
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Volio bih al znam da su za to male sanse kad bi se u nedelju a i zauvijek izbacilo iz repertoara Fukara seljacke picke ono navijanje, iz vise razloga, jer ako zelimo jaku i modernu Slobodu za koju ce navijat cijeli kanton i sire, moramo da promijenimo podcjenjivacki stav prema drugima, i da gradimo prijatelje.Ima dosta momaka iz okolnih opstina navija za Slobodu realno moglo bi ih biti vise, al sto neko da dolazi i navija za Slobodu ako ga neko gleda kao nize bice samo sto je iz manje opstine. Trebaju navijaci slijediti primjer naseg presjednik, koji na svakom koraku gradi prijatelje, evo i ova tekma sa Slavenom sigurno je da bi dobili jos prijateljski klubova na kantonu a i da se promovise Sloboda, trebamo da gradimo prijateljstva na nasem kantonu, a ne glupo rivalstvo. I psovanje Sarajeva na tekmi saa Mladosti i ostalim utakmicama je glupo i samo ispadamo kompleksasi, i to bi trebalo izbaciti iz repertoara, a kad se vratimo u Pl e onda na derbijima sa njima pokazat snagu, ovako samo ispadamo debili. Ako zelimo da budemo jaka i respektabilna grupa, nebi smjeli nikog da ponizavamo i podcjenjujemo, da prijateljski budemo rapolozeni za sve, i jednostavno da ne razmisljamo o Sarajevu i Zelji na nasim tekmama, vec na njih mislit samo kad igramo protiv njih, ovako to ispada smijesno i iritantno, i bas koda smo mrtvi kompleksasi, igramo protiv Mlaadosti iz Kaknja, a navijaci pjevaju ja te **** **** Sarajevo. I furka drzava Tuzla je losa, jer Tuzlaci su barem uvijek se za BiH borili, i uvijek su se protiv agresora u svim ratovima kroz historiju borili, tako separatisticke furke su glupe. Vjerovatno nece biti nikakvi promjena al et ja sam samo svoje misljenje kao Tuzlak i veliki zaljubljenik Slobode iskazao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.