Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la VanBasten » 21 mar 2014, 01:03

pisac je napisao/la:To je nas dres 99%. Samo dodati grb, ime zemlje na gragni, broj i ime igraca i to je to
Jes, garant. Adidas Candivo 14 templete.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 mar 2014, 01:04

Plavi je super ali bijeli mi je nekako previse u Legeinom stilu zbog ovih kosih linija
Evo i dokaza :mrgreen:

slika

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 21 mar 2014, 01:04

Ajax je napisao/la:
pisac je napisao/la:
Ti tvoji toliko spominjani UDARNI modeli su golo jedro ili osnov za nadgradnju. Taj udarni imaju bas svi. Samo sto Kolumbija ima par ( po meni ) jako fino ukomponovanih unikatnih detalja kao dodatak, kao i Nigerija ne tako efektnih ali ipak. Argentina, Nejmacka i Spanija bolje da ne pricam. Niti je iko realan ocekivao taj nivo. Sve ostale repke imaju i naziv drzave iznad crta. ( to cemo valjda dobiti naknadno ).

Misljenja sam da cemo mi jedini ostati na tom golom UDARNOM bez i jednog jedinog minimalnog unikatnog detalja.

Sto se tice Hrvatskog dresa. Kojega si sam spomenuo. Taj je bas unikatan od glave do pete. Nije ko sto ti kazes udaran pa ga malo usminkali ( kao Kolumbija ). Nego je bas unikatan, jedinstven i neuporediv sa drugim. Po mjeri skrojen, sto je drugi naziv za unikatan. Znaci to je razred vise iznad udarnog sa nekim dodatnim detaljima ( kojih mi nemamo ).

Kazes jednostavna stvar imat te "sitne detalje". :lol: :lol: E vidjet cemo za par mjeseci dali cemo imati ijedan taj sitni detalj kojeg nemaju drugi.
Sam si na kraju sve rekao.
Kakve to mi detalje trebamo ubacivati?
Imamo dvije jednobojne varijante i to je to.
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 21 mar 2014, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 21 mar 2014, 01:05

calcio je napisao/la:Plavi je super ali bijeli mi je nekako previse u Legeinom stilu zbog ovih kosih linija
Imaš video na prethodnoj strani kako taj dres izgleda na modelu.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 mar 2014, 01:06

pisac je napisao/la:To je nas dres 99%. Samo dodati grb, ime zemlje na gragni, broj i ime igraca i to je to

slika

slika
I to je tebi lijep dres.
Dali si ti upoznat sa rijecju SABLON. Ili si mozda neko iz saveza. Ovo je cisti SABLON. Koji sluzi kao osnov na kojega se nadograde finese ( unikatni detalji ). Nekom manje ( Kolumbija ). Nekom vise ( Spanija ). Nekom nimalo ( MI ).
Zato ti je covjek par stranica fino unazad sve objasnio. Mi cemo biti JEDINA REPKA. Koja cemo imat Sablonski dres iz lagera. Koji doduse moze biti Udarni model. Ali je isto tako goli model i to je sve.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 21 mar 2014, 09:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Razlog: neprimjerena velicina slova

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 21 mar 2014, 01:09

ma najbolje da opalimo kakvog zmaja i imat cemo bas unikatan dres :D

I jos mi samo reci sta su to kao Spaniji spektakularno uradili na dresu?
Uradili cize crvene u dvije nijanse i to je to :D
Je li fakat to smatras da je problem uraditi i da to dres cini unikatnim?

Ili mozda da i mi stavimo onu zvdjezdicu i fifin grb, nema veze sto nismo nikad ni bili na prvenstvu, a ne osvojili turnir :D
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 21 mar 2014, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 21 mar 2014, 01:10

I kazu bosancima ne mozes ugoditi. Pa nama je dobar sam sablon, tj ovaj gostujuci. Da su bogdu i domaci stavili samo sablon bez glupih crta, mislim da bi slavili ovdje :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 mar 2014, 01:11

Ajax je napisao/la: Mi cemo biti JEDINA REPKA. Koja cemo imat Sablonski dres iz lagera. Koji doduse moze biti Udarni model. Ali je isto tako goli model i to je sve.[/b][/size]
Dakle bićemo unikatni :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 21 mar 2014, 01:13

Kenjate u pm...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 mar 2014, 01:13

calcio je napisao/la:Plavi je super ali bijeli mi je nekako previse u Legeinom stilu zbog ovih kosih linija

slika
Meni se jedino bijeli malo dopada. Plavi mi je ocajan. Ko da je neko iz kataloga narucio i prisio nas grb. Mislim cak da je moguce naruciti ga iz kataloga. ZA nadati se je. Da ce ga bar malo izkombinovat. Bjela majica plavi sorc i obratno. Da ne izgleda kao iz kataloga.

Neka me neko ne shvati pogresno. Jako mi je drago, da smo pobjegli od Legea-e. Ali ova je stvarno minimalni korak. Slabiji dres jednostavno Adidas kao jedna od dvije najjace marke na svijetu ni ne proizvodi.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 21 mar 2014, 01:14

U jednostavnosti se krije genijalnost neko nekad rece. Gdje da potpisem(za besplatan primjerak) ovog plavog dresa :D

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 21 mar 2014, 01:16

Vidi dobrog ŠABLONA.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 mar 2014, 01:19

Ajax je napisao/la: Meni se jedino bijeli malo dopada. Plavi mi je ocajan. Ko da je neko iz kataloga narucio i prisio nas grb. Mislim cak da je moguce naruciti ga iz kataloga. ZA nadati se je. Da ce ga bar malo izkombinovat. Bjela majica plavi sorc i obratno. Da ne izgleda kao iz kataloga.

Neka me neko ne shvati pogresno. Jako mi je drago, da smo pobjegli od Legea-e. Ali ova je stvarno minimalni korak. Slabiji dres jednostavno Adidas kao jedna od dvije najjace marke na svijetu ni ne proizvodi.
Meni se cini da si ti ocekivao da nam naprave nesto kao njemcima ali to je bilo nemoguce zbog dva razloga. Prvo, malo vremena. Drugo, nismo mi njima bitni kao Njemacka, to je njihova drzava, njihova firma, njihova reprezentacija.
Ali otkud vi uopste znate du ovo nasi konacni dresovi za SP?
Mozda su ovo poslali savezu samo kao simbolicni primjer? Tek od 1. juna je Adidas nas sponzor, valjda ce skockati nesto do tada.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 21 mar 2014, 01:20

soxx je napisao/la:I kazu bosancima ne mozes ugoditi. Pa nama je dobar sam sablon, tj ovaj gostujuci. Da su bogdu i domaci stavili samo sablon bez glupih crta, mislim da bi slavili ovdje :lol:
Ma generalno ova crta se istice samo na ovoj slici. Pogledaj Irski dres, crta je totalno neprimjetna i nema nikakav znacaj.
Da je moglo bez nje, moglo je, ali ne kvari previse.
Pogledaj onaj klip sto je neko postavio na predhodnoj stranici.
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 21 mar 2014, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 mar 2014, 01:20

Chuckie je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Chuckie je napisao/la:Ali bukvalno imamo isti dres kao i španija, ali jeb.iga, ne valja bošnji.

slika
Gdje imamo isti, neka onda naprave nama plav sa bijelim ovim adidasovim linijama i obrnuto, nek ne ubacuju ova **** od kosih linija :lol:
Plavi dres je identičan template ovom španskom, očito imaš povelku dioptriju.
Isti :lol:

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 21 mar 2014, 01:21

Zmaj preko ledja, ljiljan na sorc i vjecnica preko pluca..da budemo unikat.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 mar 2014, 01:23

pisac je napisao/la:ma najbolje da opalimo kakvog zmaja i imat cemo bas unikatan dres :D

I jos mi samo reci sta su to kao Spaniji spektakularno uradili na dresu?
Uradili cize crvene u dvije nijanse i to je to :D
Je li fakat to smatras da je problem uraditi i da to dres cini unikatnim?

Ili mozda da i mi stavimo onu zvdjezdicu i fifin grb, nema veze sto nismo nikad ni bili na prvenstvu, a ne osvojili turnir :D
Ali covjece bas te crte na dresu. Cine dres plemenitim, unikatnim i za mene ljepsim. Da nije obican dres iz kataloga. Kojeg moze kupit tvoja komsinica u katalogu ako osnuje fudbalski tim svoje mahale. Ti si jedan od rijetkih ( i vjerovatno jedini kojeg ja poznajem ) koji bi imao sportski auto sa 15 col felnama. A ne sa 17 col felnama i Recaro sjedistima.

slika

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 21 mar 2014, 01:26

Pa onda najbolje da i mi imamo dres u dvije boje i rijesen problem.
Dobijes ono sto trazis.
Da budemo recimo kao Argentina, ali sa malo tamnijom plavom? :D

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 21 mar 2014, 01:27

calcio je napisao/la:All Day I Dream About Seo :mrgreen:
a za mene prije SPa je bilo

All Day I Dream About Svjetsko

a sad razmisljam da nas Pape ne obruka na SPu :lol:
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 mar 2014, 01:28

calcio je napisao/la:
Ajax je napisao/la: Meni se jedino bijeli malo dopada. Plavi mi je ocajan. Ko da je neko iz kataloga narucio i prisio nas grb. Mislim cak da je moguce naruciti ga iz kataloga. ZA nadati se je. Da ce ga bar malo izkombinovat. Bjela majica plavi sorc i obratno. Da ne izgleda kao iz kataloga.

Meni se cini da si ti ocekivao da nam naprave nesto kao njemcima ali to je bilo nemoguce zbog dva razloga. Prvo, malo vremena. Drugo, nismo mi njima bitni kao Njemacka, to je njihova drzava, njihova firma, njihova reprezentacija.
Ali otkud vi uopste znate du ovo nasi konacni dresovi za SP?
Mozda su ovo poslali savezu samo kao simbolicni primjer? Tek od 1. juna je Adidas nas sponzor, valjda ce skockati nesto do tada.

Znam ja sta su Njemci , Argentinci i Spanci. Nadao sam se da ce biti malo drukciji od obicnog. Kao sto imaju Kolumbijci. Ali sam u sebi sam znao da cemo dobiti goli sablon.

Jesu ovo su konacni. Kao onaj plavi iz kataloga. Sto ga je pisac priljepio. Samo ce pripisat naziv BiH iznad crte. Sad je ionako kasno. A ako bi nas savez dao signal ljudima prije 3 mjeseca. Mozda bi dobili nesto malo bolje.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, dedo26, Edincapitano, napapijri1987 i 62 gosta.