FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Auuuu batice koji tilt, par puta sam se naježio...prolazili smo kroz sličan period ali zato sada 
MIA SAN MIA!!!
farinelli123 je napisao/la:Ruzicasto bozanstvo je Pink Floyd, a sufija i emanacija su pojmovi koji pripadaju istoj paradigmi. Svaka slicnost je slucajna.
Pink Floyd
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Astren je napisao/la:farinelli123 je napisao/la:Ruzicasto bozanstvo je Pink Floyd, a sufija i emanacija su pojmovi koji pripadaju istoj paradigmi. Svaka slicnost je slucajna.
Pink Floyd![]()
absolutely
+2
Agieren statt reagieren
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Anton zakucao. Svaka čast momčino.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Anto is back i to u kakvom stilu
.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Gledam Fiorentinu!!
Nebi lose bilo dovesti ovog Cuardada!! Paklen igrac!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vratih se stranicu unazad i jbt.
Kako je moguce da je vecina nas navijaca Bayerna prosla kroz skoro pa isto trnje?
Bravo momcino za post, bas je bio gust citati ga.
Kako je moguce da je vecina nas navijaca Bayerna prosla kroz skoro pa isto trnje?
Bravo momcino za post, bas je bio gust citati ga.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Svaka cast Antonu na postu. Procitao sam u jednom dahu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Svako od nas se moze u Antonovom
postu naci!!
Nekad se pitam pa da li je to normalno
ili prelazi u bolest!!
Svi me pitaju da li cu odrasti, ili cu prije svake bitne utakmice istjerati sviju iz stana da gledam Bajern, jer sam ne podnosljiv da gledam sa drugima!! Pretvorim se tih 90min u totalno drugu osobu!! Sa Antonovim postom ima toliko slicnih situacija samo sto na to sve ja imam porodicu i kcerkicu
koja se pita da li je njen tata normalan!!
Ali izgleda da nije, i Bog zna kada ce biti!! Za zivot cijeli
Mia San Mia
postu naci!!
Nekad se pitam pa da li je to normalno
ili prelazi u bolest!!
Svi me pitaju da li cu odrasti, ili cu prije svake bitne utakmice istjerati sviju iz stana da gledam Bajern, jer sam ne podnosljiv da gledam sa drugima!! Pretvorim se tih 90min u totalno drugu osobu!! Sa Antonovim postom ima toliko slicnih situacija samo sto na to sve ja imam porodicu i kcerkicu
koja se pita da li je njen tata normalan!!
Ali izgleda da nije, i Bog zna kada ce biti!! Za zivot cijeli
Mia San Mia
- gerdmuller
- Kontakt:
Odlican igrac no nije nam potreban.Cak mislim da bi se trebali "rjesiti" i Shaqa.Na obostrano zadovoljstvo.Bixente je napisao/la:Gledam Fiorentinu!!
Anton objasnio
Dugo nisam razumio ove osjecaje u sebi,ali procitavsi Antonov text shvatio sam da smo svi mi navijaci najboljeg kluba na svijetu zarazeni Bayernom.Ja sam zaista zarazen,i to neizljecivo!
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Mislim da je Contentu pedalina,
pa neka Cuardada
kao zamjene!!
pa neka Cuardada
kao zamjene!!
- moustapha
- Kontakt:
Cuardado je desno krilo, ne vidim kako bi mogao umjesto ContentaBixente je napisao/la:Mislim da je Contentu pedalina,
pa neka Cuardada
kao zamjene!!
Nije loš igrač, brz i prodoran, dobar šut iz koljena.
Inače, dobar post @anton, vrijedi pročitati.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Moja greska, igra desno krilo.
Ali u Fiorentini cesto igra i desnog
beka, jer oni igraju 3-5-2!! Pa vidim da se i na toj poziciji snalazi!! I nekako mi se cini da moze igrati na vise pozicija!!
Ali u Fiorentini cesto igra i desnog
beka, jer oni igraju 3-5-2!! Pa vidim da se i na toj poziciji snalazi!! I nekako mi se cini da moze igrati na vise pozicija!!
Posto Ashley Cole
na ljeto je slobodan
dovesti da ga imamo umjesto Contenta na klupi!
A jos dzabe!!
I Lewa dzabe eto pojacanja!!
na ljeto je slobodan
dovesti da ga imamo umjesto Contenta na klupi!
A jos dzabe!!
I Lewa dzabe eto pojacanja!!
Ma daleko je Cole od onog igrača koji je važio za jednog od najboljih bekova svijeta, ne igra ni u Chelsea-u, Azpilicueta igra na lijevom beku zadnjih mjesec dana.
Ima 34 godine, tako da bi i to bilo samo privremeno rješenje, ali za velike pare (platu).
Bolje dati šansu nekom mladom igraču, recimo Sallahiju koji je išao na pripreme sa prvim timom.
Ima 34 godine, tako da bi i to bilo samo privremeno rješenje, ali za velike pare (platu).
Bolje dati šansu nekom mladom igraču, recimo Sallahiju koji je išao na pripreme sa prvim timom.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ja se malo preseravam sa imenima!! Naravno da je bolje gurati nasu djecu, Bayern je poznat da ne dovodi istrosene igrace!!!
Bas me interesuje kakav ce biti Green, Højbjerg i Schollov sin.
Bas me interesuje kakav ce biti Green, Højbjerg i Schollov sin.
Lipi Ante počeo kao oni kauboji u western filmovima. Dođe, zajebe sve loše momke, pokupi sve žeMske, popije svo piće iz kafane i odjaše u zalazak Sunca
Moraš šešir skinuti takvoj ljudini 
Pošto je danas Omeru rođendan, bio bi red da mu poklonimo protivnika danas u LP-u po njegovom izboru
Pošto je danas Omeru rođendan, bio bi red da mu poklonimo protivnika danas u LP-u po njegovom izboru
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.