Nemam ja s tim problema.

Cisto smatram da tu i profesionalizam i konstantnost igra ulogu, a tu je Wagner ispred, kao sto rekoh, uzmi samo gdje je gorenavedeni zadnjih par sezona, tko ga se sve odrekao i iz kojih razloga, a gdje je Wagner u 36oj (ej, 36oj) da dominira ligom, jednostavno, a isto tako nema nikakve posebne razlike u kvaliteti ta dva igraca. Po tehnickom znanju, igrackom umijecu i sl., to su dva jako slicna igraca, s tim da Wagner igra strasnu obranu u odnosu na Zebu i moze igrati vise pozicija, odnosno smatram ga zahvalnijim momcadskim igracem, sto je obicna cinjenica, pa makar samo zbog njegovog karaktera i pristupa igri.
Da ti danas pravis momcad, nastranu godine, da li bi uzeo nekoga tko se toliko seljakao, ocito s razlogom, tko je macak u vreci (iako naravno fantastican igrac takodjer, no nije u tome samo poanta) i potencijalni uzrocnik sukoba u svlacionici i nemira ili nekoga tko je jednostavno konstantno uvijek u najmanju ruku dobar, plus profesionalac od glave do pete.
Mislim, suvisno uopce za pricati, MENI, a sad, to sto ljudi imaju razlicito misljenje, Boze moj, to je sasvim OK, no ja Wagnera ne bi mijenjao ni za jednog igraca u ligi, privilegija ga je bila gledati ovih 8 godina u dresu svoga kluba.
Mislim da je zaista bilo dosta vise na tu temu.
...Život za Široki...