mozemoPrijedor je napisao/la:Kvota na Olimpik 3... Favoriti ste po kladionicama. Sta vi mislite moze li Olimpik do pobjede protiv vas?
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Zasto nebi mogli, zaustavimo Zebu i nema ko dat gola, Pandza sigurno nece, on ce procepit tamo za nekih 10-ak kola sa jednim golom....mirzard je napisao/la:mozemoPrijedor je napisao/la:Kvota na Olimpik 3... Favoriti ste po kladionicama. Sta vi mislite moze li Olimpik do pobjede protiv vas?
Samo je pitanje ko ce zaustavit Zebu
TO ce da bude najsigurniji par sutra, nemamo mi tu sta trazit, ljudi su bar 2x jaci od nasPrijedor je napisao/la:Kvota na Olimpik 3... Favoriti ste po kladionicama. Sta vi mislite moze li Olimpik do pobjede protiv vas?
-
crvenobijeli
- Kontakt:
sutra je 2 ko kuca,vracamo olipicu za ona 3 boda,sto smo ddobili od njih kuci.....Brezovac je napisao/la:TO ce da bude najsigurniji par sutra, nemamo mi tu sta trazit, ljudi su bar 2x jaci od nasPrijedor je napisao/la:Kvota na Olimpik 3... Favoriti ste po kladionicama. Sta vi mislite moze li Olimpik do pobjede protiv vas?
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Od ekipa od kojih smo realno jači, a dolaze nam u goste, jedino je Rudar .Obzirom da se klub bori za opstanak ni sa njima neće biti lahko.Mislim da će Velež doći sa juniorima i tu vidim sansu.Mi nemamo sansi za gostujuće bodove jer idemo ekipama koje se bore za vrh ili opstanak.Sigurno da pored Leotara i drugi klub iz RS. neće ispasti.Vitez ili Travnik
.Gutavo do kraja.Najgori mogući scenarijo je da u posljednjem kolu odlučujema sa Vitezom na Banji. 
Ma ne brini,dok je nasih ljudi u savezu nema zime...vatreni je napisao/la:Od ekipa od kojih smo realno jači, a dolaze nam u goste, jedino je Rudar .Obzirom da se klub bori za opstanak ni sa njima neće biti lahko.Mislim da će Velež doći sa juniorima i tu vidim sansu.Mi nemamo sansi za gostujuće bodove jer idemo ekipama koje se bore za vrh ili opstanak.Sigurno da pored Leotara i drugi klub iz RS. neće ispasti.Vitez ili Travnik![]()
![]()
![]()
.Gutavo do kraja.Najgori mogući scenarijo je da u posljednjem kolu odlučujema sa Vitezom na Banji.
danas olimpik nece moc racunat na Gojaka koji je sa reprezentacijom otputovao u Škotsku, zatim Sesar,Regoje,Šivšić i Rahmanović...dobre vijesti za zvijezdu valda mozemo bod izvuc 
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Opet teško,oni su ipak prejaki za nas,al ajde možda nas ovi naši danas iznenade...bondich je napisao/la:danas olimpik nece moc racunat na Gojaka koji je sa reprezentacijom otputovao u Škotsku, zatim Sesar,Regoje,Šivšić i Rahmanović...dobre vijesti za zvijezdu valda mozemo bod izvuc
kod nas nema Diatte,Ordagica,Maksumica
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Broj 21, neki novi ili ? Hoce li brazilac moci nastupati protiv Olimpica?

da,zbog toga imamo još jedan problem,tj. igranje samo 6 stranaca u ekipi,ko od ovih domaćih igrača da zamijeni Ordagića i Maksumićamoranjak je napisao/la:kod nas nema Diatte,Ordagica,Maksumica
21 ti je Islamagic a kakav brazilac cuo sam da je los i da nema od njega hljebaBosanski zmaj je napisao/la:Broj 21, neki novi ili ? Hoce li brazilac moci nastupati protiv Olimpica?
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Šta se ovo dešava kod vas, na tribinama jedva da ima 200 ljudi ? nisam došao provocirat , nego mi čudno da vidim ovako prazne tribine. :s
- RK Gradacac
- Kontakt:
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Evo tiRK Gradacac je napisao/la:Ima li stream slucajno?
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;RK Gradacac je napisao/la:Ima li stream slucajno?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- RK Gradacac
- Kontakt:
Imam jedan link za VLC player ako imas, ides na "Media" i onda "Open Network Stream", i stavis ovo tu:RK Gradacac je napisao/la:Ma nece taj da mi pokrene..
http://178.63.199.70:7001" onclick="window.open(this.href);return false;
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- RK Gradacac
- Kontakt:
E hvala ti puno, legenda si!Mokroguz je napisao/la:Imam jedan link za VLC player ako imas, ides na "Media" i onda "Open Network Stream", i stavis ovo tu:RK Gradacac je napisao/la:Ma nece taj da mi pokrene..
http://178.63.199.70:7001" onclick="window.open(this.href);return false;
010 ISN'T JUST A CODE
Za prvo poluvrijeme ocjena 0 za igru Zvijezde
.Čuj Tufeka,osjeti se izostanak trojice standardnih.Pa i u Olimpiku isto toliko nema standardnih.Sta je trebalo,da Olimpik dođe sa juniorima.....e moj treneru,imao si ti u Zenici standardne igrače.Nisi ni svjestan da ne znas taktički odigrat.Kakve lose ekipe taktički odigraju kada igraju sa jačim.Očigledno lose radis svoj posao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.