FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Braveheart23
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
najmanje se pise na nasoj temi, jebga sigurni smo u prolaz... nema dilema 
ja sam zadovoljan a i ostali parovi mi se sviđaju...
-
Braveheart23
- Kontakt:
1./2. aprilakloccc je napisao/la:pa kad se igraju ove tekme...
ej hvala...Braveheart23 je napisao/la:1./2. aprilakloccc je napisao/la:pa kad se igraju ove tekme...
slaba ljevica
Uživo iz Munchen-a:

- gerdmuller
- Kontakt:
Ne sjecam se kad sam bio ovoliko sretan zdrijebom.Dobili smo atraktivnog ali nedoraslog protivnika.Prolazimo bez problema.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Unitedovci svršavaju po svojoj temi ko da su Brotnjo izvukli
ajde razguzlajte ih dvocifrenom razlikom da se spuste na zemlju 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Atraktivnog?gerdmuller je napisao/la:Ne sjecam se kad sam bio ovoliko sretan zdrijebom.Dobili smo atraktivnog ali nedoraslog protivnika.Prolazimo bez problema.
Pa ljudi vam nece ni golu prici. Protiv Liverpoola najvise sto su uvezali bilo je 12 pasova.
- moustapha
- Kontakt:
Moja prva želja izvučena ... Odlično

Ljudi samo mirno iz dana u dan cemo imati sve vise onih koji nas mrze,a kako i ne bi,jer kad ne mozes nekog pobjedit,onda ga mrzis!
Ne znam,dovoljno je sjetiti se deranja Arsenala koji je lafo u igri za titulu PL i bit ce vam jasno kako ce proci United
Englezi imaju takav mentalitet da kod kuce svima skinu gace jos u svlacionici,a u gostima onda zivnu ali samo jedno poluvrijeme.Protiv ovakve Bavarske masinerije Veliki Manchester United sa malim Mooyesom na klupi zaista nema sta traziti 
Ne znam,dovoljno je sjetiti se deranja Arsenala koji je lafo u igri za titulu PL i bit ce vam jasno kako ce proci United
- gerdmuller
- Kontakt:
Ne mislim sigurno na atraktivan nogometOTNYS_YNWA je napisao/la:Atraktivnog?gerdmuller je napisao/la:Ne sjecam se kad sam bio ovoliko sretan zdrijebom.Dobili smo atraktivnog ali nedoraslog protivnika.Prolazimo bez problema.
Pa ljudi vam nece ni golu prici. Protiv Liverpoola najvise sto su uvezali bilo je 12 pasova.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ono što je BOLESNO ISKRENO kod tog gola su njegove oči, koje kao da su prikazale film od zadnjih 10 godina Bayerna u kojima je bilo toliko teških poraza i sada je napokon sve došlo na naplatu! NAPOKON! NAPOKON!!! MAJKO NAPOKON!!!
TO JE TO

TO JE TO
To naplaćivanje će biti dok postoji fudbal ...DieRoten je napisao/la:Ono što je BOLESNO ISKRENO kod tog gola su njegove oči, koje kao da su prikazale film od zadnjih 10 godina Bayerna u kojima je bilo toliko teških poraza i sada je napokon sve došlo na naplatu! NAPOKON! NAPOKON!!! MAJKO NAPOKON!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Nisam zadovoljan nikako. Najveća briga mi je njihova agresivna tehnički do savršenstva dovedena, kreativna jel, sredina terena. Bojim se da Gece,Thiago i Krosonja nemaju šta da traže protiv Kerika i Felainija. Valjda se onaj Kleverli ne oporavi, ako bude spreman, yebali smo ježa.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Apsolutno najslabiji tim u 1/4 finalu. Moramo biti zadovoljni, sanse MAn UTD su zbilja male prije svega jer nece imati puno prostora i loptu u posjedu. Ako budemo pravi, ne bi trebali imati vecih problema. MAN UTD je solidna ekipa i nista vise.
KAd covjek procita post Centra, pomislio bi da je taj Manchester extra ekipa, upravo na sredini su i naslabiji.
KAd covjek procita post Centra, pomislio bi da je taj Manchester extra ekipa, upravo na sredini su i naslabiji.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 21 mar 2014, 13:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Bayern@heart
- Kontakt:
opet ti Englezi pa dokle više
Samo jako i bez opuštanja ipak pozicija jedinstva u EPL nesmije nas zavarati u dvije utakmice moramo im pokazati gdje im je mjesto. Očekujem da Kroos odluči ovo četvrtfinale
odmah na Old trafordu jako početi sa našim punim presingom i nemaju šansi očekujem i da Gecinjo konačno pokaže ono što posjeduje. Dakle NEMA OPUŠTANJA samo POKAZATI ŠTA USTVRI SAD JESMO.
MIA SAN MIA
Samo jako i bez opuštanja ipak pozicija jedinstva u EPL nesmije nas zavarati u dvije utakmice moramo im pokazati gdje im je mjesto. Očekujem da Kroos odluči ovo četvrtfinale
MIA SAN MIA
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovo se mora proci i to se sve mora rijesiti u prvoj tekmi, bice vraski **** bez Dantea jer je suspendovan ali nadam se da ce to Pep da ukomponuje kako treba.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Bolji smo ali to je potrebno i na terenu pokazati. United je gigantski klub i nema šanse da igraju tako loše kao protiv Olympiakos-a.
Uvijek su utakmice sa engleskim divom bili prava poslastica i na posljednja dva dvomeča smo bili bolji. Nadam se da će ova serija i dalje istrajati.
Dante ne igra prvu utakmicu na Old Trafford-u i to je veliki hendikep uzimajući u obzir jačinu United-ovog napada.
Uvijek su utakmice sa engleskim divom bili prava poslastica i na posljednja dva dvomeča smo bili bolji. Nadam se da će ova serija i dalje istrajati.
Dante ne igra prvu utakmicu na Old Trafford-u i to je veliki hendikep uzimajući u obzir jačinu United-ovog napada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.