gruezi je napisao/la:Velezmostar generalno se slazem s tobom u vecini stvari jos od cire pa na ovamo ali ovo za salihovica nikako... Salihovic je kvalitetom daleko iznad medunjanina zahirovica I slicnih , medunjanin polako I u gazianyepu ispada iz prve postave a za opstanak se bore dok sejo redovno igra u jednoj od 3 najjace lige na svijetu I to vec godinama... Nije to slucajno stari ... De reci kad je on odigrao u repci na svojoj prirodnoj poziciji tj centralnom veznom.. Kad? Ja ga se sjecam ili na beku ili na zadnjem veznom ... Ima on kvalitet itekako stari samo ga ubleha nezna iskoristit
Vidi ovo druze, postujem misljenje, sve je to ok, ali tesko je ne vidjeti koliko je Salihovic izgubljen igrac.
Centarsutevi, u loptu gleda dok to radi, isforsira skoro uvijek, i to zavrsi na tribinama.
Ispada kao na traci, u desnu je sakat totalno, pregled igre-nepostojeci.
Po meni najlosiji igrac reprezentacije BiH, specijalnosti poput slobodnjaka i penala me ne zanimaju jer na tom polju nismo deficitarni.
Razumijem da dosta raje gleda to sto igra u bundesligi, ali sa velikim brojem tehnicara u nasoj ekipi on uveliko kvari koncept.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.