FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tako je @Trust, svi su dobrodosli u Tuzlu, naravno i na stadion Tusanj, stvarno je bezveze od navijacke skupine vrijedjanje i omalovazavanje drugih a pogotovo psovanje Sarajeva...to stvarno nema veze sa sportom.
Slažem seSkver je napisao/la: psovanje Sarajeva...to stvarno nema veze sa sportom.
Ako se slazes, nemoj druze omalovazavatiredblack je napisao/la:Slažem seSkver je napisao/la: psovanje Sarajeva...to stvarno nema veze sa sportom.
+1TRUST je napisao/la:Volio bih al znam da su za to male sanse kad bi se u nedelju a i zauvijek izbacilo iz repertoara Fukara seljacke picke ono navijanje, iz vise razloga, jer ako zelimo jaku i modernu Slobodu za koju ce navijat cijeli kanton i sire, moramo da promijenimo podcjenjivacki stav prema drugima, i da gradimo prijatelje.Ima dosta momaka iz okolnih opstina navija za Slobodu realno moglo bi ih biti vise, al sto neko da dolazi i navija za Slobodu ako ga neko gleda kao nize bice samo sto je iz manje opstine. Trebaju navijaci slijediti primjer naseg presjednik, koji na svakom koraku gradi prijatelje, evo i ova tekma sa Slavenom sigurno je da bi dobili jos prijateljski klubova na kantonu a i da se promovise Sloboda, trebamo da gradimo prijateljstva na nasem kantonu, a ne glupo rivalstvo. I psovanje Sarajeva na tekmi saa Mladosti i ostalim utakmicama je glupo i samo ispadamo kompleksasi, i to bi trebalo izbaciti iz repertoara, a kad se vratimo u Pl e onda na derbijima sa njima pokazat snagu, ovako samo ispadamo debili. Ako zelimo da budemo jaka i respektabilna grupa, nebi smjeli nikog da ponizavamo i podcjenjujemo, da prijateljski budemo rapolozeni za sve, i jednostavno da ne razmisljamo o Sarajevu i Zelji na nasim tekmama, vec na njih mislit samo kad igramo protiv njih, ovako to ispada smijesno i iritantno, i bas koda smo mrtvi kompleksasi, igramo protiv Mlaadosti iz Kaknja, a navijaci pjevaju ja te **** **** Sarajevo. I furka drzava Tuzla je losa, jer Tuzlaci su barem uvijek se za BiH borili, i uvijek su se protiv agresora u svim ratovima kroz historiju borili, tako separatisticke furke su glupe. Vjerovatno nece biti nikakvi promjena al et ja sam samo svoje misljenje kao Tuzlak i veliki zaljubljenik Slobode iskazao
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
+2Zodiac je napisao/la:+1TRUST je napisao/la:Volio bih al znam da su za to male sanse kad bi se u nedelju a i zauvijek izbacilo iz repertoara Fukara seljacke picke ono navijanje, iz vise razloga, jer ako zelimo jaku i modernu Slobodu za koju ce navijat cijeli kanton i sire, moramo da promijenimo podcjenjivacki stav prema drugima, i da gradimo prijatelje.Ima dosta momaka iz okolnih opstina navija za Slobodu realno moglo bi ih biti vise, al sto neko da dolazi i navija za Slobodu ako ga neko gleda kao nize bice samo sto je iz manje opstine. Trebaju navijaci slijediti primjer naseg presjednik, koji na svakom koraku gradi prijatelje, evo i ova tekma sa Slavenom sigurno je da bi dobili jos prijateljski klubova na kantonu a i da se promovise Sloboda, trebamo da gradimo prijateljstva na nasem kantonu, a ne glupo rivalstvo. I psovanje Sarajeva na tekmi saa Mladosti i ostalim utakmicama je glupo i samo ispadamo kompleksasi, i to bi trebalo izbaciti iz repertoara, a kad se vratimo u Pl e onda na derbijima sa njima pokazat snagu, ovako samo ispadamo debili. Ako zelimo da budemo jaka i respektabilna grupa, nebi smjeli nikog da ponizavamo i podcjenjujemo, da prijateljski budemo rapolozeni za sve, i jednostavno da ne razmisljamo o Sarajevu i Zelji na nasim tekmama, vec na njih mislit samo kad igramo protiv njih, ovako to ispada smijesno i iritantno, i bas koda smo mrtvi kompleksasi, igramo protiv Mlaadosti iz Kaknja, a navijaci pjevaju ja te **** **** Sarajevo. I furka drzava Tuzla je losa, jer Tuzlaci su barem uvijek se za BiH borili, i uvijek su se protiv agresora u svim ratovima kroz historiju borili, tako separatisticke furke su glupe. Vjerovatno nece biti nikakvi promjena al et ja sam samo svoje misljenje kao Tuzlak i veliki zaljubljenik Slobode iskazao
I sam Ćiro je ukazao na to, a znamo da se on, ruku na srce, ne razumije mnogo u odnose klubova na ovom području.
TRUST je napisao/la:Volio bih al znam da su za to male sanse kad bi se u nedelju a i zauvijek izbacilo iz repertoara Fukara seljacke picke ono navijanje, iz vise razloga, jer ako zelimo jaku i modernu Slobodu za koju ce navijat cijeli kanton i sire, moramo da promijenimo podcjenjivacki stav prema drugima, i da gradimo prijatelje.Ima dosta momaka iz okolnih opstina navija za Slobodu realno moglo bi ih biti vise, al sto neko da dolazi i navija za Slobodu ako ga neko gleda kao nize bice samo sto je iz manje opstine. Trebaju navijaci slijediti primjer naseg presjednik, koji na svakom koraku gradi prijatelje, evo i ova tekma sa Slavenom sigurno je da bi dobili jos prijateljski klubova na kantonu a i da se promovise Sloboda, trebamo da gradimo prijateljstva na nasem kantonu, a ne glupo rivalstvo. I psovanje Sarajeva na tekmi saa Mladosti i ostalim utakmicama je glupo i samo ispadamo kompleksasi, i to bi trebalo izbaciti iz repertoara, a kad se vratimo u Pl e onda na derbijima sa njima pokazat snagu, ovako samo ispadamo debili. Ako zelimo da budemo jaka i respektabilna grupa, nebi smjeli nikog da ponizavamo i podcjenjujemo, da prijateljski budemo rapolozeni za sve, i jednostavno da ne razmisljamo o Sarajevu i Zelji na nasim tekmama, vec na njih mislit samo kad igramo protiv njih, ovako to ispada smijesno i iritantno, i bas koda smo mrtvi kompleksasi, igramo protiv Mlaadosti iz Kaknja, a navijaci pjevaju ja te **** **** Sarajevo. I furka drzava Tuzla je losa, jer Tuzlaci su barem uvijek se za BiH borili, i uvijek su se protiv agresora u svim ratovima kroz historiju borili, tako separatisticke furke su glupe. Vjerovatno nece biti nikakvi promjena al et ja sam samo svoje misljenje kao Tuzlak i veliki zaljubljenik Slobode iskazao
+3 Ovo što si napisao svaka čast, tako bi svi trebali, ali nigdje nije. Kao i kod nas, kao kanton, svi trebamo zajedno, a protiv Podgrmeča nam bilo teže igrati nego protiv vas. Ginu samo da nas dobiju, tako i protiv Krajine i Krajišnika, uvijek smo gubili jer ginu svi, jer se ubijaju da nas dobiju. A ne znam zašto to, zašto ne biti dobri svi, da fino odeš pogledati utakmicu bar na ova bliža mjesta, a ne da ti neko **** majku.
+x100Claus je napisao/la:+2Zodiac je napisao/la:+1TRUST je napisao/la:Volio bih al znam da su za to male sanse kad bi se u nedelju a i zauvijek izbacilo iz repertoara Fukara seljacke picke ono navijanje, iz vise razloga, jer ako zelimo jaku i modernu Slobodu za koju ce navijat cijeli kanton i sire, moramo da promijenimo podcjenjivacki stav prema drugima, i da gradimo prijatelje.Ima dosta momaka iz okolnih opstina navija za Slobodu realno moglo bi ih biti vise, al sto neko da dolazi i navija za Slobodu ako ga neko gleda kao nize bice samo sto je iz manje opstine. Trebaju navijaci slijediti primjer naseg presjednik, koji na svakom koraku gradi prijatelje, evo i ova tekma sa Slavenom sigurno je da bi dobili jos prijateljski klubova na kantonu a i da se promovise Sloboda, trebamo da gradimo prijateljstva na nasem kantonu, a ne glupo rivalstvo. I psovanje Sarajeva na tekmi saa Mladosti i ostalim utakmicama je glupo i samo ispadamo kompleksasi, i to bi trebalo izbaciti iz repertoara, a kad se vratimo u Pl e onda na derbijima sa njima pokazat snagu, ovako samo ispadamo debili. Ako zelimo da budemo jaka i respektabilna grupa, nebi smjeli nikog da ponizavamo i podcjenjujemo, da prijateljski budemo rapolozeni za sve, i jednostavno da ne razmisljamo o Sarajevu i Zelji na nasim tekmama, vec na njih mislit samo kad igramo protiv njih, ovako to ispada smijesno i iritantno, i bas koda smo mrtvi kompleksasi, igramo protiv Mlaadosti iz Kaknja, a navijaci pjevaju ja te **** **** Sarajevo. I furka drzava Tuzla je losa, jer Tuzlaci su barem uvijek se za BiH borili, i uvijek su se protiv agresora u svim ratovima kroz historiju borili, tako separatisticke furke su glupe. Vjerovatno nece biti nikakvi promjena al et ja sam samo svoje misljenje kao Tuzlak i veliki zaljubljenik Slobode iskazao
I sam Ćiro je ukazao na to, a znamo da se on, ruku na srce, ne razumije mnogo u odnose klubova na ovom području.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
+1TRUST je napisao/la:Volio bih al znam da su za to male sanse kad bi se u nedelju a i zauvijek izbacilo iz repertoara Fukara seljacke picke ono navijanje, iz vise razloga, jer ako zelimo jaku i modernu Slobodu za koju ce navijat cijeli kanton i sire, moramo da promijenimo podcjenjivacki stav prema drugima, i da gradimo prijatelje.Ima dosta momaka iz okolnih opstina navija za Slobodu realno moglo bi ih biti vise, al sto neko da dolazi i navija za Slobodu ako ga neko gleda kao nize bice samo sto je iz manje opstine. Trebaju navijaci slijediti primjer naseg presjednik, koji na svakom koraku gradi prijatelje, evo i ova tekma sa Slavenom sigurno je da bi dobili jos prijateljski klubova na kantonu a i da se promovise Sloboda, trebamo da gradimo prijateljstva na nasem kantonu, a ne glupo rivalstvo. I psovanje Sarajeva na tekmi saa Mladosti i ostalim utakmicama je glupo i samo ispadamo kompleksasi, i to bi trebalo izbaciti iz repertoara, a kad se vratimo u Pl e onda na derbijima sa njima pokazat snagu, ovako samo ispadamo debili. Ako zelimo da budemo jaka i respektabilna grupa, nebi smjeli nikog da ponizavamo i podcjenjujemo, da prijateljski budemo rapolozeni za sve, i jednostavno da ne razmisljamo o Sarajevu i Zelji na nasim tekmama, vec na njih mislit samo kad igramo protiv njih, ovako to ispada smijesno i iritantno, i bas koda smo mrtvi kompleksasi, igramo protiv Mlaadosti iz Kaknja, a navijaci pjevaju ja te **** **** Sarajevo. I furka drzava Tuzla je losa, jer Tuzlaci su barem uvijek se za BiH borili, i uvijek su se protiv agresora u svim ratovima kroz historiju borili, tako separatisticke furke su glupe. Vjerovatno nece biti nikakvi promjena al et ja sam samo svoje misljenje kao Tuzlak i veliki zaljubljenik Slobode iskazao
To mi je zelja kao i PL!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
seljacke pi.cke je bezze
, al to se nikad nece iskorijenit...pjevas seljacke pi.cke u kvezu, znaci nit Siuksa u blizini nit koji q al hajd to nije vise nasa stvar, to je do vodjenja navijanja...toliko jos pjesama dobrih imamo a vise se ne pjevaju (ili jako rijetko)..medjutim i tu se stvari popravljaju, protiv Mladosti nije lose bilo (uz ove korekcije), vidjet cemo u nedjelju...izazov ce bit Jedinstvo ako sve bude kako treba, valja koordinirati 3000+ ljudi na sjeveru..morat cemo posuditi mikrofon od Siuksa hahahaha
a "drzava Tuzla" majku mu ako sve vise postaje pokret (ne separatisticki logicno), nego parola i pjesma
a "drzava Tuzla" majku mu ako sve vise postaje pokret (ne separatisticki logicno), nego parola i pjesma
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
meni su ove pjesme prejake, ne znam zašto se više ne pjevaju
dosta tih lijepi pjesama sa ritmom i koje podizu atmosferu vise se ne pjevaju, al et valjda se i to popravi jer trenutno Fukare djeluju koda im fali ideje, izbacivane su neke lijepe stare pjesme, a nisu zamijenjene sa bolji, al mislim da ce to sve doci na svoje samo treba raditi
"Slobodo moja ti život si mi cijeli crveno crna boja moja je svetinjaaaaaa!" ,uh kada se sjetim te tekme protiv Čelika i naslovne strane (sutradan) ja mislim Tuzlanskog lista UŽARENI TUŠANJ ISTOPIO ČELIK 
-
samke12345
- Kontakt:
koliko je ulaz na sjever u LK
5 KMsamke12345 je napisao/la:koliko je ulaz na sjever u LK
Izbacene su uglavnom tudje pjesme, koje su prepjevane, preradjene...TRUST je napisao/la:dosta tih lijepi pjesama sa ritmom i koje podizu atmosferu vise se ne pjevaju, al et valjda se i to popravi jer trenutno Fukare djeluju koda im fali ideje, izbacivane su neke lijepe stare pjesme, a nisu zamijenjene sa bolji, al mislim da ce to sve doci na svoje samo treba raditi
- Probisvjet
- Kontakt:
Nas Ciro!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma brkate kruske i jagode
mrzili smo onoga ko je nas mrzio.....u ovom slucaju to je lukavac i recimo zivinice...... zasto niko ne pjeva u kalesiji , banovicima ili srebreniku to seljacke picke ????? jednostavno ko nas mrzi mrzit cemo i mi njega i to znaju i momci sa strane...... u zadnje vrijeme dosta je momaka iz ovih navedenih naselja i niko se ne osjeca kao prozvan......... post jeste na mjestu ali ocito nisi upucen u sve koliko bi trebao biti.....
a to za sarajevo
mislim da vec prelazi u naviku 
a to za sarajevo
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
i evo zivi primjer ova danasnja poruka navijaca dole svojim igracima ....... kako to nazvati nego seljacki potez ??? skupina seljacica se nalozila na tuzlu.......(naravno ne pricamo o citavom lukavcu jer je vecina OK ) i sta da ocekujes da odemo dole i razmijenimo salove ???? ebiga.....
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Jedva sam se snasao za prijevoz do Lukavca..taksi minimalno uzima 15 km,pa smo jedva nagovorili jarana da ide sa kolima...
Ko god moze u nedelju u lukavac pored Tuzle !!
Ko god moze u nedelju u lukavac pored Tuzle !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.