zgmiky je napisao/la:Galatasaray-Bayern M.
13,5/Delaney M. više 1.85
Malcolm Delaney u TOP 16 igra prosječno 30.01 minutu i ubacuje 14 koševa, svaku drugu utakmicu prebacuje, no ovaj puta bi mogao vezati dvije utakmice u kojima će prebaciti ovu granicu, uzima dosta šuteva i u utakmici sa dosta koševa mislim da će prebaciti.
12,5/Erceg Z. više 1.85
Zoran Erceg u TOP 16 igra u prosjeku 30.56 minuta i ubacuje 13.1 koš, u zadnjih pet susreta samo je jednom išao preko ove granice i mislim da večeras ide na 20+ koševa, mogla bi ovo biti njegova večer, u utakmici gdje očekujem dosta koševa on bi trebao biti pa možda i prvi strijelac svoje ekipe.
Delaney 16
Erceg 6
zgmiky je napisao/la:
Vestsjaelland - Viborg oba gol i 3+ 2.05, 2 2.95, probati 1/2 29
Prva od onih utakmica koje sam spominjao je ova iz Danske lige.
Vestsjaelland se nije napobješivao Viborga a kako gostima gori pod nogama mislim da će gosti u utakmici na barem tri gola odnijeti pobjedu iako ni Vest nije u nekoj puno boljoj situaciji
0-1
zgmiky je napisao/la:Lorient-PSG
ovo je druga utakmica koja mi je zapela za oko, mislim da će biti golova pa probati opcije da domaćin daje gol 1.65, oba daju gol 1.80, oba gol i 3+ 2.35 i možda over 3.5 2.65.
Obratite pozornost koliko puta su odradili prelaze pa tko zna možda opet odigraju 1/2 paprobati i to što da ne
0-1
zgmiky je napisao/la:1. 19.00 Stavanger-Lillehammer 1 1.50
2. 19.00 Valerenga-Storhamar 1 1.45
@2.17 Supersport
Danas sa ovim napadam, iako je hokej vrlo nezahvalan sport za klađenje mislim da su ovo finalisti i da će ostvariti domaće pobjede u večerašnjim susretima tako da idem jače pa šta bude biti će a ako ne bude biti će sutra

hokej na jači ulog win, ostalo slabo, isprike ako je netko pratio.
Sutra možda ne postavim ništa iako ima zanimljivih utakmica ali poznavajući sebe da nikad nisam dobio na rođendan bolje za sve nas da ne postavljam