FK Radnički Lukavac

Gorki
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Gorki » 21 mar 2014, 17:57

Već na treningu najvatrenije pristalice kluba iz Lukavca su poručile svojim ljubimcima kako da igraju protiv Slobode,sportski nema šta. 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 21 mar 2014, 18:04

Gorki je napisao/la:Već na treningu najvatrenije pristalice kluba iz Lukavca su poručile svojim ljubimcima kako da igraju protiv Slobode,sportski nema šta. 8-)
Naši mladići su neiskusni, zaista jako puno nam fali igrača iz prve ekipe, šteta za njih, ali očekujem borbenost naših mladih igrača većinom juniora pa šta bude nek bude :shock:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 mar 2014, 18:06

Gorki je napisao/la:Već na treningu najvatrenije pristalice kluba iz Lukavca su poručile svojim ljubimcima kako da igraju protiv Slobode,sportski nema šta. 8-)
to tebi nešto čudno od strane navijača???
Undici stelle - ACM 1899

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 mar 2014, 18:07

Neka, šta fali, ne dolazi Sloboda svake sedmice u Lukavac. :mrgreen: I kad su se borili za ulazak u PL, više im je na pameti bilo kako će syebat' Slobodu, nego što imaju priliku zaigrati u najjačeg rangu. Čast izuzecima.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 21 mar 2014, 18:11

Izgleda da vam je dzaba bio pokusaj ulizivanja na nivou kantona, bar kad je Lukavac u pitanju. Kod nekih mozda i prolaze jeftini fazoni ali ovdje tesko. Samo nemojte pocet s pricom kako se promjenio vas odnos. Eto trebo doc covjek iz Bratunca da vas nauci kulturi

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 mar 2014, 18:21

lukavac_21 je napisao/la: Izgleda da vam je dzaba bio pokusaj ulizivanja na nivou kantona, bar kad je Lukavac u pitanju. Kod nekih mozda i prolaze jeftini fazoni ali ovdje tesko. Samo nemojte pocet s pricom kako se promjenio vas odnos. Eto trebo doc covjek iz Bratunca da vas nauci kulturi
O kakvom ti ulizivanju pričaš?Samo kažem kakve preporuke dajete vašim ljubimcima.Što se tiče vas,ovo je za vas derbi za nas je obična utakmica kao i svaka dosada,za nas je derbi utakmica sa Jedinstvom,također derbijem mi zovemo kada igramo sa sarajevskim klubovima (za koje pola Lukavca navija),pa onda tu je i Čelik..ovo je komšijska utakmica i to je to.Što se tiče giganta iz Bratunca,nemate vi njemu šta govoriti,kada govoriš o nekome prvo pogledaj u svoju avliju pa onda pričaj nešto ;)
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 21 mar 2014, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 21 mar 2014, 18:21

Kome da se ulizujemo, vama iz Lukavca, da bi nam dali bodove, ma bjezi ba, jaci smo za klasu i samo na silu i udaranje mozete doci do boda i zato i idete na tu kartu.
U Slobodu je konacno dosao covjek koji je svjestan sta je Sloboda ;) svjestan je da je to brend i konacno zeli da vrati raju na Tusanj koja je godinama dolazila, ali je ohladila od sabananja na Tusnju.

Ovo se zove popravljanje ukaljanog imidza, i neceg od cega ce klub u narednim godinama imati koristi ;)
Vi uzivajte u tom nekom rivalitetu jos ovu utakmicu a onda bye bye i nikad se ne vratili aBd.

U nedjelju bi volio da sve prodje bez nekih gluposti i seljakluka ali nazalost od toga nema nista, samo se nadam da ce sudija od pocetka sankcionisat gruposti da se ne pretvori sve u koridu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 mar 2014, 18:23

lukavac_21 je napisao/la:
Izgleda da vam je dzaba bio pokusaj ulizivanja na nivou kantona, bar kad je Lukavac u pitanju. Kod nekih mozda i prolaze jeftini fazoni ali ovdje tesko. Samo nemojte pocet s pricom kako se promjenio vas odnos. Eto trebo doc covjek iz Bratunca da vas nauci kulturi
a stete u pm sto lukavac nije na nasoj strani i sto se njima nismo uspjeli ulizat...odnos se nije promjenio...komplesasko kasabski mentalitet je isti...koksara vas je izlapila...cuj poruke igracima...veci seljakluk nije vidzen od parole da se mjenja tuzla za pale :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 21 mar 2014, 18:25

Gorki je napisao/la:
lukavac_21 je napisao/la: Izgleda da vam je dzaba bio pokusaj ulizivanja na nivou kantona, bar kad je Lukavac u pitanju. Kod nekih mozda i prolaze jeftini fazoni ali ovdje tesko. Samo nemojte pocet s pricom kako se promjenio vas odnos. Eto trebo doc covjek iz Bratunca da vas nauci kulturi
O kakvom ti ulizivanju pričaš?Samo kažem kakve preporuke dajete vašim ljubimcima.Što se tiče vas,ovo je za vas derbi za nas je obična utakmica kao i svaka dosada,za nas je derbi utakmica sa Jedinstvom,također derbijem mi zovemo kada igramo sa sarajevskim klubovima (za koje pola Lukavca navija),pa onda tu je i Čelik..ovo je komšijska utakmica i to je to.Što se tiče giganta iz Bratunca,nemate vi njemu šta govoriti,kada govoriš o nekome prvo pogledaj u svoju avliju pa onda pričaj nešto ;)
Pa taj tvoj vraćen je odavde gdje je došao da kupi 3 boda, jer mi nismo na prodaju, mi igramo fer i pošteno, nek vam neko drugi prodaje bodove, mi nećemo i ne samo vama nego bilo kome drugom, sretno svima u nedjelju i uživajte :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 mar 2014, 18:27

samolukavac je napisao/la: Pa taj tvoj vraćen je odavde gdje je došao da kupi 3 boda, jer mi nismo na prodaju, mi igramo fer i pošteno, nek vam neko drugi prodaje bodove, mi nećemo i ne samo vama nego bilo kome drugom, sretno svima u nedjelju i uživajte :)

:lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 mar 2014, 18:30

Gorki je napisao/la:
samolukavac je napisao/la: Pa taj tvoj vraćen je odavde gdje je došao da kupi 3 boda, jer mi nismo na prodaju, mi igramo fer i pošteno, nek vam neko drugi prodaje bodove, mi nećemo i ne samo vama nego bilo kome drugom, sretno svima u nedjelju i uživajte :)

al vrh je sto frajer vjeruje u ovo...kakva demagogija :lol: :lol:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 21 mar 2014, 18:35

Gorki je napisao/la:

Smiješno vam, al malo sutra, voljeli bi vi odavde 3 boda, jer ste Srebrenik i Banoviće već dogovorili, ali ponavljam ovdje bodova nema vama niti bilo kome drugom na prodaju, ako ste bolji pobijedite i čestitam vam, ali da kupujete to ne dolazi u obzir :mrgreen:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 mar 2014, 18:40

samolukavac je napisao/la: Smiješno vam, al malo sutra, voljeli bi vi odavde 3 boda, jer ste Srebrenik i Banoviće već dogovorili, ali ponavljam ovdje bodova nema vama niti bilo kome drugom na prodaju, ako ste bolji pobijedite i čestitam vam, ali da kupujete to ne dolazi u obzir :mrgreen:
Oke,nemoj sad čestitat,čestitaj u nedjelju.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 21 mar 2014, 18:46

Gorki je napisao/la:
samolukavac je napisao/la: Smiješno vam, al malo sutra, voljeli bi vi odavde 3 boda, jer ste Srebrenik i Banoviće već dogovorili, ali ponavljam ovdje bodova nema vama niti bilo kome drugom na prodaju, ako ste bolji pobijedite i čestitam vam, ali da kupujete to ne dolazi u obzir :mrgreen:
Oke,nemoj sad čestitat,čestitaj u nedjelju.
Pa s obzirom da nam fali jako puno igrača biće teško, ali sam optimista u svakom slučaju :P

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 mar 2014, 18:48

samolukavac je napisao/la:
Gorki je napisao/la:

Smiješno vam, al malo sutra, voljeli bi vi odavde 3 boda, jer ste Srebrenik i Banoviće već dogovorili, ali ponavljam ovdje bodova nema vama niti bilo kome drugom na prodaju, ako ste bolji pobijedite i čestitam vam, ali da kupujete to ne dolazi u obzir :mrgreen:
to si u pravu...ja ne vidim razlog da mi kupujemo utakmicu u lukavcu :? :? ...to treba zavsavat sa ovim boljim ekipama...kakanj,gracanica...ako pobjedite u fer i korektnoj tekmi ja vam cestittam...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 mar 2014, 18:52

samolukavac je napisao/la: Pa s obzirom da nam fali jako puno igrača biće teško, ali sam optimista u svakom slučaju :P
Ma pusti se ba te price da vam fali puno igraca, svi igraci ce igrat, mani šuplje ba :lol:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 mar 2014, 18:53

nisam ni ocekivao da ce Vojvoda drugacije igrati, jednostavno ne zna on drugacije osim "hajmo im noge slomit", ali mi je malo smijesno kad i navijaci isto ocekuju i zahtijevaju..jbg tako su igrali i na Tusnju, onaj Cejvanov start je za zatvora, i tu je sudija na vrijeme reagovao...sad kontaju pritisak publike, diskutabilan sudija pa da ce se izvuci sa tim krvnickim startovima..ali kad smo uspjeli u prvom dijelu sezone sa smijesnim trenerom i ekipom da nadjemo odgovor na to vjerujem da ce i Ciro naci..

samo ako budemo vodili nesto ne vjerujem da ce se tekma zavrsiti, to je prekid 99%, a ako pobijedimo neredi po cijelom gradu..tako to bude kad se naloze pa pregriju...jbg imamo i mi konja za takvu trku, i nasa djeca su manje-vise cista sa kartonima :D

samo se nadam da utakmica nece otici u tom smjeru lomljenja nogu, povreda igraca, prekida, nereda itd itd ali kako se blizi pocetku sve vise mislim da ce biti tako :D dobro sam ja rekao neki dan ne svidja mi se ona tisina i korektna atmosfera hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 21 mar 2014, 18:53

Htjeli ste vi da kupite ovdje, ali eto nije došlo do dogovora, a u međuvremenu vidjeli ste da smo u problemima sa igračima što zbog povreda, što kartona, i sad vidite svoju šansu, nama je samo žao što stvarno par prvotimaca neće igrati počevši od giganta Lugavića na golu pa dalje, ali šta je tu koga nema bez njega se može i mora ;) očekujem da će Baščelič puludjeti na golu kao u dvorani na zimskoj ligi kad je proglašen za najboljeg golmana lige :

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 mar 2014, 19:02

Neki govore da igrate u full sastavu,neki govore da vam pola tima fali :roll: ko laže? :lol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 mar 2014, 19:02

Poruka navijaca na treningu Radnickog je dno dna...nema dalje!!!
🔴⚫️

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.