Jao Dzekson popizdio 100 na sat.Edo_Majka je napisao/la: Dzeko ljut nakon primljenog gola protiv Hamburga
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jest legenda, ali kad se smirio mozda je i shvatio da su i dobro prosli s onim rezultatom 1-1. Znam da svako zeli pobjedu i da se bori za svoju ekipu, ali Edin Dzeko mora kontrolisati svoje emocije, jer su Nijemci osuli paljubu po njemu nakon sto je izasao on video clip u Zenici, i ukoliko ovo uspiju prevesti, mislim da ce ga klub kazniti. Ludi Nijemci kakvi su stavice ga dvije utamice na tribine da dodje sebi i da nauci kako neke stvari funkcionisu kod njih. Zato Edine i za tvoje doboro i za dobro reprezentacije se malo bolje kontrolisi kada su kamere tu, pa ti njima u kabini hebi sve po spisku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Razumijem Dzeku i zasto je psovao jer momak ima pobjednicki mentalitet i hoce uvjek pobjedu dok mnogi drugi igraci kod Wolfsburga su izgleda bili zadovoljni posle tekme sa Hamburgom.
Krajno vrijeme je da Dzeko napusti Wolfsburg i nadam se sada na ljeto negdje u Englesku kao na primjer zamjena za ljenguzu Berbatova u Manchesteru.
Krajno vrijeme je da Dzeko napusti Wolfsburg i nadam se sada na ljeto negdje u Englesku kao na primjer zamjena za ljenguzu Berbatova u Manchesteru.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Primitivac, bruka sam sebe 
- TheManiacs
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Jest legenda, ali kad se smirio mozda je i shvatio da su i dobro prosli s onim rezultatom 1-1. Znam da svako zeli pobjedu i da se bori za svoju ekipu, ali Edin Dzeko mora kontrolisati svoje emocije, jer su Nijemci osuli paljubu po njemu nakon sto je izasao on video clip u Zenici, i ukoliko ovo uspiju prevesti, mislim da ce ga klub kazniti. Ludi Nijemci kakvi su stavice ga dvije utamice na tribine da dodje sebi i da nauci kako neke stvari funkcionisu kod njih. Zato Edine i za tvoje doboro i za dobro reprezentacije se malo bolje kontrolisi kada su kamere tu, pa ti njima u kabini hebi sve po spisku.
Dobro brate navijas za hsv reko` bih i ja da su dobro prosli da sam navijac hsva
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba malo on skontat svoje suigrace. Nisu svi majstori kao on.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dzekson Bog i batina u Wolfsburgu 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- the scouser
- Kontakt:
Jel' ono kloc Gentner pljesce za njim? 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Nisam sam ja to rekao nego su to rekli i ovdje navijaci drugih klubova koji su gledali utakmicu, mozes procitati na temi HSV-a, dalje su to rekli Njemacki novinari, dalje vrsilac duznosti trenera Lorenz-Guenther Koestner je rekao da je malo tesko sto su gol ovako kasno primili, ali da je HSV bio bolji i cjelo vrijeme stvarao prilike. Da citas moje postove znao bih da uvijek realno gledam situaciju.TheManiacs je napisao/la:amerosm je napisao/la:Jest legenda, ali kad se smirio mozda je i shvatio da su i dobro prosli s onim rezultatom 1-1. Znam da svako zeli pobjedu i da se bori za svoju ekipu, ali Edin Dzeko mora kontrolisati svoje emocije, jer su Nijemci osuli paljubu po njemu nakon sto je izasao on video clip u Zenici, i ukoliko ovo uspiju prevesti, mislim da ce ga klub kazniti. Ludi Nijemci kakvi su stavice ga dvije utamice na tribine da dodje sebi i da nauci kako neke stvari funkcionisu kod njih. Zato Edine i za tvoje doboro i za dobro reprezentacije se malo bolje kontrolisi kada su kamere tu, pa ti njima u kabini hebi sve po spisku.
Dobro brate navijas za hsv reko` bih i ja da su dobro prosli da sam navijac hsva
"My Favorite Ring is Always the Next One"
nemoj tako o DijamantuFC BAYERN je napisao/la:Primitivac, bruka sam sebe
- the scouser
- Kontakt:
Istina,im'o je HSV 500 stativa i precki.amerosm je napisao/la:Nisam sam ja to rekao nego su to rekli i ovdje navijaci drugih klubova koji su gledali utakmicu, mozes procitati na temi HSV-a, dalje su to rekli Njemacki novinari, dalje vrsilac duznosti trenera Lorenz-Guenther Koestner je rekao da je malo tesko sto su gol ovako kasno primili, ali da je HSV bio bolji i cjelo vrijeme stvarao prilike. Da citas moje postove znao bih da uvijek realno gledam situaciju.TheManiacs je napisao/la:amerosm je napisao/la:Jest legenda, ali kad se smirio mozda je i shvatio da su i dobro prosli s onim rezultatom 1-1. Znam da svako zeli pobjedu i da se bori za svoju ekipu, ali Edin Dzeko mora kontrolisati svoje emocije, jer su Nijemci osuli paljubu po njemu nakon sto je izasao on video clip u Zenici, i ukoliko ovo uspiju prevesti, mislim da ce ga klub kazniti. Ludi Nijemci kakvi su stavice ga dvije utamice na tribine da dodje sebi i da nauci kako neke stvari funkcionisu kod njih. Zato Edine i za tvoje doboro i za dobro reprezentacije se malo bolje kontrolisi kada su kamere tu, pa ti njima u kabini hebi sve po spisku.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
obratite paznju na psovke koje jos uvijek traju i kad ode dzeko iz kadra, necuje se dobro od komentatora nekakvog sto krene pricat, al moze se razumit 
Pretjeruje, kontao sam da se opametio nakon onog u Zenici, ipak on je profesionalac i treba da se tako ponasa, normalno je to da se nervira svi smo mi od krvi i mesa al netreba to pokazivati pred kamerama jer bruka sam sebe i kvari sebi ugled.JameS 23 je napisao/la:nemoj tako o DijamantuFC BAYERN je napisao/la:Primitivac, bruka sam sebe
BTW : HSV ih je unistio i ne znam sto je bio toliko ljut umjesto da bude sretan sto su izvukli i taj jedan bod, jest da su u zadnjoj minuti primili gol al to je fudbal
Al' mi je najsmijesnije kad vidim komentare legenda ovo ono samo zato sto je nas, da je u pitanju neki drugi igrac koji neigra za nas bilo bi koji debil idiot jadnik itd, ljudi gledajte malo realnije ovo uopste ne treba ni njemu ni nama ni nikome!
a da nazalost tek sad sam cuo da je opsovao Bogaadn_sah je napisao/la:obratite paznju na psovke koje jos uvijek traju i kad ode dzeko iz kadra, necuje se dobro od komentatora nekakvog sto krene pricat, al moze se razumit
Klosar teski. FUJ!
Kolko ovde ima moralista boze, nisam mislio
meni licno ne smeta ono sto sam vidio.. to je normalno
meni licno ne smeta ono sto sam vidio.. to je normalno
ma dobro donekle ga i razumijem,ali opet Boga psovatiMadafaka je napisao/la:Klosar teski. FUJ!
Kak Dzeko lagano pada u mojim ocima,a posebno nakon ovih psovki Boga..... 
jel ono na kraju Boga opsovao?????pik je napisao/la:Kak Dzeko lagano pada u mojim ocima,a posebno nakon ovih psovki Boga.....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Confiance, Cwirek, galia95, General505, Google Adsense [Bot], Jas63Ko, L-Train, legendarnadruga, Maverick, samoposmatram i 103 gosta.