Jel se to bojis da ne naletite na nas pa prizivas neku srecu za vase najvece rivale (ako rivalitet uopste postoji u Njemakoj)?Saurman je napisao/la:Dobar žrijeb za Real u smislu da Dortmundu fali pola ekipe al' opet su dogurali do 1/4.Valjda će Klopp nešto smisliti i zabiberiti Carlu.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Dzoni je napisao/la:Jel se to bojis da ne naletite na nas pa prizivas neku srecu za vase najvece rivale (ako rivalitet uopste postoji u Njemakoj)?Saurman je napisao/la:Dobar žrijeb za Real u smislu da Dortmundu fali pola ekipe al' opet su dogurali do 1/4.Valjda će Klopp nešto smisliti i zabiberiti Carlu.
Naprotiv ako si čitao moje prethodne postove ja sam čak prizivao madridsku neman.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma ne moze covjek sve pofatat.Saurman je napisao/la:Dzoni je napisao/la:Jel se to bojis da ne naletite na nas pa prizivas neku srecu za vase najvece rivale (ako rivalitet uopste postoji u Njemakoj)?Saurman je napisao/la:Dobar žrijeb za Real u smislu da Dortmundu fali pola ekipe al' opet su dogurali do 1/4.Valjda će Klopp nešto smisliti i zabiberiti Carlu.
Naprotiv ako si čitao moje prethodne postove ja sam čak prizivao madridsku neman.
Ja bih volio da vidim taj okrsaj u finalu,pa da se zaokruzi ta desetka konacno.
Il' da zaokružite desetku ili da mi zaokružimo odbranu titule u svakom slučaju za oba tima to bi bio veliki jubilej.Dzoni je napisao/la:
Ma ne moze covjek sve pofatat.![]()
Ja bih volio da vidim taj okrsaj u finalu,pa da se zaokruzi ta desetka konacno.
Bilo bi spektakularno finale.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ma idemo u finale protiv bayerna i onda krvi do koljena 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tyler durden
- Kontakt:
Cemu optimizam kod navijaca Dortmunda? 
hahaha otac, kako ih smekerski odbi, nije on dzaba postao dio kraljevskog klubaConsigliere je napisao/la:Bice nam teze nego sto se ovdje pretpostavlja, ali mislim da ipak rutinski prolazimo. Na greskama se uci + nije to ta Borussia. Inace, imao srece sa ovim cetvrtfinalima u zadnje vrijeme: Tottenham, APOEL, Galatasaray.
btw. Grande Figo![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Isco se pridruzio Alvaru i Jeseu , danas nije trenirao i tesko da ce biti spreman za Klasiko.
Dok Benzema i dalje osjeca bolove

Dok Benzema i dalje osjeca bolove

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma pusti Benzemu, imamo mi Moratu.
- tyler durden
- Kontakt:
Isco iam gripu.Raul_64 je napisao/la:Isco se pridruzio Alvaru i Jeseu , danas nije trenirao i tesko da ce biti spreman za Klasiko.
Dok Benzema i dalje osjeca bolove![]()
Ako se ovako nastavi necemo imati igrace za rotacije valjda nije nista ozbiljno sa iscom 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ma koga briga za isca samo da se benzema oporavi kako treba 
- anonymousHD
- Kontakt:
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:
Porteros: Casillas, Diego López y Jesús Fernández.
Defensas: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal y Nacho.
Centrocampistas: Xabi Alonso, Bale, Modric, Di María, Isco, Illarra y Casemiro.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema y Morata.
Porteros: Casillas, Diego López y Jesús Fernández.
Defensas: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal y Nacho.
Centrocampistas: Xabi Alonso, Bale, Modric, Di María, Isco, Illarra y Casemiro.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema y Morata.
Hoce li Carlo pocet sa Varanom ili ce bezglavi dvojac ponovo igrati zajedno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Bezglavi dvojac igra odlično ove sezone.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- anonymousHD
- Kontakt:
Bezglavi? Ti pojma nemaš! Odlično ove sezone igraju pod njegovom palicom.
Sastav je reko na presici: Lopez, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Alonso, Modrić, Di Maria, Bale, Ronaldo i Benzema.
Sastav je reko na presici: Lopez, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Alonso, Modrić, Di Maria, Bale, Ronaldo i Benzema.
bolje da je Ramo na desnom beku,Varane na stopera a Carvahal klupa,ovaj zadnji decko mi ni malo nije pouzdan za Clasica.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ti nisi svjestan da taj s tvog avatara bez Carvajala izgleda kao prosječno krilo?L-Train je napisao/la:bolje da je Ramo na desnom beku,Varane na stopera a Carvahal klupa,ovaj zadnji decko mi ni malo nije pouzdan za Clasica.
vazno je da si ti svjestan,ne kazem da decko nije dobar igrac,ali na proslom Clasicu je pokazao i previse defanzivnih slabosti,zao mi je sto nema Arbeloe,njegovo iskustvo u ovakvim utakmicama bi nam dobro doslo.Kawhi je napisao/la:Ti nisi svjestan da taj s tvog avatara bez Carvajala izgleda kao prosječno krilo?L-Train je napisao/la:bolje da je Ramo na desnom beku,Varane na stopera a Carvahal klupa,ovaj zadnji decko mi ni malo nije pouzdan za Clasica.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Pa dobro Arbeloa bi vjerovatno igrao da je zdrav,al ne vidim potrebu slati Ramosa na poziciju koju nije igrao od Juventusa.Takvo prilagođavanje uvijek loše završi.L-Train je napisao/la:vazno je da si ti svjestan,ne kazem da decko nije dobar igrac,ali na proslom Clasicu je pokazao i previse defanzivnih slabosti,zao mi je sto nema Arbeloe,njegovo iskustvo u ovakvim utakmicama bi nam dobro doslo.Kawhi je napisao/la:Ti nisi svjestan da taj s tvog avatara bez Carvajala izgleda kao prosječno krilo?L-Train je napisao/la:bolje da je Ramo na desnom beku,Varane na stopera a Carvahal klupa,ovaj zadnji decko mi ni malo nije pouzdan za Clasica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.