GNK Dinamo Zagreb
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Drug polako sa izjavama su nekome Boysi idoli. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- gerdmuller
- Kontakt:
Napisao sam vecini ne svimaSarajlijc@ je napisao/la:Drug polako sa izjavama su nekome Boysi idoli.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Evo s čim se ti hvališ. Hrpa primitivaca koji odu u Prag samo kako bi razbijala i liječila svoje nekakve frustracije. Naravno, nema šanse da sam nešto napravi ili nekog napadne, nego ide u grupi od 500 ljudi da barem na pola sata doživi taj osjećaj moći.gerdmuller je napisao/la: Dok jedni lizu pod " onclick="window.open(this.href);return false;
drugi prave show " onclick="window.open(this.href);return false;
I da ovakvi klošari sutra vode klub poput Dinama? Ovi kojima je vrh vrhova baciti par stolica, razbiti par izloga i biti pretučen kao zadnji pas od policije?
Ovakvima je mjesto u zatvoru i to na više godina. Uređene zemlje su to lijepo zakonski regulirale i odstranile ovaj šljam iz svog društva.
Ili ćeš mi reći kako su ih građani Praga isprovocirali? Daj mi jedan jedini razlog zašto su oni tamo divljali. I ne samo tamo, nego i u Temišvaru i x drugih mjesta.
Ovo može biti zanimljivo samo 14-godišnjaku s ispraznim mozgom ili klošaru koji u još većem klošaru vidi životni uzor.
Don Zdravko Mamić
Taman kad sam pomislio da mogu uživati u još jednom koprcanju, ovaj se izda s nepotrebnim forsiranjem o Kamen Ingradu, Dragovoljcu ili s ovim da će Mamić biti tu još 20 godina i dokaže da je pišljivi troll. Loš.
Provaljen nakon 4 upisa. I to sve petkom naveče. Dečko, nađi si život.
Predlažem da se ove nebuloze pobrišu, pa da mogu fino odgovorit Širokobriježanu - šta i kako nakon neandertalca.
Ž
Provaljen nakon 4 upisa. I to sve petkom naveče. Dečko, nađi si život.
Predlažem da se ove nebuloze pobrišu, pa da mogu fino odgovorit Širokobriježanu - šta i kako nakon neandertalca.
Ž
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Bit će stvarno prezanimljivo gledati kako Don Maminjo još jednom svršava u facu ovoj grupici neandertalaca, primitivaca, razbijača i zadrtih budala kojima je smisao života popiniti 2l piva, izrigati se i premlatiti bakicu na placu.
Don Zdravko Mamić
- Insect_terminator
- Kontakt:
Treba onemoguciti da taj sljam ima pristup utakmicama a kamoli da ima prava glasa. Nakon tog videa s kojima se mogu hvaliti samo neandertalci covjek dodje do zakljucka da crne liste uopce nisu bez razloga, a vauceri su bili pun pogodak (za inozemna gostovanja prvenstveno u HNL-u nema bas smisla).spaha9 je napisao/la:Evo s čim se ti hvališ. Hrpa primitivaca koji odu u Prag samo kako bi razbijala i liječila svoje nekakve frustracije. Naravno, nema šanse da sam nešto napravi ili nekog napadne, nego ide u grupi od 500 ljudi da barem na pola sata doživi taj osjećaj moći.gerdmuller je napisao/la: Dok jedni lizu pod " onclick="window.open(this.href);return false;
drugi prave show " onclick="window.open(this.href);return false;
I da ovakvi klošari sutra vode klub poput Dinama? Ovi kojima je vrh vrhova baciti par stolica, razbiti par izloga i biti pretučen kao zadnji pas od policije?
Ovakvima je mjesto u zatvoru i to na više godina. Uređene zemlje su to lijepo zakonski regulirale i odstranile ovaj šljam iz svog društva.
Gluplji ste vi od njeg sto mu odgovarate. Ignorirajte ga, ohladit ce. I cisto sumnjam da mu je Mamic ikakav idol, mislim da mu je samo dosadno u zivotu pa spama. Bude i meni nekad pa se namjerno zakacim s nekim na sat-dva na forumu i ubijem vrijeme 
Pogledaj na sportska.tv (ako stranica ne valja, potrazi je na fejsu tamo ce ti bit link), ja nisam na pc-u inace bi je postavio 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
eoElegant je napisao/la:Ima li mozda link za derbi ?
http://sportskatvstream.blog" onclick="window.open(this.href);return false; spot.com/2014/03/v2d.html
samo spoji blog i spot
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
http://www.jutarnji.hr/zdravko-mamic-se ... -/1175926/" onclick="window.open(this.href);return false;
Još jedna veličanstvena pobjeda GNK Dinama nad nemoćnim rivalima.
Don Maminjo je pokazao nadrkanim luzerima da mu nitko ništa ne može niti kad ga 20 ljudi napadne na svom stadionu. Kakva samo fenomenalna samoobrana. U maniri Cro Copa.
Don Maminjo je pokazao nadrkanim luzerima da mu nitko ništa ne može niti kad ga 20 ljudi napadne na svom stadionu. Kakva samo fenomenalna samoobrana. U maniri Cro Copa.
Don Zdravko Mamić
protiv starca od skoro 80 godinaspaha9 je napisao/la:Još jedna veličanstvena pobjeda GNK Dinama nad nemoćnim rivalima.

Degenerika pere nervoza pred konačan poraz. Razumljivo...
Ja bih si pucao u koljena da me je pobijedila ''šačica huligana''
Tako da njemu ne zamjerim.
Dečki su se pojavili svugdje, bez obzira na vaučere. I zapalili onoliko koliko pale uobičajeno.
Ali eto... i njih su pobijedili
Ja bih si pucao u koljena da me je pobijedila ''šačica huligana''
Tako da njemu ne zamjerim.
Treba li ovom šljamu zabranit pristup?Insect_terminator je napisao/la:Treba onemoguciti da taj sljam ima pristup utakmicama a kamoli da ima prava glasa.
Zbog čega?Insect_terminator je napisao/la:vauceri su bili pun pogodak
Dečki su se pojavili svugdje, bez obzira na vaučere. I zapalili onoliko koliko pale uobičajeno.
Ali eto... i njih su pobijedili
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad vidim koliko je Torcide bilo danas, pa toliko se BBB nije skupilo u zadnjih 20+ godina (možemo slobodno zaokružiti od samostalnosti Hrvatske).
Definitivno se slažem s Zdravkovom izjavom da bi s Torcidom osvojio svijet.
Dinamo je jedan od rijetkih velikih klubova bez navijačke skupine.
Don Zdravko Mamić
I igrači su shvatili...ZZDbazero je napisao/la:
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Pitam se zašto ovaj čovjek još nije pobrao ban.Ili je rijetko viđeni imbecil ili trola na najjače.Jel moram svaki post zasebno uzimat i objašnjavat zašto trola i širi lažne informacije!?Svako malo se pojavi neki padobranac...neka prouči prijašnje stranice ako se ima želje informirat jer masu puta je sve lijepo objašnjeno i nije nitko lud da sto puta istu stvar piše.A po tome kakvi su mu postovi od prvog do zadnjeg jasno je da nema nikakvu želju za kvalitetnim informacijama nego mu je jedini cilj trolanje ili širenje svoje imbecilnosti.Kao takav zaslužuje jedan poduži ban i da mu se obrišu postove da mi ostali možemo nastavit s normalnim pisanjem.Ako je kaznjivo mijesanje u rad administracije ili nazivanje imbecila imbecilom molim i jedan ban za sebe pa da smo svi mirni.
Ne živimo u 14. st. da vlada jednoumlje. Prihvati činjenicu da netko nije za klošarenje. Tj. nitko normalan.SiamoNoi je napisao/la:Pitam se zašto ovaj čovjek još nije pobrao ban.Ili je rijetko viđeni imbecil ili trola na najjače.Jel moram svaki post zasebno uzimat i objašnjavat zašto trola i širi lažne informacije!?Svako malo se pojavi neki padobranac...neka prouči prijašnje stranice ako se ima želje informirat jer masu puta je sve lijepo objašnjeno i nije nitko lud da sto puta istu stvar piše.A po tome kakvi su mu postovi od prvog do zadnjeg jasno je da nema nikakvu želju za kvalitetnim informacijama nego mu je jedini cilj trolanje ili širenje svoje imbecilnosti.Kao takav zaslužuje jedan poduži ban i da mu se obrišu postove da mi ostali možemo nastavit s normalnim pisanjem.Ako je kaznjivo mijesanje u rad administracije ili nazivanje imbecila imbecilom molim i jedan ban za sebe pa da smo svi mirni.
Don Zdravko Mamić
Koji likspaha9 je napisao/la:Kad vidim koliko je Torcide bilo danas, pa toliko se BBB nije skupilo u zadnjih 20+ godina (možemo slobodno zaokružiti od samostalnosti Hrvatske).
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.