svi oni su zalijepljeni davnoQUARTERBACK je napisao/la:arelinho je napisao/la:Dam ti ja 10 slicica za Gerrarda ako ga nisi jos uvijek zalijepio u album???DukeOfWellington je napisao/la:
Ima li neko da je dobio nekog iz Engleske, svi pišu kako nemaju ništa od njih?
od Engleza
grb,cijela repka,johnson,cahill,jagielka,walker,baines,gerard,lampard,carick,wilshere,milner,townsend,welbeck,rooney
SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP2014 Brazil: Sličice
S najboljim jaranom se posvadjao zbog Schweinsteigera.
On skuplja i ja kad god imam para kupim mu paket.
Reko nemoj lijepit' ako ti dodje moj najdrazi igrac, on zalijepi i ja se naljutim ..
On hardcore navijac Liverpoola, a ja imam popunjen album Lige Prvaka iz godine kad su osvojili ( 2005 ) i sad mu ne dam.
A tuga sto smo djutani obojica - oko slicica se posvadjali
On skuplja i ja kad god imam para kupim mu paket.
Reko nemoj lijepit' ako ti dodje moj najdrazi igrac, on zalijepi i ja se naljutim ..
On hardcore navijac Liverpoola, a ja imam popunjen album Lige Prvaka iz godine kad su osvojili ( 2005 ) i sad mu ne dam.
A tuga sto smo djutani obojica - oko slicica se posvadjali
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice
Vidi @Dukea kako odbaci plašt ozbiljnosti kada su sličice u pitanju.Neka,valja i to vidjeti 
Sretno u skupljanju.
Sretno u skupljanju.
Keep walking.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice
Ko kaže da je skupljanje sličica neozbiljnoCautinho je napisao/la:Vidi @Dukea kako odbaci plašt ozbiljnosti kada su sličice u pitanju.Neka,valja i to vidjeti
Sretno u skupljanju.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
danas dobio prvog amera, meksikanca i kamerunca
još brazilci i alžirci da me ispoštuju 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- donCorleone1892
- Kontakt:
jučer dobio trojicu naših, Zahu, Šunjića i Ibiševiće
Još sam dobio i Van Persia i Falkaa
Još sam dobio i Van Persia i Falkaa
Prvi dupli danas,nije loše,odma će kod jarana završit 
Inače kad se mijenjate jel dajete više sličica za jednu ? Pošto su tek počelo pa nema smisla davat 5 sličica za Ronalda,jer kolko sam skonto i nije ga rijetkost dobit
Jedino su možda one početne sličice ili grbovi malo rijedji?
Inače kad se mijenjate jel dajete više sličica za jednu ? Pošto su tek počelo pa nema smisla davat 5 sličica za Ronalda,jer kolko sam skonto i nije ga rijetkost dobit
Nad tobom sunce najljepše sja
Iran,Mexico,Holandija,Argentina,Chile,Engleska.
Zasad nikoga iz te repke da dobijem.
Zasad nikoga iz te repke da dobijem.
1946
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sličica za sličicu, sve ostalo je lov u mutnom.pinoglavi je napisao/la:Prvi dupli danas,nije loše,odma će kod jarana završit
-
foreveryoung
- Kontakt:
ja danas dva paketica i prva dupla gotoku sakai (248). Od 47 slicica 1 dupla
wuhuuuuu 
p.s. inace stari covjek 45+ skuplja isto album i jucer mu na poslu ukrali dvije slicice ispizdio hahah kaze isto djeca kradu slicice

p.s. inace stari covjek 45+ skuplja isto album i jucer mu na poslu ukrali dvije slicice ispizdio hahah kaze isto djeca kradu slicice
dodje mi grb gane ali lose iskruzen, dosta uza slicica, zar je i to moguce da se desi 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To čuvaj, kod Ricka možeš dobit 50 dolara, a ako se budeš cjenko sa starim onda 20 plafon.LenBias je napisao/la:dodje mi grb gane ali lose iskruzen, dosta uza slicica, zar je i to moguce da se desi
bude nekad feler na neki slibama,ali nema toga punoLenBias je napisao/la:dodje mi grb gane ali lose iskruzen, dosta uza slicica, zar je i to moguce da se desi
čam nista?DukeOfWellington je napisao/la:To čuvaj, kod Ricka možeš dobit 50 dolara, a ako se budeš cjenko sa starim onda 20 plafon.LenBias je napisao/la:dodje mi grb gane ali lose iskruzen, dosta uza slicica, zar je i to moguce da se desi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- IlProfessore
- Kontakt:
Može li mi neko objasniti u čemu je fazon s onim kodovima na sličicama?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Unatoč tome što vidim da raja dobiva, počinjem sumnjati u postojanje naših igrača u paketićima.
Kupim svaki dan bar po paket, još nijedne glave bosanske.
Imam dosta Afrikanaca, Francuza, Hrvata... Još ništa nisam stavljala u album, zasad listam špil.
Imam dosta Afrikanaca, Francuza, Hrvata... Još ništa nisam stavljala u album, zasad listam špil.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- QUARTERBACK
- Kontakt:
70 slicica nijedna dupla
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Svaka cast drug, ja 25 nijedna duplaQUARTERBACK je napisao/la:70 slicica nijedna dupla
Mozda nemas srece.BaDa12 je napisao/la:Unatoč tome što vidim da raja dobiva, počinjem sumnjati u postojanje naših igrača u paketićima.![]()
Mozda ne znas ali za nase trziste to stampa jedna kompanija u Sirokom Brijegu, pa mozda namjerno stave manje nasih igraca u opticaj, da se vise proda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Uvoznik je u Sirokom Brijegu ne stamparija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.