Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
nemojte tako govoriti o našem klubu i treneru
nekima trebaju ovakve blamaže da progledaju,žalosno ali istinito,imao je priliku u zimskom roku dovest nekoga,ali je procijenio da je ova ekipa jaka za naslov,priče za djecu traju i dalje,izgleda još dvije sezone,samo što će biti teže i teže biti i 4.jer će svi još pojačati a mi ćemu kitu glodat
Najgore od svega je to sto su se ljudi poimirili sa ovom situacijom. Desilo se ono sto su neki od nas prognozirali. Od Arsenala koji je osvajao titule, igrao finale Lige Prvaka se doslo do Arsenala na kojem drugi nabijaju gol razliku.
Rekoh ja jednom daavno, neki ce neke stvari shvatiti danas, neki sutra, neki za godinu, dvije... a neki nazalost nikad.
E moj Arsene, ako imas imalo obraza, vec sutra ces napustiti. Vidis da ne ide majka mu stara.
Rekoh ja jednom daavno, neki ce neke stvari shvatiti danas, neki sutra, neki za godinu, dvije... a neki nazalost nikad.
E moj Arsene, ako imas imalo obraza, vec sutra ces napustiti. Vidis da ne ide majka mu stara.
drugi nas nabijaju na K U R A C kao od šale zahvaljujući voajeru i njegovog politici 
propo arsenal ko star kauc o.O
Arsen i obrazSamoZeljo je napisao/la:Najgore od svega je to sto su se ljudi poimirili sa ovom situacijom. Desilo se ono sto su neki od nas prognozirali. Od Arsenala koji je osvajao titule, igrao finale Lige Prvaka se doslo do Arsenala na kojem drugi nabijaju gol razliku.
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
Arsenal opet po starom. Svaka nova sezona je repriza prethodne.
Za vas koji pratite Arsenal jedno pitanje. Da li je iko pozvan na odgovornost radi ucestalih povreda? Vec godinama Arsenal prolazi kroz sezonu desetkovan. Mladi igraci dozivljavaju neuobicajeno puno povreda. Tu nesto definitivno ne stima. Previse je povreda da bi bilo slucajno.
Napravljen je dobar posao kupovinom Ezila. Za narednu sezonu trebaju dovesti makar dva ekstra igraca. Nista talenti pod upitnikom, samo provjerena klasa. Drugacije ne moze.
Za vas koji pratite Arsenal jedno pitanje. Da li je iko pozvan na odgovornost radi ucestalih povreda? Vec godinama Arsenal prolazi kroz sezonu desetkovan. Mladi igraci dozivljavaju neuobicajeno puno povreda. Tu nesto definitivno ne stima. Previse je povreda da bi bilo slucajno.
Napravljen je dobar posao kupovinom Ezila. Za narednu sezonu trebaju dovesti makar dva ekstra igraca. Nista talenti pod upitnikom, samo provjerena klasa. Drugacije ne moze.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Šta reći, mene više boli onaj Giroudov promašaj kod 0-0 nego ovih 6-0. Yebo ga zivot, samo jednom ga uvaljaj u zivotu kad najvise treba, samo jednom eto, i ne mozes, ebo ga sve.
Poslije ove sezone i raznoraznih utakmica u kojima smo dozivjeli blamaže, sasvim mi je svejedno hoće li Wenger ostati na kraju sezone ili neće.
Poslije ove sezone i raznoraznih utakmica u kojima smo dozivjeli blamaže, sasvim mi je svejedno hoće li Wenger ostati na kraju sezone ili neće.
kakva ironična sezona kad se sve uzme u obzir, ironična nema druge riječi.
Naprimjer sezona sa procentualno najviše pobjeda
, sezona u kojim smo mislim srušili rekord po broju uzastopnih pobjeda u gostima, sezona u kojoj smo se držali pola godine u vrhu i to sa finom bodovnom zalihom, igrali ozbiljan fudbal, veoma lagano rješavali utakmice , konačno dobili stabilnu odbranu (
)
I onda u 3 utakmice primiš 17 GOLOVA
, 5.6 gola po utakmici primiš, pa Bože.
Naprimjer sezona sa procentualno najviše pobjeda
I onda u 3 utakmice primiš 17 GOLOVA
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
QUARTERBACK je napisao/la:Šta reći, mene više boli onaj Giroudov promašaj kod 0-0 nego ovih 6-0. Yebo ga zivot, samo jednom ga uvaljaj u zivotu kad najvise treba, samo jednom eto, i ne mozes, ebo ga sve.
Netreba te bolit Giroudov promasaj, jednostavno on nije taj kalibar za koji nam ga Wenger predstavlja. Covjek je panj!!! Ako misli ovako nastavit, misluim sa ovom filozofijom, bilo bi bolje da ide WENGER!
Sreca vam pa igrate u najjacoj ligi na svijetu,inace bi ovo bila velika blamaza 
Najtuznije je sto ste se ove sezone imali razloga nadati necemu ... 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ni u jednoj drugoj se ovo ne bi ni desilo.autogol je napisao/la:Sreca vam pa igrate u najjacoj ligi na svijetu,inace bi ovo bila velika blamaza
Celik!3,2,2.
[quote="BadrHari"]Najtuznije je sto ste se ove sezone imali razloga nadati necemu ...
[/quote
Otkud vas braćo, zar vi niste oni fini koji ste davali svoje mišljenje dok je bila 1/8 finala LP .
Čudi me nešto od vas
Otkud vas braćo, zar vi niste oni fini koji ste davali svoje mišljenje dok je bila 1/8 finala LP .
Čudi me nešto od vas
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
O jbt život na ovoj temi najmanje pišu navijači Arsenala

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Sta cemo pisatiSkyline je napisao/la:O jbt život na ovoj temi najmanje pišu navijači Arsenala![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Rasista @Greivis u potpunosti shvata gresku Marinera jer su po njemu svi crnci , pardon , yebeni nigeri isti.
Vrijedjao je i njihov intelekt, ali necemo sad ulaziti u to.
Vrijedjao je i njihov intelekt, ali necemo sad ulaziti u to.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Arsenal ukupno primio 34 komada....17 golova su primili u duelima protiv favorita za titulu, u tri utakmice (City 6, Liverpool 5, Čelzi 6)... ostalih 17 primili u preostalih 26 kola.nedim93 je napisao/la:kakva ironična sezona kad se sve uzme u obzir, ironična nema druge riječi.
Naprimjer sezona sa procentualno najviše pobjeda, sezona u kojim smo mislim srušili rekord po broju uzastopnih pobjeda u gostima, sezona u kojoj smo se držali pola godine u vrhu i to sa finom bodovnom zalihom, igrali ozbiljan fudbal, veoma lagano rješavali utakmice , konačno dobili stabilnu odbranu (
)
I onda u 3 utakmice primiš 17 GOLOVA, 5.6 gola po utakmici primiš, pa Bože.
Protiv buranije odbrana izgleda odlicno, covjek bi rekao najbolji stoperski par... cim dođu ozbiljniji protivnici slijedi trpanje u Brazzers produkciji.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Gdje me neće boliti, da smo im zabili, znaš kakav bi to šok za njih bio, imali bi kontrolu nad utakmicom i jednostavno izvukli bi najgorem slučaju remi. Razumijem ja da on nije klasa, al yebes mu mater imas otvoren put prema golu i sutas po zemlji, pa po zraku osutaj manja je sansa odma' da ce je golman moci odbraniti.daxo je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:Šta reći, mene više boli onaj Giroudov promašaj kod 0-0 nego ovih 6-0. Yebo ga zivot, samo jednom ga uvaljaj u zivotu kad najvise treba, samo jednom eto, i ne mozes, ebo ga sve.
Netreba te bolit Giroudov promasaj, jednostavno on nije taj kalibar za koji nam ga Wenger predstavlja. Covjek je panj!!! Ako misli ovako nastavit, misluim sa ovom filozofijom, bilo bi bolje da ide WENGER!
ybg, vise sam se i navikao 3 velike utakmice u gostima ove sezone i 17 primljenih golova hljeb te yebo, pa ja da sam na wengerovom mjestu pojeo bih se od sramote
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da je Giroud dao bilo bi 6-1, nije neka razlika.
@Let nije do odbrane vec do jednog spanca u veznom redu, i jednog debilnog francuza na beku.
@Let nije do odbrane vec do jednog spanca u veznom redu, i jednog debilnog francuza na beku.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.