Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Da je panj zabio, tekma bi isla drugim tokom i nebi se drugi panj na golu onako izbrukao.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da je dao isla bi utakmica istim tokom jer tri vezna u sredini ekipe Arsenala nisu mogla politi vode njihovim protivnicima. Pojeli su ih. Na kraju bi bilo mozda 3-4:1, to je jedina razlika u odnosu na sadasnji rezultat.SamoZeljo je napisao/la:Da je panj zabio, tekma bi isla drugim tokom i nebi se drugi panj na golu onako izbrukao.
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la:Da je dao isla bi utakmica istim tokom jer tri vezna u sredini ekipe Arsenala nisu mogla politi vode njihovim protivnicima. Pojeli su ih. Na kraju bi bilo mozda 3-4:1, to je jedina razlika u odnosu na sadasnji rezultat.SamoZeljo je napisao/la:Da je panj zabio, tekma bi isla drugim tokom i nebi se drugi panj na golu onako izbrukao.
Priznaj da te panj plaća da ga braniš. Drugog objašnjenja nema, smorio si sa njim
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Kako god okrenes, da J**+ rak raka, nismo danas mogli neporazeni ostat. Sto zbog silnih povreda, sto zbog Wengerovog Mourinho kompleksa.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Et sad ti znaš da bi primili opet 6 golova cak i da smo poveli 0-1.
jbg jarane znas ga pretjerati da valja
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne placa mi niko nista, samo smijesno da je on kriv sto je Cazorla dva puta izgubio loptu i Arsenal primio golove, sto Arteta mene ne moze stic kad bi trcali jedan na jedan, sto Ox misli da je Wojo, a Sagna ne zna/smije krenuti naprijed. Sagna kad vodi loptu naprijed kao da ide u minsko polje.
Smijesno da je Giroud vecini kriv, ali nije Cazorla koji jeftino gubio lopte i nista nije uradio. A da se mozda sjete kako ovo nije Cazorli prvi put da asistira protivniku ove godine.
I na kraju, u utakmici koju je Arsenal izgubio 6-0, spic je kriv. Smijesno zar ne? A on ionako ide na kraju sezone, a ja to jedva cekam, bas da vidim koga ce tad pljuvati.
@Quarterback a kako ne bih znao? Pa prolazili su kroz sredinu kao da nasi nisu ni izasli. Mislis da bi se Arteta spametovao i bio najbolji defanzivni vezni na svijetu da su poveli? Bi, al malo sutra. Mislis da bi Cazorla dosao sebi? Da ne bi gubio lopte koje Arteta ne moze stici? Daj ba, nemojte biti smijesni. Napisao sam, Arsenal je mogao imati prednost od 3-0 i izgubio bi.
Smijesno da je Giroud vecini kriv, ali nije Cazorla koji jeftino gubio lopte i nista nije uradio. A da se mozda sjete kako ovo nije Cazorli prvi put da asistira protivniku ove godine.
I na kraju, u utakmici koju je Arsenal izgubio 6-0, spic je kriv. Smijesno zar ne? A on ionako ide na kraju sezone, a ja to jedva cekam, bas da vidim koga ce tad pljuvati.
@Quarterback a kako ne bih znao? Pa prolazili su kroz sredinu kao da nasi nisu ni izasli. Mislis da bi se Arteta spametovao i bio najbolji defanzivni vezni na svijetu da su poveli? Bi, al malo sutra. Mislis da bi Cazorla dosao sebi? Da ne bi gubio lopte koje Arteta ne moze stici? Daj ba, nemojte biti smijesni. Napisao sam, Arsenal je mogao imati prednost od 3-0 i izgubio bi.
Celik!3,2,2.
Stari netreba te bolit i da je dao ono izgubili bi, jednostavno nam puno kvalitetnih igraca fali sto zbog povreda sto ih jednostavno nemamo u kadru!! Mene isto ovaj poraz boli ali se jedenostavno nadam da ce ovo bit pokazatelj da se moraju dovodit kvalitetni igraci inace nas nema nigdje pozzz...QUARTERBACK je napisao/la:Gdje me neće boliti, da smo im zabili, znaš kakav bi to šok za njih bio, imali bi kontrolu nad utakmicom i jednostavno izvukli bi najgorem slučaju remi. Razumijem ja da on nije klasa, al yebes mu mater imas otvoren put prema golu i sutas po zemlji, pa po zraku osutaj manja je sansa odma' da ce je golman moci odbraniti.daxo je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:Šta reći, mene više boli onaj Giroudov promašaj kod 0-0 nego ovih 6-0. Yebo ga zivot, samo jednom ga uvaljaj u zivotu kad najvise treba, samo jednom eto, i ne mozes, ebo ga sve.
Poslije ove sezone i raznoraznih utakmica u kojima smo dozivjeli blamaže, sasvim mi je svejedno hoće li Wenger ostati na kraju sezone ili neće.
Netreba te bolit Giroudov promasaj, jednostavno on nije taj kalibar za koji nam ga Wenger predstavlja. Covjek je panj!!! Ako misli ovako nastavit, misluim sa ovom filozofijom, bilo bi bolje da ide WENGER!![]()
ybg, vise sam se i navikao 3 velike utakmice u gostima ove sezone i 17 primljenih golova hljeb te yebo, pa ja da sam na wengerovom mjestu pojeo bih se od sramote
nemožeš s pahuljicama na brda,ali to voajer nemože skužiti,lik izgubi 20 tekmi na istu foru i on opet izvede debilnu postavu,naši vezni su se odbijali od njihovih kao od kamena,ali on će umjesto dmf-a kupiti opet ofenzivnog veznog i tako u krug
I vi Giroudu yebete ko da je prazan gol promasio. Cech sjajno intervenisao to je to.
Mislim da ovdje trazite zrtvu nekakvu samo da ne bude Wenger krivac.
Mislim da ovdje trazite zrtvu nekakvu samo da ne bude Wenger krivac.
Slazem se s tobom oko sviju ali molim te samo skontaj da su vecina nasih igraca panjevi, ali Arteta i Giroud su stv panjine!!AllGunsBlazing je napisao/la:Ne placa mi niko nista, samo smijesno da je on kriv sto je Cazorla dva puta izgubio loptu i Arsenal primio golove, sto Arteta mene ne moze stic kad bi trcali jedan na jedan, sto Ox misli da je Wojo, a Sagna ne zna/smije krenuti naprijed. Sagna kad vodi loptu naprijed kao da ide u minsko polje.
I ne odbijali se od Matica i Luiza. Do zadnje linije nisu ni uspjeli doci.
A ovi koji brane Girouda, nek opet pogledaju onu priliku i nacin na koji je osutao. Sve ce vam biti jasno.
A ovi koji brane Girouda, nek opet pogledaju onu priliku i nacin na koji je osutao. Sve ce vam biti jasno.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma jest to, upravu si sto se toga tice jbg, sve je to tako al samo sam rekao da me vise boli Giroudov promasaj kod 0-0 nego ovih 6-0, yebem ga ja morao je ono dati kako god okrenes.
A za Traktora sam davno prestao trošiti riječi, jbg frajer je kanta realno al sta mozemo kad kod Wengera igra vaznu ulogu u timu.
Ma realno je da sve njih boli qrc za svim ovim, jer da ih ne boli trcali bi i borili se i udarali se i krvili se na terenu, al jok ba, ni oznojili se nisu a pare stizu na racune, ha ja sta ih boli kara sto se navijaci nerviraju.. nista njima sveto nije sto se arsenala tice, nista.
A za Traktora sam davno prestao trošiti riječi, jbg frajer je kanta realno al sta mozemo kad kod Wengera igra vaznu ulogu u timu.
Ma realno je da sve njih boli qrc za svim ovim, jer da ih ne boli trcali bi i borili se i udarali se i krvili se na terenu, al jok ba, ni oznojili se nisu a pare stizu na racune, ha ja sta ih boli kara sto se navijaci nerviraju.. nista njima sveto nije sto se arsenala tice, nista.
Gol razlika iz tri tekme protiv "najvecih" 0-22 haha
bez uvrede, al i Avdukic moze branit protiv kikiriki ekipa (da ne kazem i ja), ako ti svaki put sve ulazi protiv jacih ekipa koje se ne brane, onda je red da promijenis golmana. Lahko je blistat protiv ekipa koje osutaju 3 puta u toku utakmice i to sve pileci sutevi.
Ako ne kupe Asmira Begovica nek se ubiju, ne mogu ovako nista.
bez uvrede, al i Avdukic moze branit protiv kikiriki ekipa (da ne kazem i ja), ako ti svaki put sve ulazi protiv jacih ekipa koje se ne brane, onda je red da promijenis golmana. Lahko je blistat protiv ekipa koje osutaju 3 puta u toku utakmice i to sve pileci sutevi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
hahahaDeeWa je napisao/la:Gol razlika iz tri tekme protiv "najvecih" 0-22 haha
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma sve to, al kako Arsenal reaguje na kontre, smijesno. Samo Wojo, Pero i Kos ostaju. Bekovi Bog zna gdje, a Arteta i ne moze i da hoce.
Kakav ba Asmir sta vam je? Ne budite smijesni.
Kakav ba Asmir sta vam je? Ne budite smijesni.
Celik!3,2,2.
- Ozymandias
- Kontakt:
Jbga moglo se vidjeti gdje ovo vodi. Nasi patuljci iz veznog reda idu na Luiza, Matica, Cahilla, Terryja
Tezak poraz ali jbga nije da nismo navikli
Tezak poraz ali jbga nije da nismo navikli
pa panj ju nije opće zahvatio kak treba,on je pola trave roknuo ,usro se u gaće kad je dobio loptu,ali imao je i prošle sezone protiv chelsea komičnih situcaija,na emiratesima zaobiđe čeha i rokne loptu u zadnji red tribina,a kod njih s 7 metara sam pukne u korner zastavicu 
- Ozymandias
- Kontakt:
Ma Giroud je dokurcio i Bogu i narodu sa svojim promasajima. Kad mi lik isplazi onu jezicinu nakon promasenog zicera tacno bih monitor razbio.
Vise faktora vodi do blamaze, ne samo golman. Vezni red nam se nije sastavio sa loptom, odbrani su lopte kroz usi prolazile, a niko iz napada se nije vracao da pomogne. Premalo smo trcali, mislim da ekipa nije ni 50 km pretrcala. Previse pogresnih pasova Artete i Cazorle na 20m od gola pa na dalje. Nisu se ni sekunde potrudili da pokusaju stici rezultat kad samo imali svih 11 igraca. Na sve ovo dodaj golmana koji se uklopio u sivilo, i eto ti recepta za katastrofu, sto smo danas dozivjeli.
- Aanonymous
- Kontakt:
Eto kad se pogleda tabela nakon ovog kola stvari idu u ocekivanom smjeru..
Arsenal je 4 na tabeli
Arsenal je 4 na tabeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.