S-Y-L-A-R je napisao/la:Šuti, imamo bolje šanse od Čelika samo što su oni u boljoj formi
Kakvo je stanje s licencom ?
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
S-Y-L-A-R je napisao/la:Šuti, imamo bolje šanse od Čelika samo što su oni u boljoj formi
Ovo je jedna od situacija sto nije adekvatno razmotrena u pravilniku.No posto je LJuman ipak odigrao utakmicu (Mada na pogresne parove) po pravilu njemu se ne pise izostanak sto bi bilo logicno da ne ide ni sluzbeni rezultat vec da se pise postojeci rezultat.csh je napisao/la:Može li neko iz saveza da pojasni situaciju oko naše tekme
Jel @Zodiac tražio "izmjenu"...Nikad čuo za Forstera, nisam upućen u situaciju?Padovan je napisao/la:Forster je novi igrač Joint_fc umjesto igrača @Profesor!
Kad se nise sjetili zamijeniti igrača 10 kola, onda savez mora reagovati, ovaj vam Profesor nije odigrao samo 1 kola i svako malo suspenzija.BeyKopites je napisao/la:Jel @Zodiac tražio "izmjenu"...Nikad čuo za Forstera, nisam upućen u situaciju?Padovan je napisao/la:Forster je novi igrač Joint_fc umjesto igrača @Profesor!
Nisam ja kapiten pa da mijenjam igrače, Zodiac se pitaPadovan je napisao/la:Kad se nise sjetili zamijeniti igrača 10 kola, onda savez mora reagovati, ovaj vam Profesor nije odigrao samo 1 kola i svako malo suspenzija.BeyKopites je napisao/la:Jel @Zodiac tražio "izmjenu"...Nikad čuo za Forstera, nisam upućen u situaciju?Padovan je napisao/la:Forster je novi igrač Joint_fc umjesto igrača @Profesor!
Pa ako si član ekipe i ti se pitaš pošalješ pp kapiten da aminuje igrača i stvar riješena, ovako samo sebi štetite, Forster od slijedećeg kola može tipovati, jer je Profesor zaradio suspenziju za naredno.BeyKopites je napisao/la:Nisam ja kapiten pa da mijenjam igrače, Zodiac se pita
I može li Forster odmah odigrati ovo kolo il' mora čekati do sljedećeg*?
Neka odigra, ubačen umjesto EdinTM87!LjumanM95 je napisao/la:@Vandelanoite je novi igrač Backspace Uniteda. Kako će @Marsal po svemu sudeći propustiti još 1 kolo morao sam naći barem jednog igrača.
,+,+,
,
,
,