zesa je napisao/la:Izvinjavam se sto cu malo mimo teme: ima li neka firma u banovicima da radi montazne kuce? Jos jedno izvinjenje i hvala
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
LloriS je napisao/la:zesa je napisao/la:Izvinjavam se sto cu malo mimo teme: ima li neka firma u banovicima da radi montazne kuce? Jos jedno izvinjenje i hvala![]()
![]()
![]()
![]()
Ima li neko broj da naručim dvije tone uglja
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys

Bravo za momke koji su radili. Ovo bi napokon moglo biti nešto ozbiljnije.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Čuj toLjumanM95 je napisao/la:Kakav gubitnički mentalitet ova ekipa ima, nevjerovatno. Ne mogu sačuvati pišljivi bod protiv posljednjeplasirane ekipe. Sva sreća sad slijedi malo lakši raspored, Gradina i Troglav kući, što se mora, ali jednostavno mora pobijediti pa onda 2 relativno laka gostovanja kod Mladosti i Igmana i uz dužno poštovanje ovim klubovima ipak je to najbolja prilika za gostujuće bodove. Mada, sa ovakvom igrom bi trenutno bod(ove) mogli uzeti vjerovatno samo protiv Troglava.
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Na današnjem sastanku je odlučeno...Čestitke na osvojena tri boda !! 
OFK Gradina Srebrenik
Čim se kravataši udruže zna se šta je u pitanju. Čestitke komšije !Brcko87 je napisao/la:Na današnjem sastanku je odlučeno...Čestitke na osvojena tri boda !!
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Drago mi je da je tako,mogli bi bit bodovi spasa za Budućnost. Ako znamo da ovog ima u svakom kolu u ovoj ligi,što se ne bi onda komšijama pomoglo,a Gradina neće ispast,imaju ekipu koja bez problema i muke može osigurati opstanak.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
samolukavac
- Kontakt:
Družba je družba, služba je služba, na kraju 1-0 za domaćina i bijeg iz opasne zoneBrcko87 je napisao/la:Na današnjem sastanku je odlučeno...Čestitke na osvojena tri boda !!
Utakmica je bila takva da je bilo evidentno da je pao neki dogovor. Gosti bezvoljni i tromi, nisu ni pokušavali napraviti nešto, mi standardno bez igre i sa ponovo nevjerovatno glupim selektiranjem igrača. Na početku par oštrih startova čisto da se malo prikrije dogovor.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Benjo je bio na utakmici i moze potvrditi da su igraci Gradine usli opusteno u utakmicu. Nasi bez ideje kako uci u sesnaesterac a kamoli pucati na gol. Ovako ako nastave, nece na dobro izaci. Hvala Srebrenik.
1947!
Sad nešto kontam, pa mi do gola nismo imali ozbiljniju priliku.
Čestitke mada se sve zna
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam kakve vi priče ovde širite, dezinformacije.
Evo ja sad sa utakmice, očigledno je bilo da su se naši zadovoljili porazom od 1-0 i tako morali zatvoriti sve pristupe golu da ne bi došlo do većeg debakla. Tako da smo drugo poluvrijeme igrali sa 3. stopera
Evo ja sad sa utakmice, očigledno je bilo da su se naši zadovoljili porazom od 1-0 i tako morali zatvoriti sve pristupe golu da ne bi došlo do većeg debakla. Tako da smo drugo poluvrijeme igrali sa 3. stopera
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sarkazam ti nije jača strana.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne znam kakve vi priče ovde širite, dezinformacije.
Koji si ti derpe, ja te zovem iz kladionice ti ništa, smiješ se onim levatima.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ljudi telefon izmisliliLjumanM95 je napisao/la:Sarkazam ti nije jača strana.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne znam kakve vi priče ovde širite, dezinformacije.
Evo ja sad sa utakmice, očigledno je bilo da su se naši zadovoljili porazom od 1-0 i tako morali zatvoriti sve pristupe golu da ne bi došlo do većeg debakla. Tako da smo drugo poluvrijeme igrali sa 3. stopera![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Jest, al' ljudi neće da dopune.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ljudi telefon izmisliliLjumanM95 je napisao/la:Sarkazam ti nije jača strana.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne znam kakve vi priče ovde širite, dezinformacije.
Evo ja sad sa utakmice, očigledno je bilo da su se naši zadovoljili porazom od 1-0 i tako morali zatvoriti sve pristupe golu da ne bi došlo do većeg debakla. Tako da smo drugo poluvrijeme igrali sa 3. stopera![]()
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Dubro je to danas proslo,cestitam i jednima i drugima! 
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Da nam Vi niste sta uplatiliGorki je napisao/la:Čestitke komšije na bodu
1947!
Trenutno korisnika/ca: schalke, tuzlanskinacin i 18 gostiju.