Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ne vidis ti sine dalje od nosazlatniljiljan89 je napisao/la:joj navijaca i govana
najgori navijaci ubjedljivo u bosni

i njemu se treba zahvaliti na kraju sezone čak i ako titulu osvojimo,lave nisi ti za Želju,hvala ti na svemu što si uradio za klub al bolje ti je kad si pomoćni trener,još da dodam da su me navijači razočarali,ono navijanje je dno dna ako cemo iskreno,trebamo svi da damo klubu podršku i kad mu ne ide..
  i njemu se treba zahvaliti na kraju sezone čak i ako titulu osvojimo,lave nisi ti za Želju,hvala ti na svemu što si uradio za klub al bolje ti je kad si pomoćni trener,još da dodam da su me navijači razočarali,ono navijanje je dno dna ako cemo iskreno,trebamo svi da damo klubu podršku i kad mu ne ide..joey je napisao/la:SAMO DA OSTAVIM JEDAN KLASICNI BOSANSKI KOMENTAR NAKON SVAKE UTAKMICE.
U SLUCAJU NASE POBJEDE PITARI PISU : "NAMJESTENO"
U SLUCAJU PORAZA MI PISEMO "PRODANO".
VAZDA BILO.
 Siroki nas razbio..Ne znam sta je bilo teze gledati,golove koje je zabijao Siroki ili nasu nemoc u napadu i na sredini terena..Prvi gol frajer jednim potezom izbaci bar 6 nasih igraca,3 gol Bogdanovic pade u kljucnom momentu..Jbg..
 Siroki nas razbio..Ne znam sta je bilo teze gledati,golove koje je zabijao Siroki ili nasu nemoc u napadu i na sredini terena..Prvi gol frajer jednim potezom izbaci bar 6 nasih igraca,3 gol Bogdanovic pade u kljucnom momentu..Jbg..  

Dijaspora salje svoj glas..AeGon099 je napisao/la:STIDITE SE !

ne prebacuj na igrace....stidi sefarukzidane je napisao/la:ova ekipa zelje nema kvalitet i to je to,,,da kojim slucajem prvenstvo sada pocinje,,,na kraju istog bi bili oko desete pozicije,,to je realnost

nazivaj stvari pravim imenom,a ne neka prica o kvaliteti ili nekvaliteti.
  nazivaj stvari pravim imenom,a ne neka prica o kvaliteti ili nekvaliteti.
jesi siguran u to ?DzoleZeljo je napisao/la:Dijaspora salje svoj glas..AeGon099 je napisao/la:STIDITE SE !
Koji si ti idiot i svi oni ostali takvi kao ti...DzoleZeljo je napisao/la:Dijaspora salje svoj glas..AeGon099 je napisao/la:STIDITE SE !