NeretvanskaPastrmka je napisao/la:1 Siroki
2 Sarajevo
3 Zeljo
15 Rudar
16 Leotar
Moja prognoza nakon detaljno pregledanog rasporeda svih ekipa
KUP VELEZ
Pastrmka meštre ,bogme si se negdje u mulj uvalio
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:1 Siroki
2 Sarajevo
3 Zeljo
15 Rudar
16 Leotar
Moja prognoza nakon detaljno pregledanog rasporeda svih ekipa
KUP VELEZ
Ne bih da prisjedam na muku,jer znam da vam nije lako,ali na ovo sam mislio prije dva tjedna.Svako kolo će biti sve zanimljivije i zanimljivije.Ja tek sada žalim za bodovima sa Grbavicezrinja05 je napisao/la:U pravu si ali mislim da za dva-tri kola nećeš biti tako dobro raspoložen a željo neće biti tako dobro plasiran.RiverPlate je napisao/la:Realno Mladost iz Obarske hit proljeća4 boda na veoma teškim gostovanjima, Sarajevo najviše razočaralo, samo jedan bod, moj Željezničar uprkos lošim partijama plus 5
ko zna zna
OdStruke je napisao/la:Kaže, ubi ih Lištica k'o Kuduz Bademu.
Ma ne sekiram se ja ni najmanje za nas..Mi smo 99% već u polufinalu kupa,a u prvenstvu, i kad igramo loše pobjeđujemo .A još imamo dobar raspored a naročito u gostima dvije lake utakmice sa Leotarom i onu u zadnjem koluNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haloooo veliki hercegovacki derbi![]()
![]()
nemoj se sekirat. Mozda dohvatite evropu ako izbjegnete Rodjene u polufinalu
![]()
![]()
Sjecam se trica i cetvrtica protiv vas. Nama dosta i dva razlike. I beze ti je tako nazivat renomirani BH klub kakav je Celik. Ipak su ljudi igrali dok vi niste ni postojalizrinja05 je napisao/la:Ma ne sekiram se ja ni najmanje za nas..Mi smo 99% već u polufinalu kupa,a u prvenstvu, i kad igramo loše pobjeđujemo .A još imamo dobar raspored a naročito u gostima dvije lake utakmice sa Leotarom i onu u zadnjem koluNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haloooo veliki hercegovacki derbi![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ali kako igrate kući ne znam baš hoćete li vi stići do polufinala kupa, de se malo potrudite protiv Fukušime pa da igramo finale prije finala.Bistro pastrmko , bistro.
Ja mislim da je 1905 godina bila prije 1945 ili se varamNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sjecam se trica i cetvrtica protiv vas. Nama dosta i dva razlike. I beze ti je tako nazivat renomirani BH klub kakav je Celik. Ipak su ljudi igrali dok vi niste ni postojalizrinja05 je napisao/la:Ma ne sekiram se ja ni najmanje za nas..Mi smo 99% već u polufinalu kupa,a u prvenstvu, i kad igramo loše pobjeđujemo .A još imamo dobar raspored a naročito u gostima dvije lake utakmice sa Leotarom i onu u zadnjem koluNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haloooo veliki hercegovacki derbi![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ali kako igrate kući ne znam baš hoćete li vi stići do polufinala kupa, de se malo potrudite protiv Fukušime pa da igramo finale prije finala.Bistro pastrmko , bistro.
imam skoro isti osjecaj,jedino bih mozda zeljo i zrinjski mogli zamjeniti mjesta,a u finalu kupa Siroki i Velez,i u ovom slucaju ako Siroki bude prvak Velez bi automatski iso u Evropu(bez obzira hoce li osvojiti kup ili nece)Nadam se ovakvom raspletupisac je napisao/la:Moja predvidjanja za kraj:
1. Siroki
2. Sarajevo
3. Zrinski
4. Zeljeznicar
1.Zrinjskipisac je napisao/la:Moja predvidjanja za kraj:
1. Siroki
2. Sarajevo
3. Zrinski
4. Zeljeznicar
Zar nije UEFA donijela pravilo po kojem vise finalista Kupa ne moze u Europu, vec samo osvajac. Ako je osvajac obezbijedio preko tablice onda njegovo mjesto zauzima prvi na tablici koji je ispod linije za Europu, u slicaju PL onaj cetvrtoplasirani tim. Mislim da je to rijeseno i da od ove sezone stupa na snagu ako se ne varam, ali me ne uzimajte za rijec.rodjak je napisao/la:imam skoro isti osjecaj,jedino bih mozda zeljo i zrinjski mogli zamjeniti mjesta,a u finalu kupa Siroki i Velez,i u ovom slucaju ako Siroki bude prvak Velez bi automatski iso u Evropu(bez obzira hoce li osvojiti kup ili nece)Nadam se ovakvom raspletupisac je napisao/la:Moja predvidjanja za kraj:
1. Siroki
2. Sarajevo
3. Zrinski
4. Zeljeznicar
Ma rodjak PROOOOCCVVJJEEEEEETAAAAALLAAA BIIIJJEEEELLAAA LALA VELEZ NOOOSI KUP MARSALArodjak je napisao/la:imam skoro isti osjecaj,jedino bih mozda zeljo i zrinjski mogli zamjeniti mjesta,a u finalu kupa Siroki i Velez,i u ovom slucaju ako Siroki bude prvak Velez bi automatski iso u Evropu(bez obzira hoce li osvojiti kup ili nece)Nadam se ovakvom raspletupisac je napisao/la:Moja predvidjanja za kraj:
1. Siroki
2. Sarajevo
3. Zrinski
4. Zeljeznicar
Ma svaka tebi čast druže na prognozi, ništa ti meni na muku ne sjedaš, kad sam preživio period od 2005-2009 sa Željom sve ću preživjetizrinja05 je napisao/la:Ne bih da prisjedam na muku,jer znam da vam nije lako,ali na ovo sam mislio prije dva tjedna.Svako kolo će biti sve zanimljivije i zanimljivije.Ja tek sada žalim za bodovima sa Grbavicezrinja05 je napisao/la:U pravu si ali mislim da za dva-tri kola nećeš biti tako dobro raspoložen a željo neće biti tako dobro plasiran.RiverPlate je napisao/la:Realno Mladost iz Obarske hit proljeća4 boda na veoma teškim gostovanjima, Sarajevo najviše razočaralo, samo jedan bod, moj Željezničar uprkos lošim partijama plus 5
ko zna zna
.
Nisam ni ja siguran ali znam da su nesto pricali o tome,jesu li sta donijeli novo ne znam.Jer do sada je finalista isao u Evropu samo ako je pobjednik kupa ujedno i prvak drzave.Ako neko zna 100% neka kazeSignore je napisao/la:Zar nije UEFA donijela pravilo po kojem vise finalista Kupa ne moze u Europu, vec samo osvajac. Ako je osvajac obezbijedio preko tablice onda njegovo mjesto zauzima prvi na tablici koji je ispod linije za Europu, u slicaju PL onaj cetvrtoplasirani tim. Mislim da je to rijeseno i da od ove sezone stupa na snagu ako se ne varam, ali me ne uzimajte za rijec.rodjak je napisao/la:imam skoro isti osjecaj,jedino bih mozda zeljo i zrinjski mogli zamjeniti mjesta,a u finalu kupa Siroki i Velez,i u ovom slucaju ako Siroki bude prvak Velez bi automatski iso u Evropu(bez obzira hoce li osvojiti kup ili nece)Nadam se ovakvom raspletupisac je napisao/la:Moja predvidjanja za kraj:
1. Siroki
2. Sarajevo
3. Zrinski
4. Zeljeznicar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.