NK Široki Brijeg

adoni
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la adoni » 22 mar 2014, 18:52

Cestitam,sasvim zasluzena pobjeda i nikako previsoka kako neki pokusavaju reci..i da ste dali jos gol-dva bilo bi zasluzeno..puno srece u nastavku.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 22 mar 2014, 18:54

Svaka vam čast, više nego zasluženo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 mar 2014, 18:54

Cestitke na velikoj pobjedi i vidimo se za 2 tjedna :) ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 mar 2014, 19:00

Hvala svima na cestitkama! Ne znam sta bih rekao u ovom momentu, osim da ispade rutinski. Detaljniji osvrt valjda kasnije, u svakom slucaju zasluzena pobjeda protiv indisponiranog protivnika, bili smo bolji u svim segmentima igre, bravo momci, svaka cast, jos jedna vrijedna, velika pobjeda!

Eh gdje bi mi bili na tabeli da se ne ''j.ebemo'' u ''malim utakmicama'', sa svima ostalima imamo malo je reci pozitivan skor. Steta. Ali sta je tu je, idemo to osvojiti ove godine, prilika koja se ne propusta!
...Život za Široki...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 mar 2014, 19:03

Iskrene čestitke. Pisao sam na našoj temi, ali moram i ovdje ponoviti, svaka čast igračima Širokog kao i treneru na prikazanoj igri i taktici.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 22 mar 2014, 19:08

Hvala vam na cestitkama ;)

Presretan sam,odlicna igra nasih,ne znam koga bih izdvojio,svi su odigrali za deset,od golmana pa do napada :)

Sad slijedi Olimpic,kao sto rece Musa igrat ce izmjenjen sastav u odnosu na danasnju utakmicu,valjda necemo prosuti 2-0 :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 22 mar 2014, 19:12

svaka cast na kvaliteti kojoj posjedujete. mislim da ste najbolja ekipa u BiH u velikim utakmicama i ekipa koja mozda najvise kiksa u manjim utakmicama. jednog dana bih volio doziviti da Celik igra kao Siroki.

Sarajlije, Mostarci pa donekle i Zenicani bjezite eto Sirokog

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 mar 2014, 19:12

Tako, tako. 8-)

Šteta što nisam bio u prilici gledati. Još veća šteta što se ispustiše bodovi na Piroti.

Fantastičan raspored do kraja, daleko najteža utakmica je Zrinjski, a s Olimpicom se da dogovorit u zadnjem kolu ako zatreba. :D
Hayley <3

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 22 mar 2014, 19:16

Svaka vam cast. Ne pamtim kad je Zeljo izgubio sa 3-0 na Grbavici.

Igrali ste savrseno i zelim vam puno srece u nastavku. Ako nam titula nije sudjena, neka je vi osvojite jer je zasluzujete
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 22 mar 2014, 19:24

Cestitke i od mene.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 mar 2014, 19:29

slika

Najbolji napad, najbolja gol razlika i najbolja smo momcad od svih u vrhu tabele.

Raspored do kraja :

24. 29.03.14. NK Široki Brijeg - FK Radnik B.
25. 05.04.14. HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg
26. 12.04.14. NK Široki Brijeg - FK Slavija
27. 19.04.14. NK Široki Brijeg - FK Borac
28. 26.04.14. FK Leotar - NK Široki Brijeg
29. 04.05.14. NK Široki Brijeg - NK Čelik
30. 10.05.14. FK Olimpic - NK Široki Brijeg

Ovo jednostavno NE SMIJEMO propustiti!

Sve doma bez ikakvog pogovora dobiti, jedino tesko gostovanje u Mostaru, a do gostovanja Olimpicu se nadam da ce vec ionako sve biti rijeseno.
...Život za Široki...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 mar 2014, 19:30

Cestitam na pobjedi :)

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 22 mar 2014, 19:37

Sarajevo-Široki 1-2
Velež-Široki 0-3
Borac-Široki 0-0
Čelik-Široki 0-2
Željezničar-Široki 0-3

Još su od jačih ostali Zrinjski i Olimpik u gostima.

Ali zato gostovanja kod Zvijezde, Viteza, Slavije, Travnika su prosla bez ijednog boda :? sreca pa ih nema više

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 mar 2014, 19:45

Cestitke i od mene... ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 mar 2014, 19:46

Mi da smo uzeli jos makar 4 boda gdje smo ''morali'', a morali smo, vec sada bi bili prvaci, uvjeren sam.

No, kao sto rekoh, to je vec neka druga prica. Da se igra samo sa protivnicima iz gornjeg doma, bili bi prvaci maltene svake godine. No, trofeji se najcesce osvajaju na malim utakmicama, i to dobro treba utuviti svima u glavu i prestati se blamirati kod ispodprosjecnih (bez ikakve uvrede bilo kome) momcadi, kad je evidentno da se moze sve kad se hoce.
Doduse, priznati cu da su tereni i uvjeti cesto losiji kod tih ekipa i dosta veliku ulogu igra faktor pripreme, manjka podcjenjivanja protivnika i mogucnosti za odigrati susret hladne glave bez da nasjedas na kojekakve provokacije, grubosti ili natjeravanje protivnika da igras njegovu igru, kad je jasno da mozes na bilo kojem terenu sa svojim veznim redom nametnuti svoj ritam i svoju igru.
...Život za Široki...

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 22 mar 2014, 19:48

Čestitam mom sience fiction :mrgreen: drugu Fidelisu na veoma zasluženoj pobjedi Širokog, sretno u nastavku prvenstva!
Grbavica naš je Hram!!!

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 22 mar 2014, 19:50

ŠB_Fidelis je napisao/la:Podcjenjujes Zeljeznicar, jako, i to bez ikakve potrebe i osnove, to je jedan vrlo respektabilan protivnik.
Bit ce to jako teska i tvrda utakmica, kao i vecina na Grbavici izmedju te dvije ekipe imam dojam.
Medjutim, ako zabijemo prvi, mislim da necemo izgubiti, a imamo i realne sanse nadati se i sva tri boda.
Na pobjedu u tom susretu svakako treba ici, o tome spora nema, nadam se da ce i ekipa biti postavljena ofenzivno s tim ciljem, a kako ce to sve skupa izgledati i zavrsiti, treba docekati pa vidjeti.
Prijatelju ja nikad nikoga nisam podcjenio, Želju sam cak sto vise uvijek cijenio. Nadam se da ti je nakon ove vecerasnje utakmice dosta stvari jasnije. Samo neke gluposti su utjecala da Široki ove sezone ne bježi svima 15 bodova ;)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 mar 2014, 19:52

Čestitke momci, ubili ste nas k'o niko u ligi u zadnjih par godina, prezasluženo, šteta samo što je 3 razlike...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 mar 2014, 19:56

ljutinar je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Podcjenjujes Zeljeznicar, jako, i to bez ikakve potrebe i osnove, to je jedan vrlo respektabilan protivnik.
Bit ce to jako teska i tvrda utakmica, kao i vecina na Grbavici izmedju te dvije ekipe imam dojam.
Medjutim, ako zabijemo prvi, mislim da necemo izgubiti, a imamo i realne sanse nadati se i sva tri boda.
Na pobjedu u tom susretu svakako treba ici, o tome spora nema, nadam se da ce i ekipa biti postavljena ofenzivno s tim ciljem, a kako ce to sve skupa izgledati i zavrsiti, treba docekati pa vidjeti.
Prijatelju ja nikad nikoga nisam podcjenio, Želju sam cak sto vise uvijek cijenio. Nadam se da ti je nakon ove vecerasnje utakmice dosta stvari jasnije. Samo neke gluposti su utjecala da Široki ove sezone ne bježi svima 15 bodova ;)
Sve OK, mada ja sam mislio vise u generalnom smislu, u zadnje vrijeme tj., treba respektirati sta su sve napravili zadnjih godina i ne bih podcjenjivacki usao u susret protiv momcadi koja je pokazala da ima pobjednicki mentalitet, a to je nekad, odnosno jako cesto, i presudno, kao sto i sam znas iz ne tako davnih primjera. ;)

Ovo veceras, ako cemo realno, je malo tko ocekivao. Ja prvi sam ocekivao pobjedu, ali u jednoj tvrdoj utakmici, jedan razlike max, a ovo je vec bilo nesto posve drugo, to ipak ostavljam najvecim optimistima i presretan sam sto su igraci opravdali takva razmisljanja, svaka cast.
Da nismo glupi kao sto jesmo, prvenstvo bi vjerojatno bilo vec rijeseno, ali evo ovako se treba jos krvnicki potruditi pa dokazati da smo ove godine zaista najbolja momcad u ligi.
Ovako, idemo to lijepo vani sada proslaviti. :)

RiverPlate je napisao/la:Čestitam mom sience fiction :mrgreen: drugu Fidelisu na veoma zasluženoj pobjedi Širokog, sretno u nastavku prvenstva!

Hvaala, ovo je bilo cisto Interstellar putovanje na Grbavicu veceras, wormhole style. :mrgreen:
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 22 mar 2014, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 22 mar 2014, 19:57

E jeste ubili brašno u nama... al' u potpunosti zasluženo i čestitam vam na pobjedi ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zeljoo1921 i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []