Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Nisam zadovoljan prije izvlacenja sam prizeljkivo da se izbjegnu Real,Barsa i naravno Bayern ali sta je tu je ova ekipa se sigurno moze nositi sa Barcelonom i vjerujem da ce dati sve od sebe.
Hajd bar ce citav madrid navijati za vas. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Kako da nece ne znam sto mislis da navijaci Reala mrze manje Atletico od Barcelone pri tome mislim na navijace u Spaniji a ne ove cirkusante ovde.bparena je napisao/la:Hajd bar ce citav madrid navijati za vas.
Ima nas kojim je draža Barca od Atletica.soe je napisao/la:Kako da nece ne znam sto mislis da navijaci Reala mrze manje Atletico od Barcelone pri tome mislim na navijace u Spaniji a ne ove cirkusante ovde.bparena je napisao/la:Hajd bar ce citav madrid navijati za vas.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
al ga i ti trolaš muckiKawhi je napisao/la:Ima nas kojim je draža Barca od Atletica.soe je napisao/la:Kako da nece ne znam sto mislis da navijaci Reala mrze manje Atletico od Barcelone pri tome mislim na navijace u Spaniji a ne ove cirkusante ovde.bparena je napisao/la:Hajd bar ce citav madrid navijati za vas.
Napisah i na temi o LP - mislim da su ovdje šanse 50/50....Atletico ispisuje svoju historiju u ovim utakmicama, igraju odlicno ove sezone, plus imaju vrhunskog motivatora u Simeoneu. Definitivno je da im motiva nece nedostajati. Ako prođu Barcu, ionako veliko samopouzdanje, ce im se podici do neba - želit ce finale LP
Barca ce morati dati sve od sebe za prolaz. Moguce je da jedna minijatura Messija ili Coste prelomi prolaz dalje.
Ne trolam.19890832978 puta mi je teže pao poraz od njih u prvom dijelu sezone.Tada mi je bilo svejedno kako će završiti sezona,htio sam odmah otjerati Carla.
Ja mislim da će Atletico proći dalje.Vratiće im se za superkup.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Moj brate, Carlo je nešto najbolje što vam se moglo desiti u zadnjih 10 godinaKawhi je napisao/la:Ne trolam.19890832978 puta mi je teže pao poraz od njih u prvom dijelu sezone.Tada mi je bilo svejedno kako će završiti sezona,htio sam odmah otjerati Carla.
Idealan trener za ovu trenutnu konstrukciju Reala.....ako je Perez napravio more fula u transferima igraca, sa njim je ub'o ko nikad dosad
on topic....ne znam hoce li im se vratiti za superkup, ali je sasvim moguce da gledamo dvije jako tvrde utakmice kakve su i bile u superkupu....ko što gledam, Messi ili Costa sa nekim svojim napadima "ludila" ce prelomiti prolaz.
Samo da ne bude prljavštine i ciganluka na terenu
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 mar 2014, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Vas dvojica zaboravili da je ovo Club Atletico de Madrid pdf 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
halalibparena je napisao/la:Vas dvojica zaboravili da je ovo Club Atletico de Madrid pdf
halalosumlet3 je napisao/la:halalibparena je napisao/la:Vas dvojica zaboravili da je ovo Club Atletico de Madrid pdf
- IlCapitano
- Kontakt:
Mislim 40 milijuna, ima ugovor do 2017.IlCapitano je napisao/la:Na koliko se Arda cijeni?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Golčina kapitena, par minuta nakon isključenja Bryana 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nova pobjeda upisana, Gabi majstor ponovo zabio golčinu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Contentissimo
- Kontakt:
nadam se da cete uzeti primeru, dosta je vise ovih sminkera, kako madridskih(bijelih
) tako i katalonskih 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Nadam se da ce Choleovi ratnici do kraja zadrzati lidersku poziciju i da ce konacno u Spaniji prekinuti desetogodisnju dominaciju Real-a i Barce...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
E neka sam konačno doživio i da Atletico u ovom dijelu sezone predvodi ligu.Kako bi to lijepo bilo da se uzme naslov...
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
ATLÉTICO - GRANADA
Koji tu rezultat ocekujemo
Po meni 4+ (2 Costa, 1 Koke, 1 Turan )
Samo da je pobjeda, dosta i 1-0GracanicaAA je napisao/la:ATLÉTICO - GRANADA
Još da je i na San Mamesu pobjedit u subotu, do kraja sezone su teška gostovanja(Bilbao, Valencija, Barca) i treba izvući što bolje rezultate u borbi za naslov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.