FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoplaviii
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoplaviii » 22 mar 2014, 22:05

MrRiccoli je napisao/la:
pitic je napisao/la:Nakon ove sramote moram da neke stvarčice da napišem.

Ipak su upravo sada počela pitanja ona prava da se postavljaju od strane navijača Željeziničara. Ja sam govorio nedavno da će uskoro doći vrijeme kada će se početi potezati pitanja koja su doboko bila zatrpana samo radi osvojenih titula. Idemo redom:

Voltron30 kaže: Ma iskreno samo slijep čovjek nije vidio da nam se ovo spremalo od kako je počeo ovaj proljetni dio prvenstva i protiv Pita smo se takođe provukli. Ja tebe pitam voltron? ako si ovo već znao što to odmah javno nisi rekao i priznao? nego si u sebi krio lažnu nadu i do danas prosipao šuplju demagogiju.

plavipatriota kaže: Otjerali smo sve što nam je valjalo, ostavili smo ove poluigrače. Ja te pitam? ko je kriv za to što se je otjeralo sve što je valjalo da nije Dino Đurbuzović?
pa kaže: Braća Sadiković u Želji igraju samo zato što im otac drži terene u Hadžićima i uslov da Željini omladinci mogu igrati na tom terenu je da se guraju ta dvojica. Ja te pitam ko je kriv za ovo? Da nije Muharemović koji je nadavno otjeran ili možda Dino Đurbuzović ili novi gušter Šiljak? pa kaže plavipatripota: znači bili smo vrh, mjesto da napredujemo, mi se rasipamo! Ko je kriv i za ovo?

neno1 daje najpametniju zaključak svih vremena na forumu: dozvoljavam da me Osim i kompanija uvjeravaju da sam corav pored svojih ociju ;) , pa daje još jednu izvrsnu rečenicu za pamćenje, svakako je Zeljo postao njihova prcija u kojem Osim,Gredic i jos par njih rade sta hoce ;) . (Ja sam ovo uvijek govorio, a na mene se paljiba osipala). Pa kaže neno1 kada dodzu drugi ljudi necemu cu se i nadati. Upravo si sada prijetelju počeo da shavataš teoriju veće sile ;) koju sam ja već davno shvatio.

Josipbukal, mak_033, Željooooo,let3 potvrdiše svojim komentarima moje rečenice koje sam pisao nedavno da će se Dino prvi skalpirati radi Amaw-ovog grijeha pa josipbukal kaže: Dino nije trener za Želju i da je on največi krivac.

gio10 nemoj da ponavljaš stvari koje mi već znamo: Tribina je otišla u jedan lijepi ku.rac, navijanje bilo dobro ukupno nekih 30 minuta, ovo ostalo slabo, nabijem one koji su napustili stadion i nisu ostali da pošaljemo igračima poruku pred derbi.

Dino Đurbuzoviću ako imaš imalo mozga daj već večeras ostavku na svoju trenersku funkciju i spasi svoju čast i nemoj da dozvoliš da te tuđim grijehom ljudi zakite doživotno. Imaš vremena da ponudiš ostavku do Utorka jer ako dođe do ispadanja iz kupa u Srijedu ode sav bijes i muka na tebe i ako to nisi zaslužio i tada ćeš morati otići silom.

Najrealniji navijač Željezničara na ovome forumu je alipašino čovjek koji je već davno ranije upozoravao na mogućnosti katastrofe, ali tada su pojedinci i po njemu počeli paljibu da osipaju.
prvo zbog cega da covjek podnese ostavku?
drugo svako ima pravo na svoje misljenje kome se ne svidja nek moli Boga da se vratimo na godine kad nismo mogli evropu izboriti.
trece navijanje je otislo u kur.ac u BiH komplet
cetvrto ko je otjerao igrace koje ne mozes placati da nece za makarone igrati?
peto cim su ti sto su to pisali tako rekli znaci odma da je tako raspad sistema raspadamo se i to je to
i sesto i zadnje imas svoj klub idi brate tamo uzivaj pusti se Zelje ti kao nesto znao doci ce neki dan... ne seri brate molim te ovako lijepo i ne davi vise glupostima....
Sta ce panj pa oni su se trebali raspasti davno sedam godina ih lazu ublehasi ;)

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 22 mar 2014, 22:06

Duke de ba pricaj na nasem ne konta te ovdje niko kad tako pricas
habib

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 22 mar 2014, 22:07

http://www.themaniacs.org/tm/vijesti/os ... cnog-cilja

Pljuvači, treba ovo postati na svakoj narednoj stranici i čitati ovo xy puta dok vam ne dođe iz guzice u glavu ;)
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 mar 2014, 22:07

pitic je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:HAHAHA, Sejo Pitic... Nema veze, nismo mi pitari, bicemo uvijek uz Zelju i pogotovo uz Zeljinu djecu... J*ga, splet nesretnih okolnosti nas je doveo ovdje, cilj je i dalje Evropa a titula ako dodje, dodje... Ionako smo navikli na trofeje, nek se i djeca raduju... :mrgreen: Ali siguran sam da ce Zeljo iz ovoga svega izaci samo jaci, kada se naplate igraci koji se potrazuju, kad se prodaju istinski dragulji kluba pa se zaradi, siguran sam da ovo ce izaci na dobro, a na nama navijacima je da podrzimo Zeljinu mladost, pa makar smo poznati po tome da smo uz Zelju uvijek!
Dobro Bajkice vidjeti ćemo da li ćeš u Srijedu ovako pisati odnosno da li će te uopšte biti u Srijedu poslije 21 h na forumu. Al znaš šta je zanimljivo ja postavih bezbroj pitanja koji su postavili i navijači Željezničara, a nigdje ni jednog odgovora hmmm zanimljivo?. Uglavnom neka tepiha neka se kiseli doživotno na jednom mjestu nemojte ga dirati jer ako ga neko pomjeri ko zna šta će se desiti.
Ma ja sam tu uvijek! I kad gubi i kad vodi... Mozda vas iznenade Zeljina djeca, vidjecemo da li ces ti biti tu... ;) Neka tepiha, cilim koji nam donosi trofeje... Ajd sad ziviooo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 mar 2014, 22:10

pitarSA je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:HAHAHA, Sejo Pitic... Nema veze, nismo mi pitari, bicemo uvijek uz Zelju i pogotovo uz Zeljinu djecu... J*ga, splet nesretnih okolnosti nas je doveo ovdje, cilj je i dalje Evropa a titula ako dodje, dodje... Ionako smo navikli na trofeje, nek se i djeca raduju... :mrgreen: Ali siguran sam da ce Zeljo iz ovoga svega izaci samo jaci, kada se naplate igraci koji se potrazuju, kad se prodaju istinski dragulji kluba pa se zaradi, siguran sam da ovo ce izaci na dobro, a na nama navijacima je da podrzimo Zeljinu mladost, pa makar smo poznati po tome da smo uz Zelju uvijek!
po broju postova mozes vidjeti da ne pisem mnogo i nisam tu da bi provocirao al sam pogledao tekmi zelje koliko i sarajeve pa te molim samo da mi kazes koji su to dragulji ako hoces u oba kluba. Ja ne vidim igraca u oba kluba na kojem se moze zaraditi. Mozda ti vidis sto ja ne. Iskreno mi je zao sto je Zeljo izgubio ovo sam napisao i na nasoj temi
Vrlo jednostavo pogledaj sastav, nastupe za repku, ugovore, broj godina i tako to... Pa onda opet dodji i napisi ti ko mislis da jeste a ko nije... Pozdrav
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Dzoni79
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni79 » 22 mar 2014, 22:15

Baja mozes se posrati i u klub i u trofeje kad vam takvog giganta na derbiju kola i na utakmici koja moze odrediti tok prvenstva gleda 3000 gledalaca

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 22 mar 2014, 22:15

Baja_Zvjerka je napisao/la:
pitarSA je napisao/la:
po broju postova mozes vidjeti da ne pisem mnogo i nisam tu da bi provocirao al sam pogledao tekmi zelje koliko i sarajeve pa te molim samo da mi kazes koji su to dragulji ako hoces u oba kluba. Ja ne vidim igraca u oba kluba na kojem se moze zaraditi. Mozda ti vidis sto ja ne. Iskreno mi je zao sto je Zeljo izgubio ovo sam napisao i na nasoj temi
Vrlo jednostavo pogledaj sastav, nastupe za repku, ugovore, broj godina i tako to... Pa onda opet dodji i napisi ti ko mislis da jeste a ko nije... Pozdrav

Daj Boze ceri da te pasa uzme. ja ipak mislim da u OBJE ekipe nema tih dragulja ili ja pojma nemam sta je fudbal a imam godina toliko da ti mogu reci da ovi danasnji igraci OBA kluba nisu F od Fudbalera ... kad nema bolje moze se i ovo gledat koliko god mi zeljeli dici ovo na na nivo ma kojem realno nisu ovo je ODRON, pozz i tebi

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 22 mar 2014, 22:18

Dzoni79 je napisao/la:Baja mozes se posrati i u klub i u trofeje kad vam takvog giganta na derbiju kola i na utakmici koja moze odrediti tok prvenstva gleda 3000 gledalaca
kakav zakljucak nevjerovatno... inace ostale "gigante" po nasoj ligi gleda mnogo mnogo vise ljudi
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 22 mar 2014, 22:21

Poraz jeste težak. Nama još teže pada jer na Grbavici gubimo vrlo, vrlo rijetko.
Medjutim, nema potrebe za dramom, za nekim radikalnim izjavama, pozivanjem na ostavke, linc...Zašto? Ljjdi, niko nam nije obecao nikakav trofej ove godine.Jasno i nedvosmisleno je rečeno:-mora se prepoloviti budžet, nema para za skupe igrače,
-cilj je promovisati neke mlade igrače koji, u mogometnom smislu, nisu postojali prije početka ove sezone,
-uz to, cilj je mjesto koje vodi u neko od evropskih takmičenja.
-vratiti na takmicarski nivo povrijeđene igrače da spremni udju u narednu sezonu.
Obako smo poceli pevenstvo.Nazalost, izdesavale su se još neke nepredvidjene stvari (lose vrijeme na pripremama, povrede vrlo važnih igrača. ..).
I pored ovog današnjeg poraza, možemo reći ds smo tu, u okvirima planiranog.
Hajmo dostojanstveno proci kroz ovaj poraz i okrenuti se narednoj utakmici.
Prazna priča o tome kako bi trbalo neće nikom pomoci.Najlskse je sjesti i napisati kako bi trbalo.

Dzoni79
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni79 » 22 mar 2014, 22:23

Pa ti ostali giganti se i ne kurche sa brojem trofeja pa se tu i ne ocekuje velika posjeta ali je ipak bude i na Bilinom polju i Kosevu i Banja Luci a u slucaju malo boljih rezultata dvostruko nadmase posjetu sa plavog teatra snova

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 mar 2014, 22:26

Ok, Dzoni, rekao si sto si imao, sada mozes otici... ;)

pitarSA, vrijeme je pred nama, budemo vidjeli...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Dzoni79
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni79 » 22 mar 2014, 22:28

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ok, Dzoni, rekao si sto si imao, sada mozes otici... ;)

pitarSA, vrijeme je pred nama, budemo vidjeli...
Nije ti ovo babovina pa da ti odredjujes ko ce i kad otici

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 mar 2014, 22:32

Pokemonu, naredjujem ti da se vratis u svoju lopticu!

slika

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 22 mar 2014, 22:34

Dzoni79 je napisao/la:Pa ti ostali giganti se i ne kurche sa brojem trofeja pa se tu i ne ocekuje velika posjeta ali je ipak bude i na Bilinom polju i Kosevu i Banja Luci a u slucaju malo boljih rezultata dvostruko nadmase posjetu sa plavog teatra snova
a ko se ne bi kurcio da je najtrofejniji u BiH... ma nek nadmase mi imamo rezultat 4 godine i nema tolike euforije kao sto je bilo prvu drugu godinu pogledaj tu posjetu pa seri al hajd suvisno je o tome pricati
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 22 mar 2014, 22:36

Yebote babovina popustite vise da pricamo malo o sarajvu ja mislim da ako sutra pobjedimo da cemo uzet tri boda i da ce nam ta tri boda dobro doc da moze vise dobro bi bilo al dosta i tri ja mislim da ce ga sutra zabit bilbija ustvari ubjedjen sam i mogo bi jedan velkoski a onda u banji luci ici na sva tri boda sto bi bilo odlicno onda bi bili blize tituli eto sutra svi na kosevo da nas bude hrpa i da uzmemo sva tri boda ako je moguce eto
habib

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 mar 2014, 22:37

Dobra ti tema za pisanje o malenim :roll:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 22 mar 2014, 22:38

habib je napisao/la:Yebote babovina popustite vise da pricamo malo o sarajvu ja mislim da ako sutra pobjedimo da cemo uzet tri boda i da ce nam ta tri boda dobro doc da moze vise dobro bi bilo al dosta i tri ja mislim da ce ga sutra zabit bilbija ustvari ubjedjen sam i mogo bi jedan velkoski a onda u banji luci ici na sva tri boda sto bi bilo odlicno onda bi bili blize tituli eto sutra svi na kosevo da nas bude hrpa i da uzmemo sva tri boda ako je moguce eto
Ovo je trol i molim sve da ne reaguju na gluposti koje pise.

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 22 mar 2014, 22:39

Uh fulio sam temu na mobitelu sad posto sam u gradu pa sam malo profulo sory
habib

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 mar 2014, 22:39

pisac je napisao/la:
habib je napisao/la:Yebote babovina popustite vise da pricamo malo o sarajvu ja mislim da ako sutra pobjedimo da cemo uzet tri boda i da ce nam ta tri boda dobro doc da moze vise dobro bi bilo al dosta i tri ja mislim da ce ga sutra zabit bilbija ustvari ubjedjen sam i mogo bi jedan velkoski a onda u banji luci ici na sva tri boda sto bi bilo odlicno onda bi bili blize tituli eto sutra svi na kosevo da nas bude hrpa i da uzmemo sva tri boda ako je moguce eto
Isto se odnosi na tebe i tvoje postove. Samo što si ti inteligentniji.
DRUG NEBI TI PUNCA

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 22 mar 2014, 22:41

bagrcavi je napisao/la:
pisac je napisao/la:
Isto se odnosi na tebe i tvoje postove. Samo što si ti inteligentniji.

Volim kad mi argumentovano odgovoris.
Tek tad tvoja inteligencija dolazi do izrazaja :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.