Moj čoekVirtu4l je napisao/la:Grinder for lajfBelmin6 je napisao/la:Mislim da navija za Raficu, al možda opet griješim.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: ATP Tour
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nieminen je razbio TomiKa 6-0/6-1
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
da, za 28 minuta, svjetski rekord kod muškaracaUnofficialpage je napisao/la:Nieminen je razbio TomiKa 6-0/6-1
Šta će tek Bašiću uraditi

Delpo će na operaciju lijevog zgloba, godina dana out

Izgleda da je bilo neizbježno. Plakao je kad je predao Devvarmanu.shminka je napisao/la:Delpo će na operaciju lijevog zgloba, godina dana out![]()
![]()
![]()
Federer, Gasquet i Ferrer rutinski. Novak će izgleda za njima, Grisha se pati sa Montanesom u drugom setu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Prejako
Posebno ovo za gospođicu Kim Sears i za 'great era of Scottish tennis'
Posebno ovo za gospođicu Kim Sears i za 'great era of Scottish tennis'
Izvor?shminka je napisao/la:Delpo će na operaciju lijevog zgloba, godina dana out![]()
![]()
![]()
Max Allegri
pišu sve novine, šteta. nadajmo se da će se vratiti.Mig_Mig je napisao/la:Izvor?shminka je napisao/la:Delpo će na operaciju lijevog zgloba, godina dana out![]()
![]()
![]()
Mislim da će mu pauza dobro doći, jer se stanje može pogoršati bude li forsirao previše. Moramo navijati da operacija bude uspješna. Meni je više nego ikad žao zbog svega što mu se dešava u karijeri (čak sam ga poslije USO-a 2009 vidio kao Federerovog nasljednika), ali ovako više ne ide. Vjerujem da ni njemu nije svejedno gubiti od igrača koje bi s lakoćom isprašio da igra na maksimalnom nivou.
Jbt, kakav horor od karijere ,https://www.youtube.com/watch?v=UYhCZMhyKRk, prosle godine je osjetio male bolove, al ove godine nema povratka, nevjerovatno je tesko biti njegov navijac! U svakoj nesreci ima malo srece, pa tako i u ovoj, da je lijevi zglob, mozda pauza bude kraca, barem za 2,3 mjeseca !
Max Allegri
steta za Delpu, no svakako prilika za nekog izvana za top10...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šteta! Jedan mi od dražih tenisera. Da se brzo oporavi, užitak je gledati njegove mečeve.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Feliciano kao i uvijek pao bez ispaljenog metka.
Ono sto je najavljeno danas je i uradjeno, sve su pokusali,nije islo, na kraju ipak operacija
Vamos Delpooooo!
Vamos Delpooooo!Max Allegri
Dolgopolov jedva protiv Lajovica, jos su Srbinu i ukrali mec lopti suci, a ovaj Istomin nek preda da se ne bruka vise...Roger Vasselin jako dobar ove sezone.Gusto protiv Raonica, razvalo Cilica i sada nimalo lagano ga dobije Wawrinka...
-
samosarajvo
- Kontakt:
Jel ko idio samaranje IStomina koji nije odigrao uopste loš meč? posjeti me rafa na onog sa US opena
Samo boze zdravlja mu daj!
Samo boze zdravlja mu daj!
Realno,Rafa nece imat pravi test do finala.Ako eventualno ispadne prije finala,moze to smatrati velikim neuspjehom,pogotovo zato sto na ovom turniru moze samo osvojiti bodove sto bi moglo biti kljucno u zadrzavanju prvog mjesta na kraju godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.