FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 mar 2014, 18:21

ma Face nece raditi prenos tekme 99%, to se znalo od momenta kad je TK dobio prava na sve nase tekme da Face nece moci dzaba dobit prenos...a dobro rece iznad, oni jedva docekali da otkazu...TK ima u moja tv paketu i moja web tv tako da je tehnicki gledano pokrivenost cijele BiH signalom sa Tusnja sa svake utakmice ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 22 mar 2014, 18:22

Gorki je napisao/la:Ćiro psihički i taktički spremio ekipu za sutra samo tako 8-) O kvalitetu ekipa da ne pričamo,što se tiče sudija,to ćemo vidjeti sutra.

Usput Vojvoda je na press-u izjavio da će mu faliti nekoliCina igrača,pa sad.. .. ..
Fali skoro pola tima, danas sam vidio 4 igrača kako šetaju Lukavcom a sigurno bi bili u prvoj postavi sutra...ili možda Vojvodić tako zamišlja karantin
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 22 mar 2014, 18:34

Sjedim do Husića danas, čita on rezultate na mobitelu Premier lige.. pitam ja koliko Olimpic igra? Kaže vodi 0-1.

A reko Sloboda? Husić: ''To ću ti slijedeće sezone reći'' :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 mar 2014, 18:38

za sutra NEMA IZGOVORA...ni kisa ni sunce ni oblacno a bogami ni snijeg...sutra,svi ko jedan 8-)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 mar 2014, 18:38

Interista je napisao/la:Da li je zvanicno da ce biti prijenos protiv Jedinstva ? po nekim pricama to dolazi u pitanje jer je Sloboda trazi onoliko koliko kosta finale kupa Njemacke :?
naravno trazimo Majanu i Senadu da plate duplo vise nego sto nudi TK ..prenes ce biti i ko ima paket MOJA TV moze gledati utakmicu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 22 mar 2014, 19:11

Interista je napisao/la:Da li je zvanicno da ce biti prijenos protiv Jedinstva ? po nekim pricama to dolazi u pitanje jer je Sloboda trazi onoliko koliko kosta finale kupa Njemacke :?
Vjerujem da se već pričalo, FK Sloboda je sklopio ugovor sa RTV TK o prenosu domaih utakmica u proljetnom dijelu 2013/14. RTV TK je dostupan na MOJA TV i svako tko ne bude mogao biti na tekmi neće ostati uskraćen prenosa.

Kada je u pitanju FACE TV treba da znate da sve što su najavljivali iz ove televizije je bilo krajnje neozbiljno jer su oni na osnovu usmene garancije Mirnesa Ajanovića (sjetit će se onog intervjua sa Senadom) kontali da je t završena stvar. Koliko je FACE TV ispala neozbiljna će vam reći detalj da su prvo kontaktirali udružnje Prijatelja radi poslovne suradnje. Od nas su usmjereni na UO FK Sloboda koji se tek tada uope upoznao sa njihovom željom da prenose tekmu. Naravno, naša uprava je imala svoje uslove, ali zaista nisam upoznat sa dešavanjima nakon prethodno objašnjenih.

Mežutim, ponavljam...imat će te priliku gledati tekmu na RTV TK putem MOJA TV. ;)
Benjo
Sjedim do Husića danas, čita on rezultate na mobitelu Premier lige.. pitam ja koliko Olimpic igra? Kaže vodi 0-1.

Mnogi mi se iznenadili koliki je Azmir furač :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 22 mar 2014, 20:10

staragarda je napisao/la:
SLOBODA SVE SVOJE DOMACE UTAKMICE IGRA U DIREKTNOM TV PRENOSU..i ne provaljuj se za nekakvu njemacku
prenosit ce se samo jos protiv jedinstva i nece vise, ne isplati se...
1919 <3

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 mar 2014, 21:25

Benjo_AFC86 je napisao/la:Sjedim do Husića danas, čita on rezultate na mobitelu Premier lige.. pitam ja koliko Olimpic igra? Kaže vodi 0-1.

:mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 mar 2014, 22:41

Gorki je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Sjedim do Husića danas, čita on rezultate na mobitelu Premier lige.. pitam ja koliko Olimpic igra? Kaže vodi 0-1.

:mrgreen:
Dee Benjo nemoj,odmah ce ovi navalit da je SLoobdi sve sredjeno za ulazak u PL.. :D

Sutra svi u predgradje Tuzle ! 8-)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 22 mar 2014, 23:26

nusmir je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
AVOKADO je napisao/la:Prijatelji ponovo se ne brinite DVICA u lukavcu provjereno !!!!!!!!!!!!!!! VOLIM TE SLOBODOOOOO!!!!!!!!!!!!!
sve informacije iz prve ruke :) a da iskoristim priliku i pitam za prijevoz.. ima li ljudi mjesta kod nekoga ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

javi se na fb isto ime ........
snasli smo se na kraju.. ide sutra kombi pun..hvala ti u svakom slucaju

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 mar 2014, 23:49

Bit će sutra bruka ekipa u lukavcu na tom njihovom
derbiju...kad im je već derbi treba doć i ispostovat...komšije su,jbg :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 mar 2014, 00:27

Usutio mi se onaj sto je obecao neko pice za Caspera i mene 8-)

:D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 23 mar 2014, 00:30

pobjedom sutra,igraci bi dobili dodatni motiv,krila,da pobjede jedinstvo,preskoce ga i zasjedu na 1 mjesto...odakle nas niko vise nebi skinuo...svaki drugi rezultat je katastrofa za nas psihicki..lukavac,jedinstvo,i gracanica,tu se lomi sezona...pomalo me strah sutrasnje utakmice.....nisam u mogucnosti da dodjem dole,budem sa vama,ali vas molim,koliko god da nas bude,a bice nas vise od 1000 siguran sam,neka gori sve,neprestajte navijati,neka grmi,sutra je nas dan D,ne protiv jedinstva,ni bratstva,nego sutra...budite jedno,i pjevajte,vise nego ikada prije,neka pucaju grla i dlanovi....nadam se pobjedi sutra.....sretno sutra drugovi po boji dresa,i ujedinite se vise nego ikada prije....
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2014, 01:02

staragarda je napisao/la:Bit će sutra bruka ekipa u lukavcu na tom njihovom
derbiju...kad im je već derbi treba doć i ispostovat...komšije su,jbg :D :D

volio bi da je tako ali kao sto gledam puno ce ljudi ostati bez prevoza..da idu tako momci busem do Lukavca pojedinacno nekakoza te mladje koji uglanvom ne mogu se snaci za prevoz vjerujem da je rizicno malo posebno pri povratku iz Lukavca ..da se bog do smije ono kao nekad do Bistarca pa od bistarca pjehe , ali ne mozes tako jer policija nedozvoljava jos c bi i sve vraitli nazad ostlai bi i bez podrske jer ipak to izgleda kao nesto organizovano, a kako znam oni traze da se ne dolazi organizovano sa obiljezjima tako da sve treba ostaviti kuci :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 23 mar 2014, 01:13

Ja se nadam da ce biti barem 1000 ljudi iz TZ,prevoz danas skoro svako ima samo se treba uvezivati.
Bitno je doci do OMV(Gazprom) i odatle ce sigurno biti puno slobodnih mjesta u autima,kombi itd.

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 23 mar 2014, 01:14

Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2014, 01:21

HerLutwoII je napisao/la:Ja se nadam da ce biti barem 1000 ljudi iz TZ,prevoz danas skoro svako ima samo se treba uvezivati.
Bitno je doci do OMV(Gazprom) i odatle ce sigurno biti puno slobodnih mjesta u autima,kombi itd.

povratak je eben neces pustiti djecu da idu na stanicu cekat bus a njih takvih bi moglo sigurno biti sigurno 300...po meni ljudi sa automobilima i kombijima trebaju ostati na stanici pri povratku dok se ti momci snadju za povratak kuci
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 mar 2014, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 mar 2014, 01:38

SaltCityAttack je napisao/la:
HerLutwoII je napisao/la:Ja se nadam da ce biti barem 1000 ljudi iz TZ,prevoz danas skoro svako ima samo se treba uvezivati.

povratak je eben n4eces pustiti djecu da idu na stanicu cekat bus a njih takvih bi moglo sigurno biti sigurno 300...po meni ljudi sa automobilima i kombijima trebaju ostati na stanici pri povratku dok se ti momci snadju za povratak kuci
Teško da će neko ići busom (9-tka ili ROAD) možda doći u Lukavac, ali nazad ne vjerujem, a pošto je nedjelja slabije i idu busevi, ako nekome ipak mogu pomoći, ROAD ima za Tuzlu u 17:15h, dok je 9 - tka u 17:25h, tako da ko ide busem može stići jer utakmica završava do 17h

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 23 mar 2014, 01:51

Kako sam cuo danas bit ce vanredna 9ka u 17:30,ali treba provjeriti jer redovna ide 17;25

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 mar 2014, 02:02

Zoom088 je napisao/la:Usutio mi se onaj sto je obecao neko pice za Caspera i mene 8-)

:D
tu sam ja brate ;) kad ne pijes hos gusti ili gazirani sok :?: :D
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.