Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
miky_hz
-
Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Zasto ce ga kazniti

nije masina niti robot pa da ne reaguje...sta treba nakon sto se isfuravao citavih 90 minuta,i igrao od stopera do beka..i na kraju u 90 da prime neki supacki gol...
Sasvim normalna reakcija iznervirane osobe...znaci osobe,svi vi koji kazete da to nije ok ,onda niste normalni...bas bih volio da vidim kako vi reagujete kad se iznervirate
Ja kad se iznerviram sigurno ne psujem majku svome bratu ili suigraču , a pogotovo ne Boga ako sam dobro razumio na kraju klipa.
Ti ne psujes,ja psujem,neko drugi ne psuje,neko treci opet psuje...zavisi od osobe do osobe,u sustini je normalno ponasanje iznervirane osobe
To sto ti ne psujes je druga stvar,ja recimo psujem od neba do zemlje al opet to je moja stvar,isto ko sto je ovo njegova stvar
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
ljubav
-
Kontakt:
Nije njegova stvar psovati na drzavnoj televiziji.
Suspenzija i tacka.
Trebao bi neko od forumasa pisati ARD-u, je l' tu ovo prikazano?
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
-
rob do bagro
-
Kontakt:
Postao/la rob do bagro » 03 feb 2010, 14:00
ljubav je napisao/la:Nije njegova stvar psovati na drzavnoj televiziji.
Suspenzija i tacka.
Pa mogao bi ti napisati, vidim da ga ne podnosis sto drugi uraditi kad mozes ti je li tako

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
-
Stole iz Bora
-
Kontakt:
Postao/la Stole iz Bora » 03 feb 2010, 14:02
ljubav je napisao/la:Nije njegova stvar psovati na drzavnoj televiziji.
Suspenzija i tacka.
Hajd ti pisi ARD-u, djelujes nekako najozbiljniji ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
FRANK RIBERY
-
Kontakt:
Postao/la FRANK RIBERY » 03 feb 2010, 14:08
TheManiacs je napisao/la:ljubav je napisao/la:Nije njegova stvar psovati na drzavnoj televiziji.
Suspenzija i tacka.
Debilu ti bi kaznio svog igraca koji igra za tvoju drzavu a vamo nekog ne bih
koji kloc majko moja

On će svakako biti kažnjen da li od kluba zbog vređanja suigrača, da li od DFL-a zbog sramoćenja Bundeslige na televiziji.Vjerujem da će novčano ga kazniti.I nema veze što igra za reprezentaciju, ako je sramoti na ovaj način.On je ambasador Unicefa.Vjerujem da će se zapitati kome su dali tu privilegiju.I ne vrijeđaj člana jer svako ima svoje mišljenje.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
CRNI_SA
-
Kontakt:
igraci no non stop psuju za vrijeme i poslije utakmice ,

kakva kazna nemojte se prosipati .
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
Zeljovac
-
Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:ljubav je napisao/la:Nije njegova stvar psovati na drzavnoj televiziji.
Suspenzija i tacka.
Debilu ti bi kaznio svog igraca koji igra za tvoju drzavu a vamo nekog ne bih
koji kloc majko moja

On će svakako biti kažnjen da li od kluba zbog vređanja suigrača, da li od DFL-a zbog sramoćenja Bundeslige na televiziji.Vjerujem da će novčano ga kazniti.I nema veze što igra za reprezentaciju, ako je sramoti na ovaj način.On je ambasador Unicefa.Vjerujem da će se zapitati kome su dali tu privilegiju.I ne vrijeđaj člana jer svako ima svoje mišljenje.
Ne provaljuj se matere ti

Eto, sad Dzeko nekog sramoti

Boga mi samo si trebao fudbal igrati i ti bi bio na njegovom mjestu, ne bi sad ovdje pravio budalu od sebe

-
FRANK RIBERY
-
Kontakt:
Postao/la FRANK RIBERY » 03 feb 2010, 14:24
CRNI_SA je napisao/la:igraci no non stop psuju za vrijeme i poslije utakmice ,

kakva kazna nemojte se prosipati .
Da, psuju za vrijeme utakmice, ali ne psuju suigračima na televiziji.
Zadnja izmjena:
FRANK RIBERY, dana/u 03 feb 2010, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
FRANK RIBERY
-
Kontakt:
Postao/la FRANK RIBERY » 03 feb 2010, 14:27
Zeljovac je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:

Boga mi samo si trebao fudbal igrati i ti bi bio na njegovom mjestu, ne bi sad ovdje pravio budalu od sebe

Jedina budala si ti i svi koji misle da je njegov gest ispravan.Trenirao sam fudbal i hvala Bogu imam neke moralne manire za razliku od nekih.Znam se suzdržati nakon poraza.I ne seri molim te.
-
S-Y-L-A-R
-
Kontakt:
samo mi nije jasno sto se vi bezveze svadjate to je njegova stvar sto je opsovao i definitivno je i njega stid ali u tom trenutku nije razmisljao a s druge strane njegov klub ce da odredi dal ce bit kaznjen ili ne a ne vi.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
Zeljovac
-
Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la:Zeljovac je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:

Jedina budala si ti i svi koji misle da je njegov gest ispravan.Trenirao sam fudbal i hvala Bogu imam neke moralne manire za razliku od nekih.Znam se suzdržati nakon poraza.
I ne seri molim te.
Vidim da se znas suzdrzati

Nisam tvoje ''moralne manire'' prepoznao, ipak, napisao si molim te

-
adnan_hz
-
Kontakt:
pa jebote kao da ga svabe razumiju da je psovao bolan.. neg ljudi samo prikazali nejgvu reakciju nakon utakmice, a poma nemaju sta je govorio.... kakve kazne.. pa svo igraci psuju....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
-
Stole iz Bora
-
Kontakt:
Postao/la Stole iz Bora » 03 feb 2010, 14:58
Mozda da se organizuje neka peticija po BiH sa ciljem da se Dzeko obavezno kazni na neki duzi period (malo je 5 utakmica) i da ga se izbaci iz reprezentacije? Kad se skupi hiljade, desetine hiljada ili cak stotine hiljada potpisa da se onda to proslijedi u njemacki savez i NSBiH pa da ga adekvatno kazne!
@Ljubav
Ti mozes biti taj kome bi se proslijedili rezultati peticije i koji bi onda to posalo po savezima!
AMAR OSIM
-
Trasimaco
-
Kontakt:
Hahahahaha... cuj da ga kazne!

Koga boli briga sta je momak rekao? Sta se sve slusa od drugih igraca i u svakoj zemlji, smijesno je da se ovo uopste spominje. Pa na svakoj utakmici se mogu bukvalno vidjeti psovke i niko na to gotovo da i ne obraca paznju. Jedini igrac za kojeg znam da je kaznjen zbog slicne stvari je Drogba nakon tekme sa Barcom. Ali uopste toliko nije problem bila psovka koliko direktan napad na UEFA organizaciju. Kazna za Dzeku! Koji vic jbt!
Btw, Didier u svom elementu!

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
ljubav
-
Kontakt:
Nema problema, sad cu ja zacas nesto skontati.
Hey, ARD, was geht ab man, gruss Gott.
Ihr seit siher nich bewust was fur eine Eglichkeit ihr am (datum) in eurer Spieltagubersicht gesendet haben?!
Aber wir, bewuste bewohner von Bosnien und Herzegowina und England, mochen euch auf diese Ubersicht
informieren. Wir bedauern das dieser "Sieler" auf diese Veise Bosnien reprezentiert und das es jetzt noch mehr
Stereotipen uber Bosnier geben wird.
Deshalb wollen wir sagen dass ihr eine Entschuldigung emitieren soltet und auf diese weise es klar zu Wissenshaft
geben das ihr nicths mit sieser Sache zu tun haben und von dem DFB vordern das Dzeko mindestens 5 Spiele
gespert wird so das andere Spieler sehen was sie zu erwarten konnen wen sie sich so benehmen.
Sie konnen sicher sein das der Bosnische Fussball Verband alles werden tut das Dzeko gerecht bestraft wird.
God save The Queen!
Ako ko ima sta dodati nek doda ili nek mijenja.
Ja ovo nisam poslao, ovo je samo prijedlog pa nek se posalje ispred redakcije sportsport.ba jer ce tako
imati veceg odjeka u javnosti.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
-
Wolverine
-
Kontakt:
nisam upratio, sta je bilo pa se opet pokrece tema?
-
Stole iz Bora
-
Kontakt:
Postao/la Stole iz Bora » 03 feb 2010, 15:30
ljubav je napisao/la:Nema problema, sad cu ja zacas nesto skontati.
Hey, ARD, was geht ab man, gruss Gott.
Ihr seit siher nich bewust was fur eine Eglichkeit ihr am (datum) in eurer Spieltagubersicht gesendet haben?!
Aber wir, bewuste bewohner von Bosnien und Herzegowina und England, mochen euch auf diese Ubersicht
informieren. Wir bedauern das dieser "Sieler" auf diese Veise Bosnien reprezentiert und das es jetzt noch mehr
Stereotipen uber Bosnier geben wird.
Deshalb wollen wir sagen dass ihr eine Entschuldigung emitieren soltet und auf diese weise es klar zu Wissenshaft
geben das ihr nicths mit sieser Sache zu tun haben und von dem DFB vordern das Dzeko mindestens 5 Spiele
gespert wird so das andere Spieler sehen was sie zu erwarten konnen wen sie sich so benehmen.
Sie konnen sicher sein das der Bosnische Fussball Verband alles werden tut das Dzeko gerecht bestraft wird.
God save The Queen!
Ako ko ima sta dodati nek doda ili nek mijenja.
Ja ovo nisam poslao, ovo je samo prijedlog pa nek se posalje ispred redakcije sportsport.ba jer ce tako
imati veceg odjeka u javnosti.
A da sacekas da napravimo peticiju ..

AMAR OSIM
-
ljubav
-
Kontakt:
Peticija je formalnost.
Bosanci, kao moralni stubovi modernog drustva, ce za tili cas skupiti 100 000 potpisa.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
-
Wolverine
-
Kontakt:
mislis fakat da ces u bpsni skupit 100000 potpisa da se dzeko kazni sa vise od 5 meceva?!?!? isto tako milis da ce ss.ba pristati da salje pismo koje potice da se dzeko kazni?!?!?! iz bosne i engleske?!?!?!?!?!?!?
-
ljubav
-
Kontakt:
Wolverine je napisao/la:mislis fakat da ces u bpsni skupit 100000 potpisa da se dzeko kazni sa vise od 5 meceva?!?!? isto tako milis da ce ss.ba pristati da salje pismo koje potice da se dzeko kazni?!?!?! iz bosne i engleske?!?!?!?!?!?!?
Banja Luka, Mostar i eto 100 000 hiljada/tisuca.
Ako su dosljednji u reklamiranju dobrog, a kaznjavanju kvarnog, da.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.