FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
neroazzuro
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta bi za tv-prenos?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Hoće li biti neko okupljanje danas pred polazak??
neroazzuro je napisao/la:Sta bi za tv-prenos?
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Kakav TV prenos ljudi ? rečeno je da će TVTK prenositi utakmicu sa Jedinstvom. Gostujuće utakmice nisu ni bile predmet ugovora, ako mislite na prenos ove današnje protiv Lukavca. Ko nema analogni signal TVTK, ima na MojaTV i na pojedinim kablovskim operaterima
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ispred TUSa u 12redblack je napisao/la:Hoće li biti neko okupljanje danas pred polazak??
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kad bi se trebalo krenut?? Može na PP
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
oko 1redblack je napisao/la:Kad bi se trebalo krenut?? Može na PP
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
mirzard je napisao/la:neroazzuro je napisao/la:Sta bi za tv-prenos?
Nema nikakvog Tv-prenosa
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Vjerovatno samo snimak utakmice nekad u ponedjeljak na TVLfukara87 je napisao/la:mirzard je napisao/la:neroazzuro je napisao/la:Sta bi za tv-prenos?
Nema nikakvog Tv-prenosa
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Čuvajte se danas s obzirom da vas većina ide autima, bilo je i kod vas budala pa kad smo dolazili dobili par kamenica, pa se nadam da kod nas tog neće biti, al uvijek se nađe par budala. 
Jel treba sljem ponijeti ?SiouxLukavac je napisao/la:Čuvajte se danas s obzirom da vas većina ide autima, bilo je i kod vas budala pa kad smo dolazili dobili par kamenica, pa se nadam da kod nas tog neće biti, al uvijek se nađe par budala.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Može šljem, al' samo nemoj kozu nosit.fukara87 je napisao/la:Jel treba sljem ponijeti ?SiouxLukavac je napisao/la:Čuvajte se danas s obzirom da vas većina ide autima, bilo je i kod vas budala pa kad smo dolazili dobili par kamenica, pa se nadam da kod nas tog neće biti, al uvijek se nađe par budala.
Da li je organizovan prevoz ?
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Samo jos jednom da pozelim nasima srecu i da se u slani grad vrate sa tri boda...danas samo hrabro i oprezno,sto se tice igraca i navijaca,vjerovatno ce nas napaljeni iz predgradja Tuzle docekat na noz..cujemo se nakon tekme
ko ide busem evo sad sam gledao ima bus za Tuzlu u 17:25 ...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ima i voz tako nekako samo ne znam jel prema Tz il iz Tz ne mogu da se sjetimharry_90 je napisao/la:Samo jos jednom da pozelim nasima srecu i da se u slani grad vrate sa tri boda...danas samo hrabro i oprezno,sto se tice igraca i navijaca,vjerovatno ce nas napaljeni iz predgradja Tuzle docekat na noz..cujemo se nakon tekmeko ide busem evo sad sam gledao ima bus za Tuzlu u 17:25 ...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Koji smo mi cigani,pisem iz Srebrenika...Ne tako davno Zvijezda je trebala da uđe u premijer ligu i gostovali su u Srebreniku,bila su im vazna 3 boda za ulazak a igrala se nekako posljedna kola bas ista situacija kao kod slobode...Mi smo u Srebreniku napravili takvu atmosferu kao da nam dolazi barcelona, i normalno stvorili pritisak na uparvu i na igrace i dobili tas zvijezdu u Srebreniku i tako ih udaljili od ulaska u premijer ligu..Ali pamtite sledece godine zvijezda nas posla u neku 2 federalnu ,nakanta nas i u gradacu i u srebreniku...Ovo je samo za neke malo da mucnu glavom,i ako imaju i malo pameti da prokontaju..sta je juce tzrebalo da gradina dobije buducnost i da ih poslajeu 2 fedralnu,pa trebat ce i vama nekad bodovi,lijepo je neka malo navijacke grupe između sebe imaju nekih prepirki jer to je draz fudbala,ali ova je utakmica iznimno vazna za slobodu..pozz iz srebrenika za sve lukvacane i tuzlake,ali danas je pobjeda vaznija za slobodu ,i navijam da se tako desi
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
crni89 je napisao/la:Koji smo mi cigani,pisem iz Srebrenika...Ne tako davno Zvijezda je trebala da uđe u premijer ligu i gostovali su u Srebreniku,bila su im vazna 3 boda za ulazak a igrala se nekako posljedna kola bas ista situacija kao kod slobode...Mi smo u Srebreniku napravili takvu atmosferu kao da nam dolazi barcelona, i normalno stvorili pritisak na uparvu i na igrace i dobili tas zvijezdu u Srebreniku i tako ih udaljili od ulaska u premijer ligu..Ali pamtite sledece godine zvijezda nas posla u neku 2 federalnu ,nakanta nas i u gradacu i u srebreniku...Ovo je samo za neke malo da mucnu glavom,i ako imaju i malo pameti da prokontaju..sta je juce tzrebalo da gradina dobije buducnost i da ih poslajeu 2 fedralnu,pa trebat ce i vama nekad bodovi,lijepo je neka malo navijacke grupe između sebe imaju nekih prepirki jer to je draz fudbala,ali ova je utakmica iznimno vazna za slobodu..pozz iz srebrenika za sve lukvacane i tuzlake,ali danas je pobjeda vaznija za slobodu ,i navijam da se tako desi
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Napokon jedno zrelo razmišljanje. Aferim.crni89 je napisao/la:Koji smo mi cigani,pisem iz Srebrenika...Ne tako davno Zvijezda je trebala da uđe u premijer ligu i gostovali su u Srebreniku,bila su im vazna 3 boda za ulazak a igrala se nekako posljedna kola bas ista situacija kao kod slobode...Mi smo u Srebreniku napravili takvu atmosferu kao da nam dolazi barcelona, i normalno stvorili pritisak na uparvu i na igrace i dobili tas zvijezdu u Srebreniku i tako ih udaljili od ulaska u premijer ligu..Ali pamtite sledece godine zvijezda nas posla u neku 2 federalnu ,nakanta nas i u gradacu i u srebreniku...Ovo je samo za neke malo da mucnu glavom,i ako imaju i malo pameti da prokontaju..sta je juce tzrebalo da gradina dobije buducnost i da ih poslajeu 2 fedralnu,pa trebat ce i vama nekad bodovi,lijepo je neka malo navijacke grupe između sebe imaju nekih prepirki jer to je draz fudbala,ali ova je utakmica iznimno vazna za slobodu..pozz iz srebrenika za sve lukvacane i tuzlake,ali danas je pobjeda vaznija za slobodu ,i navijam da se tako desi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno momcima u Lukavcu, da se vrate sa novom tricom. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Bravo crni89!
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.