i bas kad se najvise navijalo, kad je ustao citav jug, citav sjever, kad se stvorila dobra atmosfera i kad smo svi ocekivali go za 1:1, tad mi primimo go i onda sve krene naopakofedeltafrotta je napisao/la:zaboravio sam pohvaliti Manijake jučer, sjajna koreografija i navijanje, pogotovo oko 60-og minuta kad je čitav stadion grmio
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FKŽ !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
1985. godine protiv zvezde, 5-2 mescinibangara je napisao/la:Zna li neko kad smo zadnji put izgubili na grbavici ovim rezultatom ili vecim? Dumam citavu noc i ne mogu da se sjetim...
a i 2-3 od celika je bilo jednom, ali ovo je najubjedljivi od 85'
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Neandertalac
- Kontakt:
Svi na svoj nacin pomozite koliko mozete , svima nam je interesu . Sada nije vrijeme za kritike i rasprave , sad imamo dovoljno problema i dusmana koji jedva cekaju da se izmedju sebe pokoljemo . Navijajte srcem , budite u klub , sada kada je to klubu najpotrebnije , a na kraju sezone cemo sumirati rezultate i traziti ispostavu racuna za eventualni neuspjeh ! Kazem eventualni , jer uz sve pehove koji nas prate ove sezone , trebamo se zapitati , ali iskreno koji su to nasi dometi ? Najlakse je sada pametovati i biti kriticar , i sami sebi da stvorimo dodatni prisak u situaciji kada smo realno , koliko god to zvucalo nekome neizvodivo , u igri za oba trofeja !
Naprijed Zeljo ljubavi moja !
Naprijed Zeljo ljubavi moja !
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Idemo u Evropu momci, bez srkleta 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zeljeznicar 2:5 Crvena Zvezda - Sezona 1958/86bangara je napisao/la:Zna li neko kad smo zadnji put izgubili na grbavici ovim rezultatom ili vecim? Dumam citavu noc i ne mogu da se sjetim...
[youtube][/youtube]
- bistrikboy
- Kontakt:
Sve krenem da pisem pa stanem i tako u krug.
Kako smo samo nemocno djelovali,zabrinjavajuce...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jednostavno pustiti. Moralo se ovo dogoditi.bistrikboy je napisao/la:Sve krenem da pisem pa stanem i tako u krug.
Sada je sve na njima. Bitno je da se izvuce dobra pouka iz ovoga i da se pocne primjenjivati to sto bi trebali nauciti. Samo bez pritiska.
Sada su igraci na potezu...
- bistrikboy
- Kontakt:
Pouka je da su nam pripreme bile kita velika,da nam je kondicioni retardiran,da Svraka ne moze igrat krilo,a Jamak cistog playmakera,da je Zola nespreman za 90 minuta ozbiljnog fudbala,da osim Stane i Zeke nema niko snage nakon 60.-te.Ko god bude mogao trcati **** nam mater,debili su jucer titulu izgubili,sad je na njima da se trznu...DzoleZeljo je napisao/la:Jednostavno pustiti. Moralo se ovo dogoditi.bistrikboy je napisao/la:Sve krenem da pisem pa stanem i tako u krug.
Sada je sve na njima. Bitno je da se izvuce dobra pouka iz ovoga i da se pocne primjenjivati to sto bi trebali nauciti. Samo bez pritiska.
Sada su igraci na potezu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Prijatelju nemoj me pogresno shvatiti ali i to nam vise niije sigurno.Igraci mi nekako djeluju previse nezainteresirani za igru, volio bi da se varam ali vidjecemo sta ce biti do kraja.anonimni je napisao/la:Idemo u Evropu momci, bez srkleta
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
To jest, igra od sinoć je bila sramota i brukanje svetog dresa od većine, al' ne vjerujem da će se onakvo šta ponoviti do kraja sezone, imamo derbi gdje se ne smijemo obrukati i gdje je možda bolje da ispadnemo da se skoncentrišemo na prvenstvo, a ovdje možemo završiti bar treći ako igrači shvate da to što igraju za Željezničar ne znači da im se pobjeda sama nameće, već da treba raditi i na spremi, uigravanju i sl., šta će na kraju biti, vidjećemo, al' ja vjerujem da ćemo završiti na nekom od mjesta za bar Euroligu 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Izvini, ali možemo puno bolje. Bolno je bilo vidjeti da onoliki broj ljudi napušta stadion 10-15 minuta prije kraja utakmice, sramotafedeltafrotta je napisao/la:zaboravio sam pohvaliti Manijake jučer, sjajna koreografija i navijanje, pogotovo oko 60-og minuta kad je čitav stadion grmio
Mnogi su odustali od pjevanja, mnogi su se pomjerili iz kopa nakon koreografije, što je to tako ne znam, ali pozivam sve one koji dođu na jug da se guraju da stanu u kop, jer podrška ovim momcima itekako znači. Jučer smo na pjesmu "Zbog tebe sam rođen i za tebe navijam" napravili sjajan ambijent, naši igrači su izvršili pritisak koji nije urodio plodom, čak šta više primili smo gol, ali da smo im disali za vratom od početka do kraja, a ne samo na momente, siguran sam da bi naši momci puno bolje odigrali. Osim naravno, Jamaka, Svrake i Kerle koji igraju preko qrca.
Ja te volim, volim Željo..
Ma u zadnje vrijeme smo i previse nemocni u igri, posteno govoreci i Zrinjski je bio bolji.Samo smo u kupu protiv komsija odigrali prvo poluvrijeme sa zeljom i htijenjem, licno mislim da nemamo kvalitet i da ce do kraja biti zaista tesko izboriti Evropu.bistrikboy je napisao/la:Sve krenem da pisem pa stanem i tako u krug.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Pobjedeee sveeee i pooorazeee
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kazem vam , koliko god protiv Sirokog lose izgledalo , koliko god prostora za kritiku bilo , da nasi , oni koji trebaju misliti o tim stvarima vide to sve bolje od nas , i svjesni su nemoci i igre* ( da je tako nazovem ) pojedinaca , ali opet vjeruju da smo do kraja u igri bar za jedan trofej ! Pokazimo i mi malo vjere , animirajmo ove mladje , pokazimo kako je samo Zeljo bitan , i kako svi stojimo zajedno uz klub , sada kada nam je to najpotrebnije ! Ovo nije kritika , ovo je molba !dino lj je napisao/la:Ma u zadnje vrijeme smo i previse nemocni u igri, posteno govoreci i Zrinjski je bio bolji.Samo smo u kupu protiv komsija odigrali prvo poluvrijeme sa zeljom i htijenjem, licno mislim da nemamo kvalitet i da ce do kraja biti zaista tesko izboriti Evropu.bistrikboy je napisao/la:Sve krenem da pisem pa stanem i tako u krug.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Izgleda da ce utakmica protvi kona biti zaista odlucujuca, pod uslovom da do nje imamo dobre rezultate.
Siroki, Sarajevo, Zrinjski i mi cemo u stopu da budemo do kraja, ko prvi kiksa gotov je.
Leotar
Celik - kuci
Olimpik
Mladost - kuci
Velez
Sarajevo - kuci
Rudar

Siroki, Sarajevo, Zrinjski i mi cemo u stopu da budemo do kraja, ko prvi kiksa gotov je.
Leotar
Celik - kuci
Olimpik
Mladost - kuci
Velez
Sarajevo - kuci
Rudar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
meni isto kao i kolegi sa neke od prethodnihh stranica upada u oci ono ove sezone nije cilj titula,nego promocija mladih igraca bla bla ,pa sta onda bucan,selimovic igraju ako vec ima bajic ,memija itd..receno je to je cilj da oni igraju ,aoni ne sjede ni na klupi samo to mi smetaa sto nam se prodaju price neke,tipa sponzor ce biti do pocetka ove polusezone to je direktor izjavio u **** kada ga je upitao za ono budi željo ,ali evo prode 4 kola jos uvijek budi željo ,,,
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kralju kako mislis u evropu ako ce ti biti 11 pocetnih igraca juniori, ako bi bili na sredini tabele bilo bi odlicno.. ukljucite mozak malo
ma znam care,ali onda reci cilj je europa ,a ne promocija mladih ,jer ovako ispade niti se ovi promovisu niti se nesto posebno igra,,,meni je bilo muka juce gledati svraku muka,pa bolan barem potrci malo onaj jadni stanic poginu na trenu , e kada tako svi budu ni poraz nece znaciti nista
mene je strah debakla u srijedu, al fakat malo skontajte, mi odmorni ne mozemo proti spremne ekipe igrat,mi ne dobijemol kakvog sponzora ni Džeko da se proda nece nas spasit
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
0-1 u srijedu, zivi bili pa vidjelilisander je napisao/la:mene je strah debakla u srijedu, al fakat malo skontajte, mi odmorni ne mozemo proti spremne ekipe igrat,mi ne dobijemol kakvog sponzora ni Džeko da se proda nece nas spasit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.