Crni gavran je napisao/la:Bravo braco

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Halo Sejtane ti razligu i prati svoju krajinu u 6 ligi nemoj ovdje lizati dupe tuzlacimaFKKrajina je napisao/la:Kako mi ovih par iz Bihaca pocinje ici na ****. Sad odjednom kupili. Pa druze ja sam milion puta bio svjedok dogovorenih utakmica u ovim ligama i gledao ih i znao unaprijed. To je utakmica bez ili s 1,2 zutim kartonom. Dalje, gol se dogovori u prvom poluvremenu i dalje se igra bezveze. Nikako cekati 80. minut i slicno. Necu ici u detalje dogovorenih utakmica Biscana iz prosle sezone,to me ne zanima. Ali budi realan.

A ti vec znas da smo tu utakmicu izgubili, cudi mepinoglavi je napisao/la:Ma znam da biscani najbolje znaju kad Sloboda kupi utakmicu,samo me zanima hoćel imat obraza reć da smo i pojedinim igračima Jedinstva platili kad sljedeće sedmice izgubeSaltCityAttack je napisao/la:
ma poklonili nam opet su dosli ovdje pricati nebuloze brate ..jebote ubise se ljudi na terenu i vcitavo vrijheme ti isti citma ih bodre lukavac i sad odjednom opet smo mi kupili nesto?

Nisam nigdje napisao da je kupljena nego kazem kako se vec dvije utakmice mozete ogubati i dati pred kraj tekme gol.To dokazuje da imate vise srece nego pameti. Mislim da je ova utakmica dokaz da se Sloboda bez ikakvog osnova uzdize u nebesa i da realno i objektivno nemate kvalitet kakav mislite da imate. Prenapuhana ekipa. Cekam jos samo izvjestaj nekog objektivnog navijaca koji je bio na utakmica i koji ce realno reci kakva je Sloboda ekipa. Nakon ove utakmice sam jos vise uvjeren da cemo uzeti bod(ove) na Tusnju. Zivi bili pa vidjeli.SaltCityAttack je napisao/la:Pa3ot je napisao/la:kako se vazda mozete ogubati i pred kraj zabijati golove...fuj
pred kraj 78 minuta.. to u ovim komsijskim derbijima znaci jos 20 minuta jer produzi se tu 4 minute najmanje ..daj bolan smaras cuj kupili opet a samouvjerneo ide du vam navijaci iz Bihaca u Lukavac hahaha..sako je iko davao te golove u sudackoj nadoknadi to ste vi
Umjesto da napišeš,vidit ćemo za 6 dana što se tiče derbija,ti pišeš ko da smo kupiliLloriS je napisao/la: A ti vec znas da smo tu utakmicu izgubili, cudi me![]()
Vi ste uvijek uvjereni da će nam neko uzeti bodove. Svi na kraju dobiju po pichciPa3ot je napisao/la:Nisam nigdje napisao da je kupljena nego kazem kako se vec dvije utakmice mozete ogubati i dati pred kraj tekme gol.To dokazuje da imate vise srece nego pameti. Mislim da je ova utakmica dokaz da se Sloboda bez ikakvog osnova uzdize u nebesa i da realno i objektivno nemate kvalitet kakav mislite da imate. Prenapuhana ekipa. Cekam jos samo izvjestaj nekog objektivnog navijaca koji je bio na utakmica i koji ce realno reci kakva je Sloboda ekipa. Nakon ove utakmice sam jos vise uvjeren da cemo uzeti bod(ove) na Tusnju. Zivi bili pa vidjeli.SaltCityAttack je napisao/la:Pa3ot je napisao/la:kako se vazda mozete ogubati i pred kraj zabijati golove...fuj
pred kraj 78 minuta.. to u ovim komsijskim derbijima znaci jos 20 minuta jer produzi se tu 4 minute najmanje ..daj bolan smaras cuj kupili opet a samouvjerneo ide du vam navijaci iz Bihaca u Lukavac hahaha..sako je iko davao te golove u sudackoj nadoknadi to ste vi
Vidjeli smo ko je u Biscu dobio po toj tvojoj stvari ^^Vi ste uvijek uvjereni da će nam neko uzeti bodove. Svi na kraju dobiju po pichci![]()
![]()
![]()
Sam si potvrdio i spomenuo "kad izgubite" znaci znas krajnji rezultatpinoglavi je napisao/la:Umjesto da napišeš,vidit ćemo za 6 dana što se tiče derbija,ti pišeš ko da smo kupiliLloriS je napisao/la: A ti vec znas da smo tu utakmicu izgubili, cudi me![]()
![]()
![]()
![]()
JEST VAM VOKRI
![]()
![]()
![]()
Nova Sloboda, nova priča. Znas ti o čemu govorim !!!Kenchi je napisao/la:Vidjeli smo ko je u Biscu dobio po toj tvojoj stvari ^^Vi ste uvijek uvjereni da će nam neko uzeti bodove. Svi na kraju dobiju po pichci![]()
![]()
![]()
Pa ja, a kad tu izgubite onda cete prizivati vasu bracu Bratstvo da vam pomognu kao i ove iz LukavcaInterista je napisao/la:Nista dolazimo slijedeci vikend da vam pravimo djecu da se imate s kim igrati
Pa navijač sam Slobode,normalno je da ću napisat kad izgubite,stvarno imaš manjak nečega,godina ili inteligencije.Slobodi se otvorila idealna situacija,niko nije očekivao da će Jedinstvo kiksati do meča sa Slobodom,što se desilo.Isto tako teško je ko mogao očekivati da Sloboda ostvari sve pobjede u prva 4 kola,što se takodjer desilo.Tušanj će bit krcat,igrači nikad nabrijaniji.Na svemu ovome baziram svoj optimizam,naravno kao navijač Jedinstva logično je da kažeš 'ma rasut ćemo vas kao i u Bihaću' ili slično nešto,a ne 'vidi vidi već se zna krajnji rezultat,mora da ste kupili'LloriS je napisao/la: Sam si potvrdio i spomenuo "kad izgubite" znaci znas krajnji rezultat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.