Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
Ne svidja mi se ovaj Zrnic nikako, nadam se da grijesim al moglo bi svega biti u nedelju
-
- Interni moderator
- Kontakt:
napisa ja vec na temi jedinstva...pravit cemo mi muniba od glineGracanicaAA je napisao/la:Zaključci Komisije za takmičenje NS FBiH
http://nsfbih.ba/novost/10155/zakljucci ... je_ns_fbih" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas se na sjednici najvise istaklo ovo :
Upozoravaju se svi klubovi Prve lige FBiH da su obavezni utakmice organizirati u skladu sa propisima i odlukama sa posebnom pažnjom na odluku IO NS FBiH o zabrani organiziranog odlaska navijača klubova Prve lige FBiH na sve gostujuće utakmice kao i upotrebu i isticanje navijačkih rekvizita gostujuće ekipe.
Sudije za Derbi : https://www.facebook.com/media/set/?set ... 664&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako zelite brojeve telefona sudaca i e-mail javite mi se
Sluzebna lica 19. kola :

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa dobro, drugovi i drugarice u Savezu, zasto vi niste postovali propise i odluke koje ste donijeli? Takmicenje ste napravili neregularnim jer ste dozvolili da se utakmice igraju u Livnu, Doboju kod Kaknja i Sanskom Mostu na stadionima koji ne zadovoljavaju uvjete i kriterije takmicenja! Kako onda domacin na ovim utakmicama moze "organizirati utakmicu u skladu sa propisima i odlukama"?
Upozoravaju se svi klubovi Prve lige FBiH da su obavezni utakmice organizirati u skladu sa propisima i odlukama sa posebnom pažnjom na odluku IO NS FBiH o zabrani organiziranog odlaska navijača klubova Prve lige FBiH na sve gostujuće utakmice kao i upotrebu i isticanje navijačkih rekvizita gostujuće ekipe.
Koji su to idioti, nevjerovatno!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Moderator
- Kontakt:
Neodrađene suspenzije u 19. kolu
https://www.facebook.com/pages/Prva-nog ... 5049092664" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/pages/Prva-nog ... 5049092664" onclick="window.open(this.href);return false;
- badblueboylivno
- Kontakt:
Savez je smiješan. Dok se klubovi ne udruže (mislim na sve klubove koji godinama kukaju, ali ništa ne poduzimaju) i prekinu ovu farsu (od kojih je jedna i moj Troglav, nažalost), nema napretka.Zoom088 je napisao/la:Pa dobro, drugovi i drugarice u Savezu, zasto vi niste postovali propise i odluke koje ste donijeli? Takmicenje ste napravili neregularnim jer ste dozvolili da se utakmice igraju u Livnu, Doboju kod Kaknja i Sanskom Mostu na stadionima koji ne zadovoljavaju uvjete i kriterije takmicenja! Kako onda domacin na ovim utakmicama moze "organizirati utakmicu u skladu sa propisima i odlukama"?
Koji su to idioti, nevjerovatno!
Hayley <3
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Jel slucajno ima neko da zna jel radio federacije javlja rezultate iz ove lige?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Support your local club !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Koliko sam informiran, više ne rade prijenose Prve lige. Imaš na portalu praćenje rezultata uživo, kvaliteta ovisi od suradnika.
Hayley <3
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Kako sam vidio iz Gabele ne daju često promjene pa sam mislio da ima na radiju jer znam prije par godina to mi je bio jedini izvor rezultata Igmana kad ne bih uživo gledaobadblueboylivno je napisao/la:Koliko sam informiran, više ne rade prijenose Prve lige. Imaš na portalu praćenje rezultata uživo, kvaliteta ovisi od suradnika.

Support your local club !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bilo je do kraja jesenske polusezone, zašto su prestali ne znam.
Hayley <3
taj rad
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Gosk-Igman, konacan rezultat? Zna li neko
0-0BugVb je napisao/la:Gosk-Igman, konacan rezultat? Zna li neko
0:1 iz prve rukeChinaglia je napisao/la:0-0BugVb je napisao/la:Gosk-Igman, konacan rezultat? Zna li neko

Sloboda u je.be.nom ritmu, na zadnjih 7 utakmica-7 pobjeda i gol razlika 18:1
Undici stelle - ACM 1899
da, očito informacija na Faceu nije bila tačnapeRFect je napisao/la:0:1 iz prve rukeChinaglia je napisao/la:0-0BugVb je napisao/la:Gosk-Igman, konacan rezultat? Zna li neko

- tuzlak1987
- Kontakt:
Zasto se niko ne bavi onom pobjedom Podgrmeca i ovom pobjedom Igmana u gostima. To ako nije zavrseno onda ne znam..
A moze biti kobno po Buducnost npr..
Sta ce se bolan, ko i cime baviti ???Sedmicno se u Bosni nastima hrpa utkamica u svim rangovima! Ako vec pricas, onda naglasi da je i Buducnost igrala 3 za 3, i da bi to moli biti kobno za Igman! Ako vec misle da ostanu imaju mogucnost u subotu u Konjicu, iako premale su im sansetuzlak1987 je napisao/la:Zasto se niko ne bavi onom pobjedom Podgrmeca i ovom pobjedom Igmana u gostima. To ako nije zavrseno onda ne znam..

Max Allegri
- badblueboylivno
- Kontakt:
Šteta ako bude kobno za Budućnost, koja se lani spasila u zadnjem kolu prvom pobjedom u gostima u sezoni, usred Tuzle.tuzlak1987 je napisao/la:Zasto se niko ne bavi onom pobjedom Podgrmeca i ovom pobjedom Igmana u gostima. To ako nije zavrseno onda ne znam..
Hayley <3
-
- Kontakt:
Moguće naredne sezone u Prvoj ligi da će igrati:
Bosna Visoko (povratnik), Maestral Jajce, Turbina Jablanica, Prokosovići...
Bosna Visoko (povratnik), Maestral Jajce, Turbina Jablanica, Prokosovići...

-
- Kontakt:
Bosna Visoko ima stadion i uslove za prve lige , ovi ostali pojma nemam, znam da ovaj Maestral iz Jajca ima svoj vlastiti autobus..al najgore je što će Podgrmeč sa onakvim stadionom i treću sezonu igrat prvu ligu, a savez šuti..Slobodi onakvu tribinu zabranjuju da koriste a njima dozovljavaju onakav stadion..onaj stadion je za neke Kantonalne lige 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.