FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Benjo ba,de ove Krajišnike opomeni ili briši ove postove
imaju svoju temu pa neka tamo se*u i jedu go*na koja su iza*rali!
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ne prizivamo mi nikog nismo mi vi da pusimo kura.c Igmanovimtuzlak1987 je napisao/la:Pa ja, a kad tu izgubite onda cete prizivati vasu bracu Bratstvo da vam pomognu kao i ove iz LukavcaInterista je napisao/la:Nista dolazimo slijedeci vikend da vam pravimo djecu da se imate s kim igratiPa onda Branitelj vasa braca i sve tako do kraja
Sto prije to rijesite idu dani brzo, znam ja par igraca javi se u inbox pa da ti dam imena a ti prosljedi upraviChinaglia je napisao/la:sad treba dobro ispitat' za igrače Jedinstva, ko je potkupljiv, neko mora bitiako nekim slučajem ipak nema, treba sa sudijom završit'
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Pa ta velika Sloboda koja se treba prosetati ovom ligom treba da utakmice rjesava bez puno muke , sa minimalno dva gola razlike. Ja kazem da vi niste jaki koliko mislite da jeste. Mnogi su mozda i svjesni toga ali naravno da nece priznati. Vas kvalitet cemo vidjeti u subotu. Nadam se da ce suditi 5 sudija i da ce biti pravedno sudjenje , nadam se da ce SN dobiti tribinu i onda neka bolji pobjedi. Ja iskreno kazem , ako Jedinstvo bude igralo kao proslu utakmicu protiv Mladosti nemamo sta traziti na Tusnju , ali ako budemo igrali kao sto znamo i mozemo onda sam siguran u bodove sa Tusnja jer smo kvalitetniji i uigraniji
Pa3ot je napisao/la:Nisam nigdje napisao da je kupljena nego kazem kako se vec dvije utakmice mozete ogubati i dati pred kraj tekme gol.To dokazuje da imate vise srece nego pameti. Mislim da je ova utakmica dokaz da se Sloboda bez ikakvog osnova uzdize u nebesa i da realno i objektivno nemate kvalitet kakav mislite da imate. Prenapuhana ekipa. Cekam jos samo izvjestaj nekog objektivnog navijaca koji je bio na utakmica i koji ce realno reci kakva je Sloboda ekipa. Nakon ove utakmice sam jos vise uvjeren da cemo uzeti bod(ove) na Tusnju. Zivi bili pa vidjeli.SaltCityAttack je napisao/la:Pa3ot je napisao/la:kako se vazda mozete ogubati i pred kraj zabijati golove...fuj
pred kraj 78 minuta.. to u ovim komsijskim derbijima znaci jos 20 minuta jer produzi se tu 4 minute najmanje ..daj bolan smaras cuj kupili opet a samouvjerneo ide du vam navijaci iz Bihaca u Lukavac hahaha..sako je iko davao te golove u sudackoj nadoknadi to ste vi
Pa nije ti jarane ovo Engleska premier liga pa da gost moze konstantno napadati i stvarati prilike. U ovoj ligi je dokazano da gost najbolje prolazi kada se brani i ceka svoju priliku iz kontri ili polukontri... I ove price oko namijestanja su stvarno smijesne vise, jer je svima poznato koliko lukavcani ne vole Slobodu... Cestitke mojoj ekipi i u subotu aBd 10.000 ljudi na Tusnju da zapjeva A SAD ADIO A SAD ADIO I KO ZNA GDJE I KO ZNA KAD
Pa obje zadnje utakmice su dali golove prije 80 minute, kako je to kraj utakmice...jel ti znaš da se utakmica igra još preko 10 minuta?Pa3ot je napisao/la:Nisam nigdje napisao da je kupljena nego kazem kako se vec dvije utakmice mozete ogubati i dati pred kraj tekme gol.To dokazuje da imate vise srece nego pameti. Mislim da je ova utakmica dokaz da se Sloboda bez ikakvog osnova uzdize u nebesa i da realno i objektivno nemate kvalitet kakav mislite da imate. Prenapuhana ekipa. Cekam jos samo izvjestaj nekog objektivnog navijaca koji je bio na utakmica i koji ce realno reci kakva je Sloboda ekipa. Nakon ove utakmice sam jos vise uvjeren da cemo uzeti bod(ove) na Tusnju. Zivi bili pa vidjeli.SaltCityAttack je napisao/la:Pa3ot je napisao/la:kako se vazda mozete ogubati i pred kraj zabijati golove...fuj
pred kraj 78 minuta.. to u ovim komsijskim derbijima znaci jos 20 minuta jer produzi se tu 4 minute najmanje ..daj bolan smaras cuj kupili opet a samouvjerneo ide du vam navijaci iz Bihaca u Lukavac hahaha..sako je iko davao te golove u sudackoj nadoknadi to ste vi
Zanimljivo kako je Sloboda "prenapuhana" ekipa i da nema "kvalitet" za PL pa ko to onda ima? Jedinstvo? Pa da, naravno da ćeš ti kao njihov navijač to reći ali glupo je da svako svog "konja" hvali zar ne? Činjenica je da su Jedinstvo i Sloboda dva najveća kandidata za PL a ko je kvalitetniji i ko više zaslužuje ići dalje će se znati na kraju prvenstva kad se kompletira "cijela slika" tj. bodovi i golovi. Glupo je sada donositi neke "zaključke" i govoriti "moj tata je jači od tvog".......
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi smo dobri sa Gradinom i Banovicima, to se zna. A za ostale nisam siguran..Interista je napisao/la:Ne prizivamo mi nikog nismo mi vi da pusimo kura.c Igmanovimtuzlak1987 je napisao/la:Pa ja, a kad tu izgubite onda cete prizivati vasu bracu Bratstvo da vam pomognu kao i ove iz LukavcaInterista je napisao/la:Nista dolazimo slijedeci vikend da vam pravimo djecu da se imate s kim igratiPa onda Branitelj vasa braca i sve tako do kraja
A poznato je da ste pritivali i Capljinu i Radnicki, dok mi vase nismo nista. Juce kad ste pobjedili, rekli smo pobjedili ste i gotovo..A i vasi su danas bili u Lukavcu, a i prije gajite dobre odnose sa njima. Zasto mislite da bi vas vasa braca prodala, ipak ste braca
Dobri smo sa Siouxima a ne sa ekipom Radnickog upravom itd. dosta vasih Tuzlaka je u Radnickom tu ne moze sve glatko proci.tuzlak1987 je napisao/la: Mi smo dobri sa Gradinom i Banovicima, to se zna. A za ostale nisam siguran..
A poznato je da ste pritivali i Capljinu i Radnicki, dok mi vase nismo nista. Juce kad ste pobjedili, rekli smo pobjedili ste i gotovo..A i vasi su danas bili u Lukavcu, a i prije gajite dobre odnose sa njima. Zasto mislite da bi vas vasa braca prodala, ipak ste braca
Interista je napisao/la:Nista dolazimo slijedeci vikend da vam pravimo djecu da se imate s kim igrati
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Čestitam na pobjedi.
Danas je bila potrebnija pobjeda vama nego drugim komšijama, tako da sam priželjkivao vašu pobjedu.
Nadam se da i Jedinstvo pada u subotu
Danas je bila potrebnija pobjeda vama nego drugim komšijama, tako da sam priželjkivao vašu pobjedu.
Nadam se da i Jedinstvo pada u subotu
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Dajte ba ljudi malo ozbiljnosti ili ako već pokušavate biti sarkastični, ironični ili duhoviti neka to bude sa nekim stilom. Ove patetične dječije fazone ostavite kući. Meni kao neutralnom posmatraču bedak.LloriS je napisao/la:Interista je napisao/la:Nista dolazimo slijedeci vikend da vam pravimo djecu da se imate s kim igrati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uprava Radnickog i Siouxi imaju ista razmisljanja i vjeruj da uprava moze napraviti neku glupost protiv neke nebitne njima ekipe ali protiv Slobode se svi trude da pruze svoj maksimum i kada bi prodali ili pustili nekom bi otisla glava...Interista je napisao/la:Dobri smo sa Siouxima a ne sa ekipom Radnickog upravom itd. dosta vasih Tuzlaka je u Radnickom tu ne moze sve glatko proci.tuzlak1987 je napisao/la: Mi smo dobri sa Gradinom i Banovicima, to se zna. A za ostale nisam siguran..
Halo inteligentni smijem se kladiti da sam stariji od tebe bar 5 godina, onda se napise ako vas pobjedimo a ne kad vas pobjedimo, ti si vec upisao tri boda znaci ubjedjen si u pobjedu Slobode sad kako ja ne znam, bilo skim da igras trebas imati respekta protiv te ekipe i ne mozes upisati tri boda unaprijed ali vidim ti vec sve znaspinoglavi je napisao/la:Pa navijač sam Slobode,normalno je da ću napisat kad izgubite,stvarno imaš manjak nečega,godina ili inteligencije.Slobodi se otvorila idealna situacija,niko nije očekivao da će Jedinstvo kiksati do meča sa Slobodom,što se desilo.Isto tako teško je ko mogao očekivati da Sloboda ostvari sve pobjede u prva 4 kola,što se takodjer desilo.Tušanj će bit krcat,igrači nikad nabrijaniji.Na svemu ovome baziram svoj optimizam,naravno kao navijač Jedinstva logično je da kažeš 'ma rasut ćemo vas kao i u Bihaću' ili slično nešto,a ne 'vidi vidi već se zna krajnji rezultat,mora da ste kupili'LloriS je napisao/la: Sam si potvrdio i spomenuo "kad izgubite" znaci znas krajnji rezultat
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tacno su ocajni ovi iz Bihaca.
Nisam znao da je ta raja toliko ogorcena. Imam nekoliko kolega koji su sasvim normalni ljudi ali ovo je ocigledno neki izrod.
Nisam znao da je ta raja toliko ogorcena. Imam nekoliko kolega koji su sasvim normalni ljudi ali ovo je ocigledno neki izrod.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
imperator10
- Kontakt:
Hugo, usla voda u usi?LloriS je napisao/la:Interista je napisao/la:Nista dolazimo slijedeci vikend da vam pravimo djecu da se imate s kim igrati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
@Loris kakve veze razlika u godinama ako nemaš u mozgu? Tvog prepucavanja i prepucavanja pojedinih Bišćana, te predstavljanja istih kao članova navijačke grupe SN mi je viš pun K. Stavi svoje ime i prezime i piši za sebe šta god hoćeš.
Čestitam Slobodi na pobjedi
Idemo dalje sezona još nije ni blizu gotova.
Čestitam Slobodi na pobjedi
Idemo dalje sezona još nije ni blizu gotova.
Pa ne vjerujemLloriS je napisao/la:Halo inteligentni smijem se kladiti da sam stariji od tebe bar 5 godina, onda se napise ako vas pobjedimo a ne kad vas pobjedimo, ti si vec upisao tri boda znaci ubjedjen si u pobjedu Slobode sad kako ja ne znam, bilo skim da igras trebas imati respekta protiv te ekipe i ne mozes upisati tri boda unaprijed ali vidim ti vec sve znaspinoglavi je napisao/la: Pa navijač sam Slobode,normalno je da ću napisat kad izgubite,stvarno imaš manjak nečega,godina ili inteligencije.Slobodi se otvorila idealna situacija,niko nije očekivao da će Jedinstvo kiksati do meča sa Slobodom,što se desilo.Isto tako teško je ko mogao očekivati da Sloboda ostvari sve pobjede u prva 4 kola,što se takodjer desilo.Tušanj će bit krcat,igrači nikad nabrijaniji.Na svemu ovome baziram svoj optimizam,naravno kao navijač Jedinstva logično je da kažeš 'ma rasut ćemo vas kao i u Bihaću' ili slično nešto,a ne 'vidi vidi već se zna krajnji rezultat,mora da ste kupili'
Nad tobom sunce najljepše sja
Sad iz Lukavca..utakmica nije bila nesto,al eto pobjeda se glava..kad Sloboda dade gol,malo sam sjebao zglob na lijevoj nozi..idemo dalje,sljedeca Jedinstvo na Tusnju...po nova tri boda polako..
Vidim sad ne smijes dati gol kad hoces,sumnjivo je dati gol 12-13 minuta prije kraja itd..sta sve nece ljubomorne duse izmislit da bi osporili pobjedu Slobode..pacenici
Razumijem njihovu ogorcenost pobjedom Slobode,ali jbg neka malo pjene.. treba to tako nekad..mi makar dajemo golove 12-13 minuta prije kraja,a ne ko neki protiv Igmana u 90 i nekoj i da Radnickom u 90..hahahahahhaha to je regularno,vec je nereguralno kad Sloboda postigne gol u bilo koje vrijeme..smijesnooo
Vidim sad ne smijes dati gol kad hoces,sumnjivo je dati gol 12-13 minuta prije kraja itd..sta sve nece ljubomorne duse izmislit da bi osporili pobjedu Slobode..pacenici
Razumijem njihovu ogorcenost pobjedom Slobode,ali jbg neka malo pjene.. treba to tako nekad..mi makar dajemo golove 12-13 minuta prije kraja,a ne ko neki protiv Igmana u 90 i nekoj i da Radnickom u 90..hahahahahhaha to je regularno,vec je nereguralno kad Sloboda postigne gol u bilo koje vrijeme..smijesnooo
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tako isto pricaju i za ostale kome god odu.pa nece nama pricat protiv nas i vama obrtnuto..kakve sudije sad?Bihac96 je napisao/la:Juce u jednom kaficu prije utakmice Jedinstvo-Mladost dolaze igraci Mladosti i tako ide prica i pricaju igraci Mladosti za Slobodu kazu kako Sloboda igra lose,da nemaju igre nikako,i kako igraju na pomoc sudija..Dakle ovo nisu moje rijeci,tako oni pricaju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Već smo vas Krajišnici kupili sa 5:0,znači i rezultat znamo 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.