FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 17:19

Benjo ba,de ove Krajišnike opomeni ili briši ove postove :roll: imaju svoju temu pa neka tamo se*u i jedu go*na koja su iza*rali!
Pobjeda je bolja od orgazma!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 23 mar 2014, 17:21

tuzlak1987 je napisao/la:
Interista je napisao/la:Nista dolazimo slijedeci vikend da vam pravimo djecu da se imate s kim igrati ;)
Pa ja, a kad tu izgubite onda cete prizivati vasu bracu Bratstvo da vam pomognu kao i ove iz Lukavca :mrgreen: Pa onda Branitelj vasa braca i sve tako do kraja
Ne prizivamo mi nikog nismo mi vi da pusimo kura.c Igmanovim

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 mar 2014, 17:21

Chinaglia je napisao/la:sad treba dobro ispitat' za igrače Jedinstva, ko je potkupljiv, neko mora biti :D ako nekim slučajem ipak nema, treba sa sudijom završit' 8-)
Sto prije to rijesite idu dani brzo, znam ja par igraca javi se u inbox pa da ti dam imena a ti prosljedi upravi ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 23 mar 2014, 17:21

Pa ta velika Sloboda koja se treba prosetati ovom ligom treba da utakmice rjesava bez puno muke , sa minimalno dva gola razlike. Ja kazem da vi niste jaki koliko mislite da jeste. Mnogi su mozda i svjesni toga ali naravno da nece priznati. Vas kvalitet cemo vidjeti u subotu. Nadam se da ce suditi 5 sudija i da ce biti pravedno sudjenje , nadam se da ce SN dobiti tribinu i onda neka bolji pobjedi. Ja iskreno kazem , ako Jedinstvo bude igralo kao proslu utakmicu protiv Mladosti nemamo sta traziti na Tusnju , ali ako budemo igrali kao sto znamo i mozemo onda sam siguran u bodove sa Tusnja jer smo kvalitetniji i uigraniji

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 23 mar 2014, 17:22

Pa3ot je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Pa3ot je napisao/la:kako se vazda mozete ogubati i pred kraj zabijati golove...fuj

pred kraj 78 minuta :).. to u ovim komsijskim derbijima znaci jos 20 minuta jer produzi se tu 4 minute najmanje ..daj bolan smaras cuj kupili opet a samouvjerneo ide du vam navijaci iz Bihaca u Lukavac hahaha..sako je iko davao te golove u sudackoj nadoknadi to ste vi
Nisam nigdje napisao da je kupljena nego kazem kako se vec dvije utakmice mozete ogubati i dati pred kraj tekme gol.To dokazuje da imate vise srece nego pameti. Mislim da je ova utakmica dokaz da se Sloboda bez ikakvog osnova uzdize u nebesa i da realno i objektivno nemate kvalitet kakav mislite da imate. Prenapuhana ekipa. Cekam jos samo izvjestaj nekog objektivnog navijaca koji je bio na utakmica i koji ce realno reci kakva je Sloboda ekipa. Nakon ove utakmice sam jos vise uvjeren da cemo uzeti bod(ove) na Tusnju. Zivi bili pa vidjeli.

Pa nije ti jarane ovo Engleska premier liga pa da gost moze konstantno napadati i stvarati prilike. U ovoj ligi je dokazano da gost najbolje prolazi kada se brani i ceka svoju priliku iz kontri ili polukontri... I ove price oko namijestanja su stvarno smijesne vise, jer je svima poznato koliko lukavcani ne vole Slobodu... Cestitke mojoj ekipi i u subotu aBd 10.000 ljudi na Tusnju da zapjeva A SAD ADIO A SAD ADIO I KO ZNA GDJE I KO ZNA KAD :lol: :lol: :lol:

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 23 mar 2014, 17:22

Pa3ot je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Pa3ot je napisao/la:kako se vazda mozete ogubati i pred kraj zabijati golove...fuj

pred kraj 78 minuta :).. to u ovim komsijskim derbijima znaci jos 20 minuta jer produzi se tu 4 minute najmanje ..daj bolan smaras cuj kupili opet a samouvjerneo ide du vam navijaci iz Bihaca u Lukavac hahaha..sako je iko davao te golove u sudackoj nadoknadi to ste vi
Nisam nigdje napisao da je kupljena nego kazem kako se vec dvije utakmice mozete ogubati i dati pred kraj tekme gol.To dokazuje da imate vise srece nego pameti. Mislim da je ova utakmica dokaz da se Sloboda bez ikakvog osnova uzdize u nebesa i da realno i objektivno nemate kvalitet kakav mislite da imate. Prenapuhana ekipa. Cekam jos samo izvjestaj nekog objektivnog navijaca koji je bio na utakmica i koji ce realno reci kakva je Sloboda ekipa. Nakon ove utakmice sam jos vise uvjeren da cemo uzeti bod(ove) na Tusnju. Zivi bili pa vidjeli.
Pa obje zadnje utakmice su dali golove prije 80 minute, kako je to kraj utakmice...jel ti znaš da se utakmica igra još preko 10 minuta?

Zanimljivo kako je Sloboda "prenapuhana" ekipa i da nema "kvalitet" za PL pa ko to onda ima? Jedinstvo? Pa da, naravno da ćeš ti kao njihov navijač to reći ali glupo je da svako svog "konja" hvali zar ne? Činjenica je da su Jedinstvo i Sloboda dva najveća kandidata za PL a ko je kvalitetniji i ko više zaslužuje ići dalje će se znati na kraju prvenstva kad se kompletira "cijela slika" tj. bodovi i golovi. Glupo je sada donositi neke "zaključke" i govoriti "moj tata je jači od tvog".......

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 mar 2014, 17:23

Interista je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Interista je napisao/la:Nista dolazimo slijedeci vikend da vam pravimo djecu da se imate s kim igrati ;)
Pa ja, a kad tu izgubite onda cete prizivati vasu bracu Bratstvo da vam pomognu kao i ove iz Lukavca :mrgreen: Pa onda Branitelj vasa braca i sve tako do kraja
Ne prizivamo mi nikog nismo mi vi da pusimo kura.c Igmanovim
Mi smo dobri sa Gradinom i Banovicima, to se zna. A za ostale nisam siguran..

A poznato je da ste pritivali i Capljinu i Radnicki, dok mi vase nismo nista. Juce kad ste pobjedili, rekli smo pobjedili ste i gotovo..A i vasi su danas bili u Lukavcu, a i prije gajite dobre odnose sa njima. Zasto mislite da bi vas vasa braca prodala, ipak ste braca

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 23 mar 2014, 17:26

tuzlak1987 je napisao/la: Mi smo dobri sa Gradinom i Banovicima, to se zna. A za ostale nisam siguran..

A poznato je da ste pritivali i Capljinu i Radnicki, dok mi vase nismo nista. Juce kad ste pobjedili, rekli smo pobjedili ste i gotovo..A i vasi su danas bili u Lukavcu, a i prije gajite dobre odnose sa njima. Zasto mislite da bi vas vasa braca prodala, ipak ste braca
Dobri smo sa Siouxima a ne sa ekipom Radnickog upravom itd. dosta vasih Tuzlaka je u Radnickom tu ne moze sve glatko proci.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 mar 2014, 17:27

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 mar 2014, 17:29

Čestitam na pobjedi.

Danas je bila potrebnija pobjeda vama nego drugim komšijama, tako da sam priželjkivao vašu pobjedu.

Nadam se da i Jedinstvo pada u subotu :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 23 mar 2014, 17:31

LloriS je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dajte ba ljudi malo ozbiljnosti ili ako već pokušavate biti sarkastični, ironični ili duhoviti neka to bude sa nekim stilom. Ove patetične dječije fazone ostavite kući. Meni kao neutralnom posmatraču bedak. :oops:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 mar 2014, 17:31

Interista je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Mi smo dobri sa Gradinom i Banovicima, to se zna. A za ostale nisam siguran..

Dobri smo sa Siouxima a ne sa ekipom Radnickog upravom itd. dosta vasih Tuzlaka je u Radnickom tu ne moze sve glatko proci.
Uprava Radnickog i Siouxi imaju ista razmisljanja i vjeruj da uprava moze napraviti neku glupost protiv neke nebitne njima ekipe ali protiv Slobode se svi trude da pruze svoj maksimum i kada bi prodali ili pustili nekom bi otisla glava...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 mar 2014, 17:32

pinoglavi je napisao/la:
LloriS je napisao/la: Sam si potvrdio i spomenuo "kad izgubite" znaci znas krajnji rezultat :D
Pa navijač sam Slobode,normalno je da ću napisat kad izgubite,stvarno imaš manjak nečega,godina ili inteligencije.Slobodi se otvorila idealna situacija,niko nije očekivao da će Jedinstvo kiksati do meča sa Slobodom,što se desilo.Isto tako teško je ko mogao očekivati da Sloboda ostvari sve pobjede u prva 4 kola,što se takodjer desilo.Tušanj će bit krcat,igrači nikad nabrijaniji.Na svemu ovome baziram svoj optimizam,naravno kao navijač Jedinstva logično je da kažeš 'ma rasut ćemo vas kao i u Bihaću' ili slično nešto,a ne 'vidi vidi već se zna krajnji rezultat,mora da ste kupili'
Halo inteligentni smijem se kladiti da sam stariji od tebe bar 5 godina, onda se napise ako vas pobjedimo a ne kad vas pobjedimo, ti si vec upisao tri boda znaci ubjedjen si u pobjedu Slobode sad kako ja ne znam, bilo skim da igras trebas imati respekta protiv te ekipe i ne mozes upisati tri boda unaprijed ali vidim ti vec sve znas

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 mar 2014, 17:33

Tacno su ocajni ovi iz Bihaca. :?

Nisam znao da je ta raja toliko ogorcena. Imam nekoliko kolega koji su sasvim normalni ljudi ali ovo je ocigledno neki izrod.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 23 mar 2014, 17:34

LloriS je napisao/la:
Hugo, usla voda u usi? :D

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 23 mar 2014, 17:35

@Loris kakve veze razlika u godinama ako nemaš u mozgu? Tvog prepucavanja i prepucavanja pojedinih Bišćana, te predstavljanja istih kao članova navijačke grupe SN mi je viš pun K. Stavi svoje ime i prezime i piši za sebe šta god hoćeš.

Čestitam Slobodi na pobjedi ;)

Idemo dalje sezona još nije ni blizu gotova.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 mar 2014, 17:35

LloriS je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Pa navijač sam Slobode,normalno je da ću napisat kad izgubite,stvarno imaš manjak nečega,godina ili inteligencije.Slobodi se otvorila idealna situacija,niko nije očekivao da će Jedinstvo kiksati do meča sa Slobodom,što se desilo.Isto tako teško je ko mogao očekivati da Sloboda ostvari sve pobjede u prva 4 kola,što se takodjer desilo.Tušanj će bit krcat,igrači nikad nabrijaniji.Na svemu ovome baziram svoj optimizam,naravno kao navijač Jedinstva logično je da kažeš 'ma rasut ćemo vas kao i u Bihaću' ili slično nešto,a ne 'vidi vidi već se zna krajnji rezultat,mora da ste kupili'
Halo inteligentni smijem se kladiti da sam stariji od tebe bar 5 godina, onda se napise ako vas pobjedimo a ne kad vas pobjedimo, ti si vec upisao tri boda znaci ubjedjen si u pobjedu Slobode sad kako ja ne znam, bilo skim da igras trebas imati respekta protiv te ekipe i ne mozes upisati tri boda unaprijed ali vidim ti vec sve znas
Pa ne vjerujem :lol: :lol: :lol: Sad ti objasni što nisam napiso 'ako pobjedimo',nego sam napisao 'kad pobjedimo',jer navijam za Slobodu i uvjeren sam u pobjedu,a ti opet po svom :lol: :lol: . To se ne smije napisat da će Sloboda pobjedit? Vama respekt nama bodovi i kraj ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2014, 17:35

Sad iz Lukavca..utakmica nije bila nesto,al eto pobjeda se glava..kad Sloboda dade gol,malo sam sjebao zglob na lijevoj nozi..idemo dalje,sljedeca Jedinstvo na Tusnju...po nova tri boda polako..

Vidim sad ne smijes dati gol kad hoces,sumnjivo je dati gol 12-13 minuta prije kraja itd..sta sve nece ljubomorne duse izmislit da bi osporili pobjedu Slobode..pacenici 8-)

Razumijem njihovu ogorcenost pobjedom Slobode,ali jbg neka malo pjene.. treba to tako nekad..mi makar dajemo golove 12-13 minuta prije kraja,a ne ko neki protiv Igmana u 90 i nekoj i da Radnickom u 90..hahahahahhaha to je regularno,vec je nereguralno kad Sloboda postigne gol u bilo koje vrijeme..smijesnooo
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2014, 17:36

Bihac96 je napisao/la:Juce u jednom kaficu prije utakmice Jedinstvo-Mladost dolaze igraci Mladosti i tako ide prica i pricaju igraci Mladosti za Slobodu kazu kako Sloboda igra lose,da nemaju igre nikako,i kako igraju na pomoc sudija..Dakle ovo nisu moje rijeci,tako oni pricaju
tako isto pricaju i za ostale kome god odu.pa nece nama pricat protiv nas i vama obrtnuto..kakve sudije sad?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 17:37

Već smo vas Krajišnici kupili sa 5:0,znači i rezultat znamo :!:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.