FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 23 mar 2014, 16:52

Zasto Antolovic vec 4. utakmicu nije na klupi ?
NO PYRO NO PARTY

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 23 mar 2014, 16:54

Kako bi Lazar valjao sad Hozdicu :D Samo da spusta a mali zna ,Lazare vrati se :D
Zeljeznicar! 1921 !

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 23 mar 2014, 16:54

Ove sezone nam definitivno nista nije islo pod ruku.Od transfera igraca,
tu mislim najvise na nenaplacivanje transfera Sehe , pa onda ni Dzeko se nije nigdje prodao
a i tu ne bi bile male pare koje bi dobili.Onda povrede igraca, pa nama se skoro svaki igrac povrijedio ove sezone i
izostao je nekoliko sedmica, da ne govorimo o Zoli, Benji i Kvesi koji ne igraju po godinu i vise.
Tako da kada se sve sagleda ovo i nije tako lose, sta nas je sve ove sezone spopalo, neko nam je opasne sihre bacio :D .
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 mar 2014, 16:57

Pa nece biti nista bolje ni pred europu a ni za sljedecu ako iskljucivo uprava ne napavi neke poteze.

Pod poteze citaj iskljucivo "pare", da se malo anagazuju da je naci nekog sponzora, da nas neko pogura. Badva nam nasa djeca kad to nije dovoljno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 23 mar 2014, 17:00

Format je napisao/la:Kako bi Lazar valjao sad Hozdicu :D Samo da spusta a mali zna ,Lazare vrati se :D
Potpisujem.Lazar je bio veliki borac,uvijek je davao maksimum..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 mar 2014, 17:01

lazar grtalica, nosi 3 na ledjima :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 mar 2014, 17:02

sasvim dovoljno bi bilo da konačno dođu pare od šehića. al' eto, ne da se usranom do potoka. ljudi igraju, pobjeđuju, guraju da se vrate u prvu ligu (trenutno su na poziciji za doigravanje), znači nekih para ima, ali ne daju :roll:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 mar 2014, 17:02

Ma kakav Lazar, daleko mu kuca bila. Dovoljno ih imamo u timu
Ja koga bi volio vidjeti je Hebibovic i Okic za pocetak
NO PYRO NO PARTY

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 23 mar 2014, 17:12

Stojanov :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 23 mar 2014, 17:13

Ma neka misli ko šta hoče ali Dino nije trener za Želje i največi je krivac za trenutne rezultate

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 mar 2014, 17:15

Utakmice u Mostaru i na Otoci ce odrediti nasu sudbinu u ligi. Ako se u derbiju bude ista odlucivalo, sekunde se ne bojim ishoda te utakmice, nasi su maleni.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 23 mar 2014, 17:15

JosipBukal je napisao/la:Ma neka misli ko šta hoče ali Dino nije trener za Želje i največi je krivac za trenutne rezultate
ti i dalje ne kontas... reci mi ime trenera koji bi dosao i koji bi radio u dogovoru sa Amarom kao sto Dino radi???
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 23 mar 2014, 17:19

Nijedan nebi radio u dogovoru sa Amarom ali i dalje tvrdim da Dino sam sastavlja tim, određuje taktiku i vrši izmjene. Za nas je najbolji Amar ali ako on neče onda Meša za koga mislim da bi sad sigurno došao.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 23 mar 2014, 17:21

JosipBukal je napisao/la:Nijedan nebi radio u dogovoru sa Amarom ali i dalje tvrdim da Dino sam sastavlja tim, određuje taktiku i vrši izmjene. Za nas je najbolji Amar ali ako on neče onda Meša za koga mislim da bi sad sigurno došao.
bi bi vjerovatno bi dosao.... ne budali
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 23 mar 2014, 17:24

MrRiccoli je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:Nijedan nebi radio u dogovoru sa Amarom ali i dalje tvrdim da Dino sam sastavlja tim, određuje taktiku i vrši izmjene. Za nas je najbolji Amar ali ako on neče onda Meša za koga mislim da bi sad sigurno došao.
Naprimjer i Jović i Čapljić a i Mulalić bi bili bolji od Dine

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 23 mar 2014, 17:28

Ma dajde ko bi dosao, kakav Mesa i Zeljo, Amar nek prestane glumit i nek sjedne na klupu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 23 mar 2014, 17:50

JosipBukal je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
Naprimjer i Jović i Čapljić a i Mulalić bi bili bolji od Dine
koji Jovic druze moj, a Mulalic necu da spominjem... jedino Čapljić to nemam sta lose reći da li bi bio bolji to nezz... al ova dvojca... preporuka: ostavi se ovog kad lupetas

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 23 mar 2014, 17:56

Buu je napisao/la:Ma kakav Lazar, daleko mu kuca bila. Dovoljno ih imamo u timu
Ja koga bi volio vidjeti je Hebibovic i Okic za pocetak
Kakav Lazar a dovodio bi neke Habibovice, Okice, HAHAHAHHA :lol:

Sva sreca da nam trener nije s foruma inace bi svaki igrac koji zabije gol Sarajevu trebao doci u Zelju. Ima li bi ekipu Hebibovica :lol:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 23 mar 2014, 18:36

E stvarno ne mogu vjerovati sta se piše. Nešta ovdje stvarno nije mormalno:ili nas klub zatk sto ne pobjedjuje sve redom i ne osvaja duple krune svake godine, ili nabijaci koji pislije jednog poraza podju lupati gluposti, ,pljuvati, mjenjati, blatiti....
Dohavizajte se ljudi!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 23 mar 2014, 18:38

Ma ništa ovdje još nije gotovo, daleko od toga. Do kraja je još 7 kola i 21 bod je u igri.

Možda je ovakav rasplet i bolji za Želju jer već nakon jednog kiksa ova ekipa je otpisana iz skoro svih kombinacija za titulu. Kad to kažem mislim na ove forumske stručnjake, ali i na navijače ostalih klubova u PL.
Tako da je pritisak sad na ostalim ekipama, na Želju u ovom trenutku najmanji i vjerujem da to odgovara ekipi.
Najbitinje je da u naredne dvije utakmice (Leotar i Čelik) osvoje 6 bodova jer se u tom periodu igraju utakmice Zrinjski-Široki i Borac-Sarajevo.

Vjerujem da će se za 3 sedmice u potpunosti oporaviti Tomić, Hasanović, Kerla, Jamak i Benjo. To je pet spremnih i oporavljenih igrača za zadnjih pet kola. Pet pojačanja u odnosu na dosadašnji dio polusezone.

Dino radi dosta dobar posao, izvlači maksimum iz ove krnje ekipe.
Kad imaš nespremnu dvojicu igrača (Jamak i Tomić) koji jednostavno moraju početi utakmicu zbog povreda ostalih, onda poraz od jedne kvalitetne i uigrane ekipe nije iznenađenje.
Jedino mu zamjeram Svraku na krilu, ali u pravom odnosu snaga bi tu trebao igrati Stanić, tako da donekle i razumijem.

Sa 6 bodova, oporavljenom, spremnom ekipom i eventualnim kiksom neke od ekipa u vrhu, titula neće biti daleko.
Ponavljam, nije ovdje još ništa gotovo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amazon [Bot] i 24 gosta.